Gå til innhold

Den offisielle Samsung Galaxy S3 tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Angrer på at jeg oppgraderte...

Helt ærlig, hadde jeg visst at statuslinja blei grå så hadde jeg aldri oppgradert til jelly bean. Det ødelegger hele skjermen. Jeg husker den var grå i en periode tidligere på S2 også, men så blei den svart igjen heldigvis. Nå har de funnet ut at den skal være grå igjen av en eller annen grunn som ikke jeg forstår.

Det er helt latterlig å ødelegge et smykke av en telefon som har så rå skjerm og enestående sortnivå ved å gjøre statuslinja grå. Grunnen til at man kjøper denne telefonene er jo blant annet den fantastiske skjermen. Men det er ikke lenger like gøy å bruke telefonen i mørke omgivelser når den grå statuslinja lyser opp, det er veldig irriterende.

Endret av Ronny M
Lenke til kommentar

HTC dlna dongle og allshare burde funke trådløst til å vise på TV

 

Sitter nå ved PC'en, og kan legge ut noen linker til HTC Media Link som er dlna og kobles mot TV'en med HDMI. Fungere veldig bra på Galaxy Tab - både på Honeucomb og ICS - så antar uproblematisk også på SIII.

Ikke så avskrekkende priset heller...

 

http://www.netshop.no/Avdelinger/MOBIL_GPS/Tilbehor-Mobiltelefon/Diverse/HTC/HTC-Media-Link-DG-H100,-DLNA-Adapter-Streamer-tr%C3%A5dl%C3%B8st-fra-telefon-til-TV-n-46890-p0000164431.aspx

http://www.engadget.com/2010/12/30/htc-media-link-dlna-streamer-review/

Lenke til kommentar

Den er ikke helt grå, men blass svart, det synes best i mørket. Når du drar ned statuslinja så blir den skikkelig svart.

 

Den er så tilnærmet svart at jeg tør å påstå at de færreste kommer til å bry seg. Grunnen så vidt jeg har lest, er innbrenning av sterke (spesielt svarte) fager på skjermen. Det er jo litt mer alvorlig.

 

Dessuten er det bare å roote og endre denne til svart hvis man vil. Oppskriften er på xda.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Min er også grå, men jeg bryr meg ikke så hardt. Bli sikkert fikset i neste oppdatering.

 

Men det som irriterer meg er at om jeg har en bakgrunn med mye svart på skjermlås, så vil store deler av venstreside være grå'ish. Jeg har samme bakgrunn på startskjerm og skjermlås, men det er bare på skjermlåsen det er sånn.

Flere?

Lenke til kommentar

Meh. Ser ut til at jeg blir nødt til å ta en factory reset etter JB oppgraderingen. Har prøvd alskens programmer, men finner ikke ut hva det er som regelrett SLUKER strøm. Det så ut til å være winamp som hadde forårsaket en 5 timer lang wakelock for ingenting i går, men avinstallerte og den bruker fortsatt 5-8% batteri i timen i standby. Noen ganger går den ned over 20% pr. time selv i standby uten at jeg vet hvorfor. Ingenting dukker opp som hverken wakelock eller noe. Dro hjem fra jobb i går med 30% strøm. Da jeg gikk av toget en drøy time senere var den død.

Lenke til kommentar

Etter JB varer batteriet i 5 dager! Har slått av automatiske oppdateringer, har ikke på 3G, bruker wlan 0,5-1 time pr dag, ringer kanskje 15 min, tar 2-3 bilder, sender et par meldinger og bruker noen alarmer. Har strømsparing aktivert. Bruken må vell betegnes som liten, men jeg er allikevel imponert da den gamle N8en min sjelden greide mer enn 5 dager med samme bruk på tross av at den hadde vesentlig mindre skjerm og er regna som en mobil med bra standbytid.

Lenke til kommentar

Jeg fikk også plutselig dette problemet, da var det prosessen gpsd som plutselig gikk amok, antakeligvis fordi jeg selv gikk amok på lokasjonsinnstillingene for å få best mulig Google Now resultater. Jeg deaktiverte Google Now og GPS og tok en reboot, ser ut som det løste seg med det.

 

Den så også ut til å bruke en del strøm ja, så har deaktivert alt av GPS samt deaktivert google now, men det har ikke løst problemet. Skal prøve å fjerne en del unyttige apper også, se om det kan være noe der.

Lenke til kommentar

Min er også grå, men jeg bryr meg ikke så hardt. Bli sikkert fikset i neste oppdatering.

 

Men det som irriterer meg er at om jeg har en bakgrunn med mye svart på skjermlås, så vil store deler av venstreside være grå'ish. Jeg har samme bakgrunn på startskjerm og skjermlås, men det er bare på skjermlåsen det er sånn.

Flere?

 

Har du aktivert ringeffekter på skjermelås? Isåfall, slå det av så skal gråfargen forsvinne :-)

Endret av olbo92
Lenke til kommentar

Samma her...gpsd har etter JB blitt en komponent som trekker endel strøm...

Ser ofte at gps ikonet kommer opp på statuslinja, og irriterer meg litt at man ikke kan styre dette bedre. Jeg vil gjerne at gps kan ha lov til å slå seg på når jeg trenger det, men samtidig virker det som om man gir tillatelse til alskens programmer til å benytte seg av gps - noe som ikke er ønskelig!

Lenke til kommentar

Stikker ned på posten for å hente ut SIII'en min nå :D Har ikke kjøpt ny mobil på ca. 5 år, sitter på en W890i for øyeblikket så overgangen kan jo bli spennende :rolleyes:

Gleder meg noe sinnsykt :D

 

Noen som vet om gode "kom-i-gang" guider? De jeg selv har klart å finne var ikke akkurat det jeg var på utkikk etter. Tenker liksom på en slags innføring i alt dette nye, Smartphone, android etc.

 

Takker for svar :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...