Gå til innhold

Den offisielle Samsung Galaxy S3 tråden


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Beklager hvis det er feil sted å poste. Har hatt en S3 i 4 uker nå, og er kjempefornøyd. Men nå har det dukket opp et problem.

 

 

 

Jeg får ikke lenger lyd ut gjennom øretelefoner, hverken med de som fulgte med, eller de andre jeg eier (som har fungert fint fram til nå).

 

Det virker som om den registrerer at de er koblet til, da høytalerne slår seg av, og musikkspiller/radio pauser i det jeg trekker dem ut. Men altså, ingen lyd kommer inn til mine ører.

 

Fungerte fint da jeg la meg i går, men vil ikke i dag.

 

Forøvrig kan det nevnes at mobilen ikke har gått i bakken (enda) og at earplugsa mine er såpass dyre at jeg er forsiktig med dem også (og de fungerer fint på pc etc).

 

Noen som har et betryggende svar (f. eks at sånt skjer den tredje onsdag i måneden, eller lignende).

 

 

 

 

Dobbel sjekket at volumet ikke er på null?

Forsøkt å restarte telefonen?

Endret av technicality
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er musikk og radio jeg savner. Lyden er på i begge programmer. Lyden er også på i menyen du nevnte. Når jeg trekker ut pluggene begynner høytalerne å spille. Spise det virker vel kanskje som om problemet er i selve jack-hullet.

 

Ser ikke noe støv og dritt nedi der, med skal prøve å støvsuge litt.. :)

 

Takk for hjelp så langt

Lenke til kommentar

Jeg må ha en ny tlf, og vurderer både SII, SIII og SIII mini (ut ifra det jeg vet). Har 4 spørsmål ang Samsung og Android.

 

1. Jeg har Apple Airport Express (koblet opp mot stereoanlegg) og har brukt Airplay med Iphone tidligere. Har slitt med å få Android-telefoner til å spille av Wimp og Spotify via Airplay. Greit å få spilt av mp3-sanger man har lagret på telefonen, men usikker på om det finnes noen App eller tilsvarende som klarer å spille av Wimp/Spotify direkte via Airport Express.

 

2. Kan SII og SIII oppgraderes til nyeste Android-versjoner når disse kommer (på lik linje med at eldre Iphoner kan oppdateres til nyeste iOS)?

 

3. Registrerer at laveste prisen for SIII u.abb er rundt 4k og at den blå er den billigste. Antar blå eller hvis kun er kostmetisk (ingen forskjell mellom blå og hvis SIII bortsett fra fargen)?

 

4. Problematisk å kjøpe SIII på nettbutikk med tanke på evnt retur ved feil på telefon? Noen nettbutikker som er spesielt smidige ved problemer (Netshop, cdon, elkjøp, multicom osv)?

Lenke til kommentar

2. Kan SII og SIII oppgraderes til nyeste Android-versjoner når disse kommer (på lik linje med at eldre Iphoner kan oppdateres til nyeste iOS)?

 

3. Registrerer at laveste prisen for SIII u.abb er rundt 4k og at den blå er den billigste. Antar blå eller hvis kun er kostmetisk (ingen forskjell mellom blå og hvis SIII bortsett fra fargen)?

 

2) Det avhenger av produsenten av telefonen og fungerer annerledes enn på iOS. For det første tar det en god del lenger tid fra nyeste oppdatering blir annonsert av Google til man faktisk kan installere den på telefonen (dette har dog blitt bedre med årene). For det andre så er det heller ikke sikkert at telefonen vil motta alle fremtidige oppdateringer (og desverre har det vært slik at hver modell mottar svært få oppdateringer før de er ute av "loopen").

 

Videre fra det så har det egentlig svært lite å si, for i motsetning til iOS så kan man forandre det man evt. er misfornøyd med selv istedenfor å vente på at Apple skal fikse det. Tok de jo 5 år å få til "share to facebook" rett fra galleriet :p Og er man av den utålmodige sorten kan man bare roote og legge inn custom roms som har nyeste oppdatering installert.

 

3) Hvit og blå skal være like i pris. Tilbudene er opp til butikken selv, og det er ingen forskjell på telefonen utenom fargen.

Lenke til kommentar

4. Problematisk å kjøpe SIII på nettbutikk med tanke på evnt retur ved feil på telefon? Noen nettbutikker som er spesielt smidige ved problemer (Netshop, cdon, elkjøp, multicom osv)?

 

Nja, noen nettbutikker kan sikkert være problematiske. I mitt tilfelle kjøpte jeg telefonen på elkjøp for 1,- med tele2 medium og betaler 529,- pr måned. Jeg fikk den 12.sep og sim-kortet ble aktivert 19. sep.

Men telefonen registrerte ikke sim-kortet så jeg måtte sende den tilbake. Vart sendt 20.sep. Hele 2 uker senere, 4.okt, fikk jeg svar om at de hadde registrert at jeg skulle ha ny telefon og den skulle sendes dagen etterpå, men det er elkjøp det er snakk om her, så den vart ikke sendt før 3 dager etterpå (4 dager med søndag).

Når jeg først fikk telefonen (16.sep) hadde de klart og sende feil mobil!! Ikke kunne de sende S3'n før de hadde fått inn HTC'n jeg fikk feilsendt heller. Så må regne med 2uker++ før jeg får brukt telefonen jeg kjøpte for 1 og en halv måned siden.

 

Fikk tilbud om kompensasjon på 300,- som plaster på såret, men skal sende kvittering og si at jeg ikke vil ha mere enn jeg la ut for, så kjøper jeg telefonen en annen plass!

 

Konklusjon: Ikke handle fra nettbutikken til elkjøp. (Må sies at jeg bor nesten 3 timer unna nærmeste by, så hadde vært lettere om jeg kunne gå i butikken å forklare situasjonen så hadde jeg sikkert fått ny telefon på stedet.)

Endret av KingCharming
Lenke til kommentar

Vet ikke om dette er tatt opp tidligere:

 

Jeg har av og til et problem med svitsjing fra HSPA til 3G så dropper telefonen å laste inn data. Dette er visstnok et velkjent problem, og det var det samme med S2. For å utbedre dette så kunne en taste inn *#301279# og skru av HSPA. I en oppdatering fra Samsung forsvant denne muligheten.

 

Nå har jeg endelig funnet en løsning på mitt problem:

 

What you wanna do?

Disable HSPA but leave 3G on?

*#197328640# => DEBUG SCREEN => PHONE CONTROL => NAS CONTROL => RCC(HSPA)CONTROL => CHANGE REVISION

 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1687249&page=3

 

Jeg innbilte meg at batteritiden på S2 gikk opp litt, uten at jeg nødvendigvis mistet nedlastingshastighet. 5megabit med HSPA påslått og 4,5megabit med 3G.

Lenke til kommentar

Refererer til mine tidligere tråder angående batterikapasitet og kan med glede meddele at telefonen nå viser at 86% av batteriet er igjen etter 9 timer :)

 

Dog har jeg ikke brukt den mye, men både synkronisering/GPS/Mobildata/WIFI har vert aktivert.

 

Så da er jeg endelig beroliget :)

 

men har et spørsmål på tampen:

Hvis jeg feks. har brukt en GPS via google maps for å finne veien ett sted. Må jeg inn under programstyring for å aktivt stoppe denne tjenesten etter bruk, eller stopper den automatisk når jeg trykker på "home" knappen?

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Er ikke det mye??

 

Når jeg ladet opp iPhone'n før jeg dro på jobb om morgenen, hadde jeg mellom 70-90% igjen når jeg gikk inn døren hjemme etter 10 timer.

 

Etter åtte timer med S III er batteriet så og si tomt.

 

Det er sånn min er nå. Den var fullladet kl. 6 i dag tidlig og nå har jeg 77% igjen med mobildata slått på hele tiden.

Lenke til kommentar

Rootet S3en min for en stund tilbake, satte inn custom rom osv, men da jeg flashet tilbake til original kernel og OS begynte telefonen å skru seg av i hytt og pine. Meldingsappen fungerte ikke og var mange andre problemer. Til slutt ville ikke telefonen skru seg på i det hele tatt.Leverte telefonen inn til service uken før høstferien og fikk idag melding fra dem.

 

"Hei. Det er ikke garanti på apparatet fordi tlf er rootet. Bootloader (originale softwaren til Samsung som ligger på tlf) er skiftet ut. Vi kan tilby reparasjon bytte av hovedkort. Reparasjon koster 1790 kr eks mva. Mvh NetCom"

 

Er det virkelig nødvendig å bytte ut hele hovedkortet fordi bootloaderen er borte? Er det ikke lettere og billigere for dem å legge inn factory OS? Vil det på noen måte være mulig å reklamere på hovedkortet hvis det er det som er problemet?

Endret av Bradley Cooper
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hmmm... det må vel være en enkel måte og stoppe kjørende programmer på?

 

Meiner du kan holde inne home-knappen etter du har gått ut av programmet, og swipe programma du vil lukke enten til høgre eller venstre :)

 

Funker også, og kanskje enklere hvis man er i et program som det tar lang tid å "backe" seg ut av.

Lenke til kommentar

Til opplysning. Det er forbannet praktisk å ha liggende ett ekstrabatteri. Det er verdt pengene den ene dagen i året der man er på vei ut døren og har glemt å lade telefonen. Det er ett minutt å skru av telefon, bytte batteri og skru på og den er klar til bruk med 100% batteri.

Jupp.

 

Likeså praktisk å ha billige, universale og oppladbare USB batteripakker liggende, særlig når man beveger seg utenfor strømdekning i lang tid. Fungerer til alle telefoner. Har alltid minst 1 slik i sekken når jeg er ute på tur. Fungerer også til alt annet som kan motta lading fra USB (i noen tilfeller med en overgangskabel som følger med enheten for USB lading).

Kan ikke sammenlignes. Strømpakken er en ekstra dings å dra med seg. I tilfellet der man sitter uten strøm 5 minutter før bussen går, så er ett ekstra batteri på skrivebordet uvurderlig.

Det blir ikke mer "ekstra dings" enn et ekstra batteri. Og det kommer jo ann på hva man foretrekker og bruksområdene man ser for seg og ikke minst pris :). Ellers var det ingen ren sammenligning.

 

Og denne "bordladeren" til Samsung fungerer fint i sekken den også. Tar ikke mer plass enn batteripakkene jeg har prøvd. Og skulle uhellet være ute, så er det bare å bytte batteri uten å måtte drasse rundt på en mobil med 10% batteri, usbkabel og en boks batterier.
Hmm, kjenner ikke igjen denne beskrivelsen. De løsningene jeg har brukt har vært kompakte små enheter som inneholder et tilpasset lithium batteri. Jeg har også alltid universielle usbladere i bilene (liten dings til sigarettenner/strømuttak).

 

USB ladekabel har jeg alltid med meg i jobb og tar mindre plass enn å drasse på en bordlader, eller så har jeg en dedikert bordlader stående på kontoret. Batteripakkene tar heller ikke store plassen og er oppladbar som alt annet fremfor å måtte drasse på løse batterier og putte i en plastikkbeholder slik du beskriver det. Bruksområdet er også vesentlig mer universielt.

 

Som det også nevnes kan både slike universelle batteripakker og et ekstra propritært batteri fort bli glemt hjemme, så begge løsningene krever rutiner og evt. planlegging eller at man har flere liggende på forskjellige steder (noen har generelle ting alltid pakket klar for reise eller tur) hvor pris også blir en stor faktor.

 

Men klart den optimale løsningen går på ens eget behov ift. hva som tilbys.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Dette tull fra de, men det er enkelt å dekke seg bak at noen har rootet tlf. Takker du ja til tilbudet, bytter de bootloaderen og ikke hk... Enkle penger tjent for de.

I ettertid kan man jo si at du burde ha nullstillt flashcounteren... Dog en mager trøst

 

Er fullt klar over at jeg burde nullstilt flashcounteren, men telefonen ville ikke på etterhvert.. Er det noe jeg kan gjøre for å få tilbake telefonen ferdig fikset billigere/gratis? Hvis problemet er hardwarerelatert burde det være mulig å reklamere. Er det noen måte å få dem til å kun bytte bootloaderen/kun ta betalt for dette. Har veldig lite lyst til å betale 1,7k hvis de ikke engang er nødt til å bytte komponenter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...