Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

beste bilde for datingprofil?


  

37 stemmer

  1. 1. hvilket bilde er best



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg tok meg den friheten å svare 3, selv om jeg er en helt heterofil mann. Det kan godt hende at jeg er helt på utur og ikke vet hva jenter ser etter på datingsider, men generelt synes jeg at bildene dine bærer preg av at du prøver hardt å se riktig og bra ut. "Nå SKAL jeg lage et bilde til datingprofilen min". Se mer ut som om du er i ditt komfortable miljø og ikke se rett inn i kameraet hele tida.

 

Jeg vet at dette er lettere sagt enn gjort. Selv har jeg ikke ett bilde av meg selv som jeg ville brukt på en datingprofil.

Endret av Zarac
Lenke til kommentar

men generelt synes jeg at bildene dine bærer preg av at du prøver hardt å se riktig og bra ut. "Nå SKAL jeg lage et bilde til datingprofilen min".

eneste gangen jeg tenkte å spesifikt å lage bilde til en profil var bilde 7, resten er vanlige feriebilder. kan man vel se på det siste bildet hehe. inspirert fra blink 182 det.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det behøver ikke å være slik det virkelig er, men jeg mener at det ser slik ut. Jeg mente ikke at det å se inn i kameraet må være en dårlig ting, men det må tilpasses situasjonen. På bilde nr 3 synes jeg at det er helt greit. Du skal kanskje ha flere enn ett bilde på profilen din? Da kan det være bra med litt variasjon.

 

For all del, jeg har ingen erfaring med datingsider, så jeg er ikke troverdig i det hele tatt. Gjør akkurat som du vil. Profilen skal jo vise fram din personlighet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Og hvorfor sitter du på bilde 7 og slikker på den dorullen??

Skjerp deg mann!

det dassbildet brukte jeg på en datingside før. har fått høre at grunnen til at kjæresten min ikke bare bladde seg rett forbi min profil var pga det spesielle bildet. hvem vet, om det ikke hadde vært for dassrullpornoposering kanskje vi aldri hadde møttes :) hele posen er henta fra en blink 182 video, men ikke alle har samme humor.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...