Gå til innhold

Xbox One-kaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tror ikke du burde uttale deg for mye om dette samco da du sverger til en konsoll som gjør et sylskarpt bilde i 4K om til grøt så fort du beveger deg i spillet. Just saying... 

 

EDIT: Og det får en jo til å tenke litt. Ja høyere oppløsning i spill er helt topp. Men hva er egentlig poenget når så fort du beveger deg så blir alt uklart? For 9 av 10 spill vil jeg påstå er i ikke i 60 fps.

Endret av LarZen
  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Har ingen problemer med 30fps har alt med hvilken spille sjanger man spiller.

 

Edit ..Om ting blir uklart med bevegelser er det mere displayet en signalet.

Nei. Det er fordi utviklerne legger til et blur-filter for å skjule at det går i 30fps. Uten hadde du mye lettere sett "hakking" i bildet.

30 fps ser mye bedre ut på konsoller enn på PC, dette kommer ikke av det du refererer til som «motion blur», det kommer av framepacing.
Lenke til kommentar

Men alt blir uklart i horisontale panoreringer selv om framepacing er bra. Om spillet rendrer innhold kun i framover bevegelse så ser en ting klart. Ikke klart som i 60 fps. Men alt av detaljer blir ihvertfall ikke grøt. Da kan en jo lure litt på hvorfor det er så mye fokus på 4K. Det har vel bla en sammenhengen med at det er fokus på pene bilder og video av spillene hvor kamera beveger seg akkurat korrekt for å ikke vise det.

 

Så det er litt snodig at det er så mye fokus på oppløsning på konsoll for tiden da det skarpe bildet blir uklart i dem aller fleste spill på den nye X. Ser jo det samme på PS4Pro. Der er det peneste spillet Horizon. Som har et kraftig blur filter som gjør alt uklart i horisontal bevegelse.

 

:D

Lenke til kommentar

 

Har man en god PC er det jo svært lite behov for en Xbox da flesteparten av spillene uansett dukker opp på Windows.

Dette gjelder dog uansett konsoll. Knapt rørt konsoll dette året. Etter og ha spilt PC så sliter jeg med uskarpe bilder på konsoll. Forferdelig grafikk

 

 

Nja...det er jeg nok ikke enig med. Jeg ville ikke vært foruten PS4 og Switch. Med sine unike spill opplevelser som du rett og slett ikke finner noen annen plass. Forferdelig grafikk? Neppe..noe av dem peneste spillene jeg har spilt har vært på PS4. Og jeg sitter ikke akkurat med en potet PC å spiller. Uskarpe bilder pga 30 fps er derimot et reelt problem. Eller problem å problem... Millioner synes det er helt greit tydeligvis.

 

Jeg skal innrømme det er slitsom å gå ifra PC i 60+ fps over til konsoll og 30 og dessverre lavere fps. Men har til gode å ikke klare å spille et spill i 30 fps på konsoll pga dette. Unntaket er Just Cause 3 som er bare heeeeelt latterlig på konsoll med under 20 fps når ting eksploderer. Og det i et spill hvor du sprenger ting hele tiden..

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kan vi holde pc master race ute av konsolltrådene please?
Vi vet at PC er mye bedre på alt, og mye billigere enn konsoll, og tok i bruk HDR lenge før konsoll. :) Så spar oss.
La konsolltrådene være for oss som setter pris på konsoll. Vi vet vi ikke er best, og vi trenger ikke være det heller.
Så får vil heller nøye oss med uskarp grafikk, maks 60fps, osv...... :w00t:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er foreløbig relevant til diskusjonen som endel av oss har ang Xbox One X og om vi skal oppgradere så ser ikke problemet. Enda. 

 

Men ja. Konsoll er enkelt. Og jeg har og vil ha i endel år begrenset med tid til å spille. Derfor så vil nok min bestilling av X stå og jeg vil kombinere som jeg har gjort alltid. Konsoll og PC. Men hvor det blir nok vesentlig mer tid brukt på konsoll til spill fremmover. 

 

Prøvde fks Call of Duty: WW2 open beta på PC nå i helga. Og det er jo rimelig katastrofe i forhold til hva opplevelsen var på PS4. Og mest trolig XBO for dem som spilte der. MASSE kræsj av spillet for mange. Ytelses problemer og nå på toppen av det hele så er jaggu juksepavene allerede før spillet er lansert i full gang med alt av wall hacks og aim bots.

 

Det er slike ting jeg ikke har hverken tid eller ork til lengre. WW2 er uten tvil et spill jeg plukker opp til konsoll. Det var pent på PS4Pro. Med den ekstra puppen på X så blir det nok rimelig heftig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...