Gå til innhold

Xbox One-kaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+130498

Blir forhåpentligvis mulighet til å prøve den på xbox standen, er vel eneste grunn til at de kommer i år :p Kunne tenkt meg å prøve den sammen med Forza 6 og om de forskjellige stikkene vil ha noen merkbar forskjell på spillingen.

Lenke til kommentar

 

Kan noen sjekke om det er mulig å preordre Fallout 4? Jeg får bare opp bundle only, når jeg går til bundle får jeg could not find pag. Bor i Singapore for tiden. Så kanskje det er problemet.

prøve her https://gamezone.no/Avdelinger/SPILL/Xbox-One/Xbox-One-Spill/Rollespill/RPG/Fallout-4-Xbox-One-Pre-order-og-f%C3%A5-Special-Perk-Poster125912-p0000054730

 

 

Som sagt, bor i Singapore. Så blir dumt å bestille en fysisk kopi i Norge. Alt jeg lurte på var om dere finner Fallout 4 preorder i MS Store på Xbox One i Norge?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+32asd4f

 

Ja, prøv å søk på spillet i Xbox store, mulig det dukker opp fler alternativer da

 

Hei, har prøvd dette også. Så går ut i fra det er en feil i MS Store Singapore da.

 

 

Bestill via Xbox.com: http://store.xbox.com/nb-NO/Xbox-One/Bundle/Fallout-4-Pre-order/bd6388e2-cb95-41f8-9f7b-f6ed9c7566cc

Eller søk etter Fallout 4 i SmartGlass-appen på din smarttelefon.​

Lenke til kommentar

Hmm, Halo 5 er første spillet jeg har kjøpt på en stund på Xbox Live. Det har så langt vært en småkjip affære.

 

1. Nedlastingen har bokstavelig talt stått på i 24 timer og den er kun på 87%. Selv med optimale DNS'er. Fikk altså ikke testet spillet engang på release date selv om jeg startet nedlastingen dagen i forveien. Håper å få spilt i dag, har dog lest at de siste % skulle ta enda lenger tid.. Wtf?

 

 

2. Jeg har en importert Xbox One. Denne har jeg pleid å sette USA som lokasjon, og det har gått fint å betale for spill med dollar. Ikke nå lenge tydeligvis, mistenker at den sjekker billing adress på bankkortet mitt. Får nå kun kjøpt spilt digitalt om jeg velger Irland men da må jeg punge ut ekstra :nei:  Noen her med import box som får kjøpt spill med us dollar? 

Lenke til kommentar

1. Forhåndskjøp og last ned spill på forhånd neste gang. ;)

2. Det er leeeenge siden Microsoft sperret den amerikanske butikken for norske brukere.

 

1. Ja seff, men har alltid gått fint når jeg har starta nedlasting på natta\morgenen, MCC på samme størrelse var spillbar etter noen timer. Har også lest om en del tilfeller nå der folk må laste ned hele skiten på nytt, altså vente nærmere 2 døgn på spille noe som burde vært klart minuttet på release date.. Det er for dårlig av M$.

 

2. Ja, derfor lurte jeg på om noen har klart å finne en løsning. Eller kanskje et annet land med bedre kurs enn Euro.. 

Endret av Dopegame
Lenke til kommentar

Dopegame:

 

1. Du kan laste ned spillet mange dager før release neste gang, og ha Xboxen i always on i dette tidsrommet.

Korrekt som du sier, det kan forekomme en glitch eller noe i den duren som gjør at du må laste ned hele sulamitten på nytt. Har aldri opplevd dette selv, men har en venn som opplever dette hele tiden. Kan kanskje være verdt å ta en factory reset og se om det hjelper hvis du opplever den feilen.

 

2. Det er lenge den sperren kom, ja. Har ingenting med at du har import-xbox å gjøre. Du kan skifte til hvilken som helst region på alle xboxer.

Som major_stuen skrev; kjøp amerikanske gavekort. Kan anbefale Offgamers.com, så får du koden på mail rett etterpå, og du kan betale med Paypal der. Ikke at det lønner seg så veldig mye nå lengre da.. :/

Endret av iGlenn
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...