Gå til innhold

Mennesker har fått dårlig syn på islam pga. noen hjernevaska muslimer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Saken er bare den at alle muslimer som begår grusomme handlinger, har full støtte fra Muhammed og Koranen. Ikke bare full støtte, men de jobber etter direkte ordre fra Muhammed. Hvis man skal følge Koranen, er det faktisk de moderate muslimene som tar feil. De motsier alt det Muhammed sa så krystallklart. De sier at islam er fredens religion, mens hvem som helst kan lese i Koranen at det er krig det oppfordres til, ikke fred. Hvis det f.eks. står "drep alle vantro", tolker moderate muslimer det som "vær snill mot alle vantro".

 

De moderate "muslimene" burde heller startet en ny religion, kanskje basert på islam, men der man tar avstand fra Muhammed og Koranen, som han åpenbart diktet opp etter eget forgodtbefinnende. Problemet er vel at hvis man fjerner dette, fjerner man hele religionen, og da mister folk det de har bygget livet sitt på. Derfor klamrer de seg til religionen sin, samtidig som de benekter alle grunnpilarene i den.

 

I det ene sekundet sier de "jeg er muslim", i neste sekund sier de "Muhammed tok feil, man skal ikke drepe". Det er som om en kristen hadde sagt "Jesus tok feil, man skal drepe og svindle og plage andre så mye som mulig". Absurd.

  • Liker 9
Lenke til kommentar

Bra innlegg strådstarter. Jeg dømmer ingen, det har jeg USA til å gjøre for meg. Det er veldig greit sånn, vi har hele tiden en fiende og noen å være redde for. Før dere (muslimer) så var det èn mann i en grotte ett eller annet sted i Afganistan som terroriserte hele verden, det var han vi var redd for og det var han som holdt hele verden i sin terror-hånd fra en grotte langt ute i hottiheita. Gud vet hvordan han klarte å holde terror celler rund om i verden oppdatert fra denne hula si, men tydligvis var det et organisert nettverk som var bygget opp under mange mange år uten av vi hadde oppdaget det. Selv med 100milliarder dollar i spion satelitter og utstyr skal det ikke mer enn noen kluter rundt hode og Microsoft X Flight simulator til. Denne feilen gjør vi ikke om igjen og derfor avlytter vi nå alle telefonsamtaler, og vi behøver ikke noen lov for å arrestare folk rundt omkring. Bedre førevar enn ettersnar, hadde du tenkt å gjøre et lovbrudd så tar vi deg før du får gjort noe som helst....

 

Før kluthodet i grotta så var det masseødeleggelses våpen.... eller det var egentlig sånn samtidig, vi viste ikke helt hva som var mest skummelt egentlig, bare at vi må ha noe scary-shit for at det skal funke. Før dette så var det de jævla gærningene i Russland, de hadde tenkt å sprenge oss i fillebiter med atom bomber og male alle bygningene våre gråe, gjøre livet vårt til et helvette og få alle til å kjøre rundt i små dritt biler. Sånn har nå årene gått...Vi har prøvd virus og bakterier også - på en måte uskyldige kandidater, men de er liksom ikke så synlige og reddslen synker fort.

 

Vi slutta å være redde for han Afganern i alle fall og vi trengte en litt større fiende, en som kunne luske midt i blant oss og skremme oss når som helst og hvor som helst - BØH -uheldigvis ble det dere muslimer *sorry* Det som er litt kjipt er at damene deres ligner på spøkelseskladden i Donald Duck. Vi er oppflaska og naturlig redde for spøkelseskladdn og sorte laken. Fordi det er så mange av dere og dere er så strategisk plassert i blant oss, så ble det muslimene denne gangen. Dere behøver ikke ha noen spesiell grunn heller, bare at dere har lyst til å fuckke opp for oss og at dere er så dedikerte at dere gir livet betyr egentlig at dere er onskapen selv. Vi vet hva onsdskap er, det har Disney lært oss fra vi var barn. Vi vet hva vi holder på med, vi har tross alt kyndige folk i regjeringen som har delt sin viten med oss, nemlig at jorda ikke er mer enn 5-6 år gammel og at vi var de første her på jorda. Men ikke vær redde, vi er langt mer redde for dere enn dere er for oss. Men vi hater dere mye mye mer enn hva dere hater oss, så hver gang det er noen som driter seg ut eller vi trenger å selge noe søppel, så skylder vi på dere.

Endret av Green_Monster
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Hei, jeg vil si det slik at jeg er selv en muslim og er ganske lei av at det er folk som kritiserer islam.

 

Jeg synes folk har fått feil syn på islam. Ja jeg vet at det skjer mye terrorhandlinger, æresdrap, tvangsgift etc. men hvorfor blir ABSOLUTT alle muslimer dratt over kammen?

Har litt å gjøre med at det er vanskelig å skille ekstreme fra moderate og derfor lettest å dra alle over en kam...

 

For min egen del, som har lest litt om islam, så finner jeg det meget vanskelig å respektere en kult som faktisk tror at en allmektig gud som gjorde et siste og endelig forsøk på å fortelle sannheten til menneskene ville ha valgt en ignorant og maktsyk analfabet til sin budbringer... Det blir for latterlig. Det eneste man ER helt sikker på i islam er stagnasjon, undertrykkelse og sinnsvake straffer for bagateller og det er neimen ikke mye å berike noen med....

 

Så hva er det å respektere? For meg er islam en dødskult som ikke fører noen verdens ting av trygt, godt og bra med seg, så hvorfor skal jeg syntes at noe av det er bra i det hele tatt? Er du sikker på at folk kun er i mot ekstremister og ikke alle muslimer da? De tror jo alle på de samme håpløse løgnene med forskjellig tolkning og på toppen av det er det ingen av dem som IKKE blir fornærmet når noen påpeker flausene i islam... Selv om flausene ligger tykt oppå hele troen..

 

Hadde jeg vært deg hadde jeg faktisk tatt et dypdykk i hva jeg trodde på jeg og sett om det gikk an å forandre dødskulten til noe bedre... Og går ikke det, vel, da er det på tide å hoppe av... En trenger faktisk ikke mange dykk i islam for å forstå at det er en kult som setter usynelige guder høyere enn menneskeliv og folks ve og vel og det har det aldri kommet noe godt ut av..

 

Så spørsmålet er vel heller:

Fortjener islam respekt i det hele tatt?

 

 

F.eks dere tolker taliban som eksteremist muslimer, men i realiteten er de ikke muslimer. Hvorfor?

Ingen og INGEN muslim har lov til å drepe seg selv + andre i lufta, dette står i koranen, uansett grunn skal INGEN muslim ta livet av seg selv eller andre. Det er Allah som skal straffe personene som gjør en dårlig gjerning.

Her glemmer du at det står plenty av andre steder at den eller den må dø fordi (sett inn grunn her). Så det du her sier er KUN din tolkning av det hele, og ikke nødvendigvis den riktige en gang.

 

Men det er VELDIG merkbart og temmelig avslørende hvordan muslimer her i landet reagerer på forskjellige ting... Som på at han stuten sto og truet hele norge med en norsk versjon av 911... For hvor var de moderate muslimene da? Jo, nettopp, hjemme og skammet seg! Det var helt tyst fra den kanten, ingen (annet enn ni stykker tror jeg det var) turte å møte opp og si i mot denne mini taliban fyrens trussler og tror du ikke at slikt blir lagt merke til av folk? Tror ikke du også at dette forsterker inntrykket folk har av islam som en dødskult?

 

 

 

 

Tvangsgift har ikke noe med islam å gjøre. De fleste land med eksteremist muslimer f.eks Saudi Arabia, så er det 99,9% prosent som sier " La de som liker hverandre få lov til å gifte seg, sålenge de ikke gjør noe som sex før ekteskap"

Dere har egentlig misforstått. Hvis en jente har hatt sex med en mann før ekteskap, så er den beste løsningen å gifte bort dama til mannen dama hadde sex med.

Like dumt som kristendommens påbud om at en mann som ligger med en kvinne må gifte seg med henne dette jo.... Hvor er kvinnens rettigheter oppi alt dette? Hva om hun ikke vil ha fyren? Og hva er egentlig greia i de mer tilbakestående islamske landene med at fetter og kusine skal gifte seg med hverandre? Er de ikke klar over hvor dette fører hen? At ungene blir tilbake stående de også? Eller ser man på tilbake ståenhet og ignoranse som en dyd i islam også, som de gjør i kristendom?

 

Dere vet at f.eks i Tyrkia, indonesia og mange andre land der det fins lite ekteremisme, sier f.eks dette "kristne har 0 respekt, vi så jo på nyhetene at amerikanske soldater har brent koranen" osv..

 

Jeg prøver å si det at uansett hva dere gjør, ALDRI og ALDRI tenk at hvis en muslim gjør det, så gjør alle det.

For i realiteten er det slik at islam er en religion der folk skal smile mye, vise respekt til mennesker og andre religioner.

Jeg har sett flere ganger at folk har kritisert islam veldig mye og at det er stor trussel for verden og sånt, men det er da bare noen muslimer som gjør det sånn? Kan dere tenke dere?

1,000 - 10,000 muslimer gjør voldsomme ting, og 1,4 milliarder muslimer blir dømt?

Amerikanerne var antagelig fra den andre håpløse gudeklubben og trodde de gjorde sin gud en tjeneste ved å sette fyr på en bok... Men respekt for andre mennesker? Er det det du kaller ville drap og bestialske handlinger utført av muslimer over tegninger av muhammed? Er det respekt å brenne flagg og sette fyr på andre lands eiendommer fordi noen har vært kritiske mot islam? Ser ut til at muslimer gennerelt trenger å kurses om hva respekt er, ikke omvendt, for de tror at 1400 år gamle påstander som de tror er hellige skal respekteres av alt og alle om de er aldri så dumme og nedbrytende...

 

For hva leder islam til i de landene som styres av det? Hvorfor flykter folk FRA regimer der islam er fremtredende og ikke til de samme landene, når islam er så herlig? Kan du svare på det?

 

 

 

Jeg vil bare si dere en ting; Aldri døm alle sammen uansett hva, aldri dra alle over en kam.

Jeg f.eks er veldig hyggelig muslim, hjelper alltid norske bestemødre som er oppe i 70-80 åra til å gå over veien, bære poser, klippe plenen gratis og snømåking gratis.

 

Jeg håper endag at mennesker skjønner at islam IKKE er terrorist og æresdrap religion.

 

Takk for meg!

Hvis dere lurer på mer ang. meg eller islam spørr meg smile.gif

Din tolkning kan være snill som et lam den, men det er fremdeles fra doktrinene i en døds kult som ikke leder til noe godt i verden... For det leder ikke til noe godt å holde usynlige, imaginære guders velvære over menneskers velvære, DET har i det minste historien lært oss. Problemet med islam (all religion egentlig...) er at den kan tolkes så himla mange rettninger og fremdeles være like riktig, men siden ingen sitter med fasiten har heller ingen rett...

 

Det vi må gjøre er å slutte å legge slike gamle påstander til grunn for noe som helst, enten det er islam, kristendom eller scientologi, det er like stupid i sin enfoldhet alt sammen! Det vi må gjøre skal vi komme noen vei er å legge kunnskap og viten til grunn. Islam er like lite løsningen som noen av de andre religiøse påstandene er det....

 

 

Nå er det gudskjelov sånn at islam er den religionen med størst frafall her i europa og det syntes jeg er bra, for islam kan ikke eksistere parallelt med noe, de SKAL ha første retten overalt i både respekt og i hellig gjørelse av sitt og det sier seg selv at det ikke går...

  • Liker 9
Lenke til kommentar

Det merklelige er at den respekten muslimer gjør krav på for sin tro er en respekt de aldri vil tilgodese andre med.... De er så sikre på at allaah er rett at de blir forbannet når noen påpeker flausene i islam, som det er en del av, og tar den berettigede kritikken som en fornærmesle uten hverken å respektere eler reflektere over den som kom med påpekningen eller hva de påpekte...

 

Så den respekten, eller mangelen av sådan, går veldig klart begge veier....

Endret av RWS
  • Liker 6
Lenke til kommentar

I den siste filmen klarer Dawkins å tvinge frem et svar fra muslimen. Straffen for å forlate religionen er dødsstraff. Om du blir lektert dette fra barndommen vil du resten av livet bruke all din energi på å beholde religionen uten å ta opp temaet med dødstraff.

I TS tilfelle vil han ha det til at det kun er noen få ekstremister, resten lever i harmoni og velgående.

Så godt som daglig kan du lese på nettavisene om æresdrap og drap pga vanære i muslimske land.

Iran har til og med så primitive lover at de straffer "med samme mynt". F eks kan jeg huske en artikkel der en mann hadde hevet syre i ansiktet på konen fordi hun ikke hadde hatt på seg burka/hijab/whatnot og straffen som en dommer hadde gitt var 10 dråper syre i hvert øye.

Det eksisterer også mange videoer av folk som steines offentlig, og blir sparket, av en gjeng som står og jubler når vedkommende ligger på bakken å blør.

 

Ingen tvil om at det fins "snille" muslimer, men dette er i stor grad fordi de på samme måte som mange norske kristne ikke følger bibelen til punkt å prikke.

 

Er du trådstarter for eller imot at kvinner skal gå med skaut, for å ikke bli kalt skitten horehund?

Majoriteten av muslimer vil nemlig være for.

 

http://www.youtube.com/watch?v=o6jX3YWN81Y

Lenke til kommentar

Jeg liker hvordan trådstarter kan si hva som er riktig og gal islam når hans tankesett og levemåte bunner i samme hellige bok som de folkene han fordømmer.

Hvordan kan du si at det ikke er du som er dårlig muslim?

(Under antagelse om at du er muslim)

 

Blir litt som at jeg kaller meg muslim, men har aldri egentlig lest koranen, ikke tror jeg særlig på Allah og jeg drikker alkohol og andre "synder". Hvordan kan du si at jeg tar feil, om jeg føler meg muslimish?

Endret av chokke
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hei, jeg vil si det slik at jeg er selv en muslim og er ganske lei av at det er folk som kritiserer islam.

 

Jeg synes folk har fått feil syn på islam. Ja jeg vet at det skjer mye terrorhandlinger, æresdrap, tvangsgift etc. men hvorfor blir ABSOLUTT alle muslimer dratt over kammen?

F.eks dere tolker taliban som eksteremist muslimer, men i realiteten er de ikke muslimer. Hvorfor?

Ingen og INGEN muslim har lov til å drepe seg selv + andre i lufta, dette står i koranen, uansett grunn skal INGEN muslim ta livet av seg selv eller andre. Det er Allah som skal straffe personene som gjør en dårlig gjerning.

 

Tvangsgift har ikke noe med islam å gjøre. De fleste land med eksteremist muslimer f.eks Saudi Arabia, så er det 99,9% prosent som sier " La de som liker hverandre få lov til å gifte seg, sålenge de ikke gjør noe som sex før ekteskap"

Dere har egentlig misforstått. Hvis en jente har hatt sex med en mann før ekteskap, så er den beste løsningen å gifte bort dama til mannen dama hadde sex med.

 

Dere vet at f.eks i Tyrkia, indonesia og mange andre land der det fins lite ekteremisme, sier f.eks dette "kristne har 0 respekt, vi så jo på nyhetene at amerikanske soldater har brent koranen" osv..

 

Jeg prøver å si det at uansett hva dere gjør, ALDRI og ALDRI tenk at hvis en muslim gjør det, så gjør alle det.

For i realiteten er det slik at islam er en religion der folk skal smile mye, vise respekt til mennesker og andre religioner.

Jeg har sett flere ganger at folk har kritisert islam veldig mye og at det er stor trussel for verden og sånt, men det er da bare noen muslimer som gjør det sånn? Kan dere tenke dere?

1,000 - 10,000 muslimer gjør voldsomme ting, og 1,4 milliarder muslimer blir dømt?

 

Hvis dere ser på denne videoen så skjønner dere hva islam går utover:

http://www.youtube.com/watch?v=i4B4KPDY-5M

 

Jeg vil bare si dere en ting; Aldri døm alle sammen uansett hva, aldri dra alle over en kam.

Jeg f.eks er veldig hyggelig muslim, hjelper alltid norske bestemødre som er oppe i 70-80 åra til å gå over veien, bære poser, klippe plenen gratis og snømåking gratis.

 

Jeg håper endag at mennesker skjønner at islam IKKE er terrorist og æresdrap religion.

 

Takk for meg!

Hvis dere lurer på mer ang. meg eller islam spørr meg smile.gif

 

Det er ikke selve religionen som er problemet, det er heller at den blir misbrukt til å vinne makt over andre. Det samme gjør man gjerne også med penger.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det er ikke selve religionen som er problemet, det er heller at den blir misbrukt til å vinne makt over andre. Det samme gjør man gjerne også med penger.

Blir islam misbrukt til å vinne makt over andre, eller ble islam designet for undertrykke andre?

 

Hvis ikke islam er problemet, hvorfor brukes islam da til å undertrykke?

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Islam i seg selv er nok til å gi et dårlig inntrykk av Islam, nok til at jeg ikke ser noen grunn til å respektere Islam. Individuelle muslimer kan jeg respektere inntil det viser seg at de ikke fortjener respekt, akkurat som jeg kan alle andre mennesker. Dessverre er de fleste muslimer jeg legger merke til, de som uttaler seg i media om hvordan deres religion er noe jeg bør ta hensyn til, kanskje t.o.m. noe jeg skal rette meg etter.

 

Jeg bryr meg ikke hva din religion er, så lenge du holder den privat. Merk at jeg regner privat som det som gjelder deg, din kropp og ditt sinn. La barna dine gå fri til de er voksne nok til å skjønne hva det dreier seg om, og kan velge selv.

Endret av KarlRoger
  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

 

Vær så snill å ikke si at de er så crazy. Jeg syntes at relgion er en fin måte a kontrolere befolkningen men den forblir historie(det fins mer siviliserte måter å unngå uønsket handling). Hater når de sier at Islam betyr lydighet - Det er surrender

 

Hva betyr Mashallah!

Endret av ::TeknoFoben::
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...