Gå til innhold

Akhtar Chaudry: Er du i leiren av de troende, eller de vantroende?


Irfan77

Anbefalte innlegg

I Allah's Navn, den mest Barmhjertige, mest Nåderike.

 

 

DEMOKRATI

 

Allah (den Allmektige, den mest Majestetiske) sier: "Det dere tilber utenom Ham er bare navn, som dere og deres fedre har oppfunnet. Allah har ikke gitt noen autorisasjon for dem. Avgjørelsen tilligger Allah alene. Han har bestemt at dere tilber ingen, men Ham alene. Dette er det (sanne) rette religionen, men folk flest vet ikke." (Nær mening: Koranen 12:40)

 

Demokrati er et uIslamsk system, et system av Kufr (vantro). Akhtar Chaudry jobber for demokrati, et menneskeskapt system som styres av folket for folket. Gjennom sitt arbeid er han med på å lage/godkjenne lover som strider med Allah's Lover, som for eksempel det å tillate homofili, religionsfrihet, alkohol, renter, frimiksing av motsatte kjønn etc. Og praksis av disse lovene strider også med Allah's Lover, som f.eks. straffesystem for de straffbarehandlingene (drap, voldtekt, tyveri etc.), ytringsfrihet som håner Islam osv. Chaudry må i tillegg sverge ed til André Enn Allah som det å sverge å beskytte den norske Grunnloven som strider mot Allah's Lover, noe som i seg selv er en handling av vantro.

 

Med anerkjennelse av det demokratiske system i form av lydighet eller den rette lovgivende, fornekter Chaudry Allah's Suverenitet og Hans absolutte rett til å være utsteder av Lover, og han tilskriver denne retten til mennesker. Lovene er kun for Allah, Den Høyeste, den Allmektige, og det er ikke tillatt å gi juridiske rettighetene til hvem som helst av menneske.

 

Akhtar Chaudry, MENER DU AT SUVERENITET TIL Å AUTORISERE OG LEGISLERE LOVER TILHØRER ANDRE ENN ALLAH?

 

Allah (den Opphøyde, den Mektige) sier: "Avgjørelsen er kun for Allah. Han erklærer sannheten, og han er den Beste av dommere. " (Nær mening: Koranen 6:57)

 

 

FRAFALNE (MURTADEEN)

 

Chaudry har i tillegg i et debattforum uttalt følgende om konvertering bort fra Islam:

 

" som en muslim og SVs justispolitiske talsperson står retten til å konvertere uten frykt for livet eller andre type straff helt klar for meg."

 

Han farer videre med løgn når han sier at Koranen gir "Retten til selv å kunne velge sin tro uten frykt for å miste liv".

 

Hele innlegget hans kan leses på følgende link: http://www.frittforum.diskusjoner.com/iran-2008-frafalne-muslimer-skal-henrettes-t591.html?sid=7af93ab456284502d14f137c9a7e426a&mforum=frittforum

 

Allah (den Rettferdige, den Allvitende) sier: "Den som fornekter troen på Allah etter å ha trodd -bortsett fra den som er tvunget til dette og hvis hjerte har troens fred? men den som åpner sitt bryst for vantro, den skal Allah's vrede ramme, og den venter en svær straff." (Nær Mening: Koranen 16:106)

 

Profeten (Fred og Velsignelser være over han sjel) sa:

 

"Den som endrer sin religion (fra Islam til noe annet), drep ham." (Nær mening: Bukhari)

 

"Det er ikke tillatt å utgyte blod av en muslim som vitner om at det er ingen gud unntatt Allah, og at jeg er Profeten av Allah, unntatt i ett av tre tilfeller: en sjel for en sjel (dvs. i tilfelle av mord), en gift person som begår zina, og en som forlater sin religion og skiller fra hoveddelen av muslimene." (Nær mening: Bukhari, Muslim)

 

Så det at Akhtar Chaudry sier det motsatte av Sharee'a vedr. retten/straffen for dem som konverterer seg bort fra Islam, gjør at han begår handling av Kufr (vantro).

 

Akhtar Chaudry, trekker du tilbake at DU ER I MOT DØDSSTRAFF FOR FRAFALNE?

 

 

HOMOFILI

 

Videre har Chaudry tatt sitt standpunkt om homofili og i følge følgende avisartikkeler http://www.utrop.no/Plenum/Debatt/18218 og http://www.utrop.no/Papirutgave/532 , sier at han vil "arbeide aktivt for større aksept for lesbiske, homofile....", og at "Jeg er stolt av å være en del av det partiet, SV, som har kjempet for homofiles rettigheter i en årrekke.", og at han tar avstand fra dødsstraff for homofile muslimer.

 

Allah (den Overbærende, den Milde) sier : "Og Lot, da han sa til sitt folk: 'Vil dere bedrive denne skjendighet? Ingen i verden har gjort dette før dere? Sannelig, i begjær går dere til menn fremfor kvinner. Dere er i sannhet et folk som går over grensen.' Hans folk svarte ganske enkelt: 'Driv dem ut av byen. Disse folk foregir å være rene!' Så reddet Vi ham og hans familie, unntatt hans hustru. Hun var av dem som ble i gjen. Og så lot Vi det regne (steiner) ned over dem. Se, hva enden ble for synderne! " (Nær mening: Koranen 7:80-84)

 

Profeten (Fred og Velsignelser være over han sjel) sa: "Måtte Allah forbanne den som gjør handlingen av folket til Lot, måtte Allah forbanne den som gjør handlingen av folket til Lot, måtte Allah forbanne den som gjør handlingen av folket til Loot." (Nær mening: Ahmad)

 

Og Chaudry begår handling av Kufr (vantro), i det han jobber aktivt for å promotere homofili, homofiles rettigheter osv., handling som er blitt straffet og forbannet av Allah (den Store, den Gavmilde) og Profeten (Fred og Velsignelser være over han sjel).

 

Profeten (Fred og Velsignelser være over han sjel) sa: "Den som du finner gjøre handlingen av folket til Lot, henrett den som gjør det og den som det blir gjort med." (Nær mening: Tirmidhi, Abu Dawood, Ibn Maajah)

 

Når det gjelder hans uttalelse om dødsstraff relatert til homofili, så gir den rom for masse tolkning. Nå er det sånn at det er døddsstraff i Islam for homofilipraksis, men hans svar "tar avstand fra dødsstraff for homofile muslimer" kan tolkes som om det er snakk om mennesker som har homofili som sykdom, men dog uten praksis. Jeg oppfordrer Akhtar Chaudry til å oppklare dette: ER DU I MOT DØDSSTRAFF FOR PRAKTISERENDE HOMOFILE?

SKAM DEG

 

Allah (den Vise, den Enestående) sier: "De som kaster tvil over ærbare kvinner, sorgløse, men rettroende, de er under forbannelse i denne verden og den hinsidige. Dem venter en svær straff den dag da deres tunger, hender og føtter vitner om det de bedrev." (Nær mening: Koranen 24:23-24)

 

Du burde skamme deg og frykte Allah (den Opphøyede, den mest Kunnskapsrike) for å uttale at du ikke vil støtte en søster i Islam (Aisha) i å forelese om Niqab til skoleelever, bare fordi du ikke har tilsvarende synspunkter som hennes. Til og med ikke-Muslimer støtter henne i å holde forelesninger om Niqab og hennes personlige erfaringer som Niqab-bærende. Hennes andre personlige meninger/overbevisninger har intet noe med turneen hennes å gjøre, eller inngår den tekst/mandat som hun må forholde seg til, jfr. avtale med foreningen !les.

 

I stedet for å beskytte din søster i Islam og støtte henne i motbør, så tar du heller avstand... Tar du likedan avstand fra din egen mor, søster eller datter i offenlighet om du personlig misliker det hun sier/gjør?

 

Skam deg for å prøve å slå politisk vinn hver gang du er ute med å angripe Islam/Muslimer, bare for å komme i det gode hjørnet hos velgere, slik at du kan sanke stemmer. Hvis du prøver å få aksept av nordmenn, så husk at Allah (den Allmektige, den Strålende) sier, aldri vil jøder og kristne bli fornøyd med deg til du velger deres vei/religion. (Nær mening: Koranen 2:120)

 

Jeg råder til å slutte å glede/overbevise dine herrer på Stortinget eller de vantroende, og lev livet i å glede kun Allah (den Sterke, den Prisverdige).

 

 

FRYKT ALLAH (DEN TILGIVENDE, DEN LEVENDE)

 

Det er umulig å fastslå om Chaudry bevisst (da er han frafallen) eller uvitende har uttalt/oppført seg i strid med Sharee'a i ovennevnte saker, men til eget beste burde han innstendig angre på sine handlinger av Kufr (vantro) som nevnt ovenfor, si opp sitt verv i Stortinget, stå for den sanne Islam i forhold til de frafalne og homofile m.m., komme tilbake til det Qur'an og Sunnah lærer og implementere dens budskap i alle livets aspekter.

 

Allah (den Edle, den Ene) sier: "Dere som tror, frykt Allah, og snakk rett ut! Så vil Han gjøre deres gjerninger rette og gode, og tilgi dere deres synder. Den som adlyder Allah og Hans sendebud, har fakktisk oppnådd en stor prestasjon." (Nær mening: Koranen 33:70-71)

 

Jeg ber til Allah (den Evige, den Allvitende) at Han veileder oss til den rette forståelse av Islam, at Han hjelper Sin religion og hever Sitt Ord og opphøyer Islam og muslimene, styrker Mujahideen og gir dem seier mot Allah's fiender. Sannelig, Han har den Makt og er i stand til å gjøre det.

 

 

 

Arfan Bhatti

 

http://irhabi77.blogspot.com/2012/01/akhtar-chaudry-er-du-i-leiren-av-de.html

 

Allah (den Allmektige, den Barmhjertige) er nok for oss, og Han er den beste Hjelperen og Planleggeren.

Endret av Irfan77
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så trådstarters mål med denne tråden er å få oss til å sitte igjen med et godt inntrykk av Akhtar Chaudry. Eller tar jeg feil?

 

Tror dette er et slags trusselbrev. Chaudry har tydeligvis tatt avgjørelser som trådstarter (og allah) ikke liker.

Lenke til kommentar

Førsteposten er noe som Arfan Bhatti har sagt.

 

Arfan Bhatti sier at demokrati er imot islamske verdier. Så hvorfor kan ikke Arfan Bhatti pelle seg til Myanmar eller Nord-Korea? Da slipper han jo dét problemet!

 

Arfan Bhatti sier at de troløse er ubevisste.

Haha, nei. Jeg vet helt sikkert at det er motsatt. De trofulle er bevisstløse!!! Helt seriøst. Jeg har undersøkt det med superdupervitenskapelige metoder!!!!!!!!!!!!

Lenke til kommentar
Gjennom sitt arbeid er han med på å lage/godkjenne lover som strider med Allah's Lover, som for eksempel det å tillate homofili, religionsfrihet, alkohol, renter, frimiksing av motsatte kjønn etc.

Vi kan jo starte med å fjerne religionsfriheten.

Da blir Arfan Bhatti slengt på glattcelle hver gang han ytrer seg om religion, og Bhatti selv kommer ikke til å ha noe imot det, for religionsfrihet er jo noe han ikke liker.

Lenke til kommentar

Enda en gal man PST må følge med på.

Tror PST har hatt denne religiøse tullingen i kikkerten en lang stund allerede...

 

Denne tråden trenger å stenges da den overhodet ikke oppfordrer til dialog eller diskusjon, men ren skjær forkynning av en av verdens mest latterlige guder.... For hvor latterlig er det ikke at en allmektig gud ga sin eneste og siste sanne versjon til en maktsyk, pedofil idiot som hverken kunne lese eller skrive? Den biter ikke jeg på...

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...