Gå til innhold

Diskusjon rundt Naughty Dogs mesterverk, The Last Of Us


Bruker-104685

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gamezone skulle sende I dag men har ikkje fått noko mail og på ordren står det att det er inne :c

 

Av min opplevelse på Gamezone så har ting på "Min side" ikke blitt oppdatert før neste dag. Når jeg fikk ME3 fra dem så hadde ikke spillet blitt sendt ut ifølge de sidene. Så i dont know.

Lenke til kommentar

Ellie kan noen ganger havne i knipe så du må redde henne, men oftest trenger du ikke å bry deg om henne, jun klarer seg selv.

 

Er faktisk overrasket over hvor godt utbygd AI'en hennes er. Ja, som nevt lenger opp så er det noen bugs hvor hun smetter ut rett foran fienden og blir ikke en gang lagt merke til, men hun holder sitt i gameplayet og er ikke av den irriterende sorten som hindrer progresjon.

 

Går sjeldent ann å komme tett opp på karakterene uten at de spretter ut av veien for å gi deg klar bane. Og i stealth, ofter der en i tidligere spill måte ut av stealth og gå rundt karakteren bare for å komme seg på andre siden av de, vil Joel derimot sømløst krype forbi Ellie, da hun er mindre og glir under armen på han. :w00t:

Lenke til kommentar

Mitt ble sendt fra Gamezone i dag, selv om de ikke har noen igjen på lager for øyeblikket. De solgte vel ut første partiet, så om du allerede har bestilt bør du sjekke på Min Side om det har blitt sendt enda.

Fikk mail ca. halv elleve at de hadde sendt, så da har jeg det i morgen :w00t:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...