Gå til innhold

Alt om Hitman: Absolution


Anbefalte innlegg

Så en kan altså ikke henrette målet på flere måter? Det var jo det som var omtrent hele poenget med hitman..
Når det er et faktisk mål å ta livet av, så kan du stort sett velge selv. Tingen er at målet i brettene ofte ikke er en person, men heller en dør du skal nå eller en spake du skal dra i.

 

Selv om det er brett som minner om de gamle, ikke ha noen illusjoner: Absolution er ikke helt som Blood Money eller tidligere titler. Om spillet er bra eller dårlig kan en vurdere selv, det har en del Hitman-elementer, men til syvende og sist er spillet altfor lineært til at det metter mitt behov. Spillmekanikkene er på plass dog, det er bare brettdesignet som står i veien her. Og det at du ikke kan lukke igjen dører. Hvem i helv*** trodde at det var en god idé å ikke la deg lukke dører selv?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Forkledningssystemet erkjipt, det er ikke tvil om det. Selv om du er forkledt blir du nødt til å holde deg mest mulig skjult. Det eneste det gjør er at det går litt lengre tid før fiendene oppdager deg, i tillegg til at du kan brenne instinct i stede for å bli oppdaget (men puristene vil jo ikke ha den muligheten). Og når man spiller det som snikespill, så ser man hvor latterlig ai-en er til tider. De plaffer deg ned for å gå rundt i politiuniform, men om du dukker ned under bord og ruller mellom døråpninger, da bryr de seg ikke.

 

Hadde jeg hatt kontrollen, så hadde jeg gjort forkledning mye bedre, og så kuttet drastisk ned på tiden det tar før fiender oppdager deg uten forkledning. Sånn som det er nå kan du reise deg opp rett forran dem, for så å dukke ned igjen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...