Gå til innhold

Den store Playstationkaféen


CypheroN

Anbefalte innlegg

Svarer meg selv, jeg. Fant lydsporet på PS Store, det kostet jo bare femten kroner, så jeg kjøpte det (men måtte overføre 40, av en eller annen grunn...får vel kjøpe noe annet senere). Teit nok fikk jeg ikke lov å laste det ned på PC, måtte visst bruke PS3. Jaja, lite irritasjonsmoment, siden jeg ikke var hjemme, men ingen grisekrise.

 

Så kommer jeg hjem da, fyrer opp PS3, og laster ned sakene. Så får jeg beskjed om at de må installeres. Hæ, installere MP3? For all del, kan vel ikke skade. Imidlertid kræsjer den midt i installasjonen, og jeg må laste ned på nytt. Denne gangen fungerer det, men jeg ser intet i musikkmappa. Viser seg at Super Stardust HD OST er lagt inn som et spill. Igjen, hæ?

 

Jeg starter "spillet", som ikke gjør annet enn å vise et bilde av stjernedusteromskipet, og sier "Press X to install". Hva, gjorde jeg ikke det for litt siden? For all del. Dette tar evigheter, forøvrig, selv om det er snakk om drøye 100 MB allerede nedlastede musikkfiler. Når dette er gjort dukker sakene opp i musikkmappa.

 

Så skal jeg kopiere, litt av poenget var jo å få sakene over på PC. Imidlertid kjenner ikke PS3 igjen MP3-spilleren eller minnepinnen jeg prøver med. Viser seg at den kun støttet FAT32, så jeg må formatere først.

 

Kom i mål til slutt, men snakker om omstendelig prosess. Jammen ikke rart folk blir pirater.

 

 

 

 

 

En pirat vil gjøre det slik: Gå på thepiratebay, søke etter Super Stardust OST, laste ned på 1-2 minutter, spille MP3 på PC. Go figure.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vurderer å forhåndsbestille PS4 inkl FIFA 14. Men litt usikker på om eg skal gjøre det nå, eller vente til det kommer litt nærmere releas datoen. Kva trur folk er lurest? Tenker da på om prisen kommer til å synke etter det nærmere release datoen

 

Tror ikke prisen kommer til å synke, men det kan nok dukke opp noen bra tilbud med noen spill. Selve maskinen ville jeg ha bestilt så fort som mulig om jeg var deg. Siden XBO ikke kommer før til neste år så er det nok enda flere som går for en PS4 i år.

Lenke til kommentar

Ingen som vet?

Hvis jeg har skjønt det riktig, så er baren 1 ps+ trial du har fått.

Har flere mailer med trial koder og alle kodene er like. PS+ trial fungerer bare en gang. Hvis du har hatt ps+ tidligere så funker det ikke, det inkluderer også med ps+ vi fikk for PSN krasjen... det er min teori :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...