Gå til innhold

Den store Playstationkaféen


CypheroN

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sjekk Hitman Absolution-tråden her på forumet. De har gått bort ifra det som gjorde Hitman-spillene spesielle.

 

+ til deg. Har lest litt der pluss at jeg så Gametrailers anmeldelsen.

 

Da strøyk jeg det spillet fra lista..

 

edit: det som ble dealbreaker for meg er at AI'en er direkte latterlig urealistisk til tider. Sakelig at en pølsemann i en storby kjenner igjen alle de andre pølsemennene sånn at din pølsemannforkledning ikke lurer noen av dem pluss at du kan nærmest drepe noen som står rett ved siden av noen andre og så merker de det ikke en gang. Sånt ødelegger illusjonen om at du er Agent 47 på tokt og da driter jeg i dritten.

Endret av Bjellesau
Lenke til kommentar

Noen her som skal ha Playstation All-Stars Battle Royale? Anmeldelsene ser ganske så bra ut, og det jeg har lest sånn ellers virker også lovende. Når det ble annonsert slo jo de fleste, meg inkludert, fast at dette var en Smash Brothers-klone, men spillet skal faktisk være ganske så annerledes. Det eneste som er likt er at fire figurer fra de respektive firmaers spill kan sloss mot hverandre på baner, men sånn ellers er slossingen annerledes, og man kan ikke falle utenfor osv osv. Virker plutselig veldig interessant.

Lenke til kommentar

Hmm ja, det er jo en mulighet. Jaja, gøy å se at de har klart å tre litt ut av skyggen til Smash og laget noe som ser ut som et ganske unikt spill, gleder meg til å teste det - med eller uten Wander :)

Wander har vel egentlig ingen spesielle egenskaper som ville gjort seg i et spill som dette, men et Colossus brett er jo en no-brainer, og jeg tror det finnes, men kan ikke bekrefte det. Selv gidder jeg ikke å kjøpe det, spilte betaen og det var moro nok - for en stund. Men etter at jeg kjøpte TTT2 til bomba-pris mye tidligere enn jeg trodde skjønte jeg at Allstars er alt for simpelt hvis man er vant med tradisjonelle fightere. Dessuten synes jeg rosteren er noe dårlig - hvor er Crash, Spyro, Cloud Strife, Lara Croft og Big Boss? Solid Snake er jo allerede brukt av Nintendo, så det ville blitt noe teit. Dog er jeg fornøyd med store deler av rosteren - den mangler bare det lille ekstra. Fuck grådige Activision og deres profittjag, de ødela praktisk talt Sony's maskotfighter.

Lenke til kommentar

Du har rett i at Wander ikke er spesiell, men for meg handler Smash vel så mye om å bare oppleve og delta i en hyllest av spillkultur jeg elsker. Nå har jeg ikke samme forhold til de tingene Sony eier, men akkurat med Shadow of the Colossus kunne jeg nok fått samme type følelse - og jeg ville derfor elsket å se noen representasjoner derfra. Men en bane hadde nok som du sier vært det beste ja :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...