Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan komme over og ha pult ei som ikke var veldig atraktiv når man husker allt.


Primer4

Anbefalte innlegg

Tja, ble sjekket opp av ei som jeg ikke hadde vært borti i edru tilstand i går natt.

Det ene sekundet sitter vi på sengekanten og prater på narsj og 2min senere råkliner vi mens jeg har høyrehånda neddi buksen hennes osv.sosv.osv.

 

Etter en særdeles klein samtale dagen derpå stakk hun mens jeg sitter igjen med enorm fylleangst samt en skitten følelse.

 

 

Edit: Den foreløpige planen er og neste helg oppføre meg som om alle ikke-attraktive jenter er tilbakestående (dvs. prøve komme meg vekk så fort som mulig samtidig som jeg er så hyggelig som mulig, (ikke være douchbag)) samtidlig muligens ikke drikke meg så jævli full.

Endret av Mr. Primera
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan jo jobbe litt med forfengeligheten din. Alkohol fjerner bare hemninger, så det man gjør i fylla er ikke helt uten forbindelse med selvet. Altså synes du nok innerst inne at hun var fin nok, du tør bare ikke innrømme det.

Jadda hun var litt søt men jeg kan ikke forklare hvor jævli det er og ha flashbacks hvor jeg ikke er sikker på om jeg tafser på bryst eller sideflesk.

 

Småsøtt ansikt, klær som fikk hun til og virke mindre, bøttevis med øl, cava, hjemmebrent, drinker, og noen shots gjør en viss forskjell vil jeg si.

 

Ellers sitter jeg igjenn med en slaks skyldfølelse fordi jeg husker jeg syntes det var helt greit mens det skjedde, hun kom som ett uvær og jeg har aldri vært borti ei så klissblaut mus.

 

 

edit: skriveleif

Endret av Mr. Primera
  • Liker 8
Lenke til kommentar

Kan legge til at jeg egentlig hadde blitt enig med meg selv om at det ikke skulle bli noe sjekking osv. skulle bare bli full og ha det morsomt med kompiser. Fordi om jeg hadde gått inn for å få fitte var det ei annen på narsjet som jeg lett hadde fått med meg om jeg hadde gjort en liten innsats, som er pulbar uansett tilstand.

 

Og istedefor endte det som det gjorde. Ok så ville det nok ikke skjedd med mindre promille i blodet. Og for og gjøre ting verre er dette en liten plass, hva sier hun til venninene sine, osv. hva om alle homie'sa finner ut av dette osv. huffhuff :p, hva sier jeg om jeg går forbi hun, eller enda verre, møter hun på fest.

 

Jada, allt i avsnittet over er egentlig ett fett men man blir jo tenkende litt på sånt og.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

"Noe bedre"... Glimrende etikk og moral som viser seg her.

 

Spar meg. Sex er sex. Etikk og moral er tema jeg velger ligge på hyllen i jakten på seksuell tilfredsstillelse.

 

Nope, sex er mellom to personer. Hvis du vil ha sex med objekter snakker vi onani; enten du bruker et levende menneske eller hånda di er du ikke annet enn en onanist.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...