Gå til innhold

Samsung Galaxy Nexus - Det nye monsteret fra Google og Samsung


Swome

Anbefalte innlegg

Hehe man må regne med litt kluss når man har android. Min mistet plutselig dekningen helt, blinket pinkodelåsskjermen og kom så tilbake igjen med dekning og hele greia :p

 

Hvorfor må man det? Hvis man MÅ det, taper Google og Android kampen mot iOS og WP. Jeg regner ikke med, og forventer at både iOS og WP er klussfrie. Da burde Android-enheter være det også.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Med tanke på mengden android telefoner med forskjellig hw så må man regne med litt av hvert. Telefonen jeg har, galaxy nexus, er uten tvil den mest stabilt android telefonen jeg har vært borti. Men den er ikke uten feil. Windows og ios telefoner er mer stabile i mine øyne. Rett å slett fordi de er ett mere lukket system. Det er altså prisen man betaler for at android er så åpent og customiserbart som det er.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har en Galaxy Nexus selv, og har enda ikke hatt noen problemer med den. Men så bruker jeg den kun som telefon også.

første gang jeg slo den på og skulle gjennom grunnoppsettet så krasjet dette 2 ganger. Tenk deg en bruker som er helt ny til Android, ikke akkurat tillitvekkende. Etter at jeg flashet inn 4.1.1 så oppstod ikke problemet. Uansett, poenget mitt er at om du bytter bort litt av friheten til Android og velger ios eller wp7.5(8) så får du en mer stabil telefon. Er det verdt det? For noen er det det, for andre ikke.
Lenke til kommentar

For meg er det helt klart verdt det. Jeg har hatt Nexus i 2 uker nå, og er ikke veldig imponert. Jeg er ikke skuffa heller, bare for å ha sagt det.

 

Jeg trodde jeg skulle ha lyst til å ta i bruk alle mulighetene man har med Android, men det gidder jeg ikke. Jeg har blitt gammal og seig, jeg vil at ting skal funke out of the box.

 

Mange som velger Android velger Android pga mulighetene og friheten. Dette er et argument mot å velge Apple og iOS. Når de da ikke tar i bruk mulighetene de har med Android, og hverken flasher ROM eller rooter telefonen, faller dette argumentet mot Apple ganske dødt ganske kjapt.

 

Galaxy Nexus er en glimrende telefon, og jeg kan varmt anbefale den til noen som vil ha en Android-enhet, også fremfor telefoner som HTC One X og Samsung Galaxy S3. Men jeg kommer til å gå tilbake til iPhone når den nye lanseres. Om det blir en "iPhone 5" eller 4S gjenstår å se, dog.

Lenke til kommentar

Jeg har brukt iPhone i mange år, og det fungerer sømløst mot min gmail-konto. Kontakter, e-post og kalenderoppføringer synkroniserte begge veier uten noe problem. Ellers har jeg ingen andre epledingser.

 

SÅ mye billigere er det vel ikke? 1200,- for en modell med samme lagringsplass. Det er bare en hundrelapp i mnd i forskjell. :)

 

Jaja, vi har hver våre preferanser. Så langt liker jeg iOS bedre enn Android.

Lenke til kommentar

Helt klart etter spørsmål om ønsker, behov og personlige preferanser. Derfor er den evinnelige kampen om å overbevise hverandre om at x er åpenbart bedre enn y. Jeg mener spesielt det at enkelte android brukere mener at ios brukere må frelses. De må innse hvor mye bedre android er.

Jeg kommer til å kjøpe iphone 5, men beholder galaxy nexus enn så lenge. Kjører tvillingsim en tid fremover.

Endret av UrgeLoL
Lenke til kommentar

NÅ ER jeg FORBANNA - jeg har chess "dumhets" forskring og når skjermen min ble halveis "Knust" dvs det ble noen store riper men ikke knust så ringte jeg chess og spurte om forsikringen dekte dette, det gjorde den og egenandel på 550kr - moobiservice fikk varen igår og mente at skjermen var knust og at jeg ikke hadde krav på noe som helst og nå ER VAREN SKROTET?! Jeg kan ikke engang huke av muligheten for å sende den tilbake for 350 spenn.

 

Får ringe chess imorgen og spørre hva i all verden, når jeg valgte den forsikringen så var det utelukkende fordi dem sa at det dekte knuste skjerm ved uhell!

Lenke til kommentar

O MG , du hadde riktig, det hadde skjedd en FEIL og dem hadde kastet telefonen min så nå har jeg krav på en ny en .. da jeg ikke takler GSIII og HTC one X så spurte jeg etter nexus som ikke var mer igjen, så etter mye furting og herjing så sender de meg en GSIII som jeg valgte (fordi å gå ned fra jelly beam er ikke aktuelt ) da HTC bruker laaang tid på å oppgradere sine tlf.

Lenke til kommentar

Dem la seg pangflate og skyldte på dems sammerbeidspartner "moobiservice" og jeg klandrer dem ikke, Chess la seg automatisk flat og sa at jeg får en samme mobil til samme pris eller jeg kunne oppgradere, men jeg vil heller ha nexus enn one X/GSIII men da ble det GSIII utelukkende fordi dem er en del raskere på oppdateringer. Noen fikk ikke memo at det var forsikring-sak og deler til nexus var for dyre (å reparere ville kostet 2400kr)

 

At Moobiservice presterer å skrote en 3 måned gammel tlf som FUNGERER PERFEKT (minus noen riper - ikke knust men ripete ville nok etterhvert bli utsatt for fuktighet og lufttrykk) med min extended batteri + min en uke gamle alminium-deksel er bare helt utrolig.

 

Vurderte å ha "til gode lapp" til en ny nexus kom men gudene vet hvor langt tid det tok så da beit jeg i det sure epplet og får en GSIII til 1200 kr + 550 egenandel "reperasjon" = 1800kr.

 

Men da må jeg bli aktiv i det døde GSIII emnet framover tydligvis. :(

Endret av Dukien
Lenke til kommentar

Fordi jeg gikk ut ifra at dem ikke skulle "skrote" tlf da jeg fikk garanti-sak bekreftet og alt dem skulle var bare å skifte skjerm, ikke kaste hele shittet, men så tenkte jeg "samma hvilket batteri dem sender" :p

 

Gikk ned til butikken og hold i en one x og GSIII; jeg failer å se det "premium" designet til One X, føles ikke den føles så superb designmessig som den skal.

Takk btw, føltes riktig nå å få tilsendt GS3 (leste at i JB updaten så vil du få en mulighet til å velge bort en "TW-minimalistisk" profil, noe jeg håper på.

Lenke til kommentar
Vurderte å ha "til gode lapp" til en ny nexus kom men gudene vet hvor langt tid det tok så da beit jeg i det sure epplet og får en GSIII til 1200 kr + 550 egenandel "reperasjon" = 1800kr.

 

De kastet telefonen din og det beste de klarte å tilby deg var at du fikk kjøpe/oppgradere til en GSIII for 1200,-? Høres ikke ut som om de la seg så veldig flate.

Lenke til kommentar

Den CYANmoden er høyaktuell for meg om ikke JB til GSIII leverer, tusen takk for tipset, abonnerer på han i tillegg. :D

 

Xorcist: Ja jeg vet, egentlig veldig skuffende - jeg har jo betalt for Nexusen fra før av så fikk jeg bare dette tilbudet spontant, men det virker jo som at jeg bare har betalt og betalt ( betalt nexus, betalt forsikring, betalt mellomlegget" for en tabbe som dem gjorde, fikk jo tilbud om GSII men det er å GÅ NED kvalitmessig (dem koster like mye prismessig fikk jeg beskjed om selv om nexus var utgått)

 

Er ikke helt fornøyd - en plaster på såret hadde gjort meg mer fornøyd á lá fri surfing i et par måned eller no.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...