Jump to content

zyrex

Medlemmer
 • Content Count

  3011
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 :)

About zyrex

 • Birthday 11/22/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg sitter med en E5-2680 v3 - 12c24t @ 2.8GHz ca... Gir meg omtrent ~110.000 PPD.
 2. Har ikke testa Threadripper, men jeg har folda over helga med en Ryzen 9 3950x, 16c32t og den har susa på. Kun hatt en CPU-slot, og liggi på 420.000 PPD ca.
 3. Bygde en maskin i dag, som skal brukes for litt streaming senere, men for å stress-teste så blir det folding en stund Ryzen 9 3950x gir litt over 400k PPD, pluss en RTX 2070 Super. 1.5mill PPD. Hjelper greit det
 4. Samme her, gikk fra beta til advanced siden jeg (faktisk) ikke er beta-tester. Men får konstant med jobber på advanced også.
 5. HFM.NET lager fin nettside, som gjør at jeg kan følge med via telefonen etc. når jeg ikke er hjemme Pluss det War nevnte.
 6. Enhance! Det ser ut som de folder på team Elkjøp - Da er jeg spent på kommende oppdateringer
 7. Stemmer jo det, nye WUer som det kan være trøbbel med. Går fra Beta til Advanced så til general public.. Er egne betatestere egentlig da som rapporterer om de fungerer som de skal etc, riktig antall poeng osv.. Men tenkte at de kanskje kommer fra egne servere, med mindre belastning? Ikke kikka så nøye på IPene for å være ærlig, ble bare glad når ting fungerte Kommer til å fortsette litt her til ting stabiliserer seg.
 8. Haha Ja, etter jeg satte beta-flagget så ble det vei i vellinga - hatt WUer konstant siden. Kjørte på advanced før, men det hjalp lite.
 9. Åh som jeg har lyst til å si meg, men har vært ute av gamet i mange år.. Kjører på igjen nå. Trur det vil holde.
 10. Prøvde å sette opp HFM.net igjen, foretrakk dette best når jeg dreiv før i tida. Skal jo være lett nok, får lagt inn klientene, men den klarer ikke vise noe informasjon. Har testa med to versjoner for å teste, men det samme resulatet med begge. Så den har jo kontakt med maskinene, jeg kan hente ut loggene og jeg ser det skjer ting i debug-viewet der. Støtter ikke HFM.net fah 7.5.1? Ser at war ihvertfall har det fungerende edit: Slang ut en post i hfm-tråden på foldingforumet, så kanskje utviklereren ser på det, er en del feilmeldinger i loggen ..
 11. Scripte det, War - og pushe ut endringen med evt. restart av tjenestene.
 12. Da har jeg returnert fra flere års dvale. Spesielt å se så mye mer PPD enn sist gang jeg folda. Har slitt mye med å få ned WUs naturligvis, men akkurat nå er alt i gang - veldig moro. Varmeovner slått av. Kjører Advanced-flagg på GPUene, forøvrig...
 13. Kanskje det var et hint at programvareversjonen hadde CRAP i seg... Skulle nok ikke ha oppdatert (G950FXXU1CRAP)
 14. Jeg og flere kollegaer fikk Oreo til våre S8er igår ihvertfall. Er vel Telenor-branda også, tidligere jobb-modeller vi har hatt før var ihvertfall det. Merker ærlig talt ingen forskjell...
×
×
 • Create New...