Gå til innhold

Nokia N9 tråden


Slai

Anbefalte innlegg

Fortrinnsvis på pc-en, men har også prøvd med Fennec, selvsagt uten at det gjorde noen forskjell...

 

Jeg tror jeg misforstår noe her. Trodde du snakket om å bruke N9 her, ikke PCn. Maybe I just dont know what youre trying to do at all :| .

 

 

Tror du bare ikke forstår hva vi snakker om :) "BankID på mobil" er en tjeneste som gjør at når man logger inn i nettbanken via en pc (eller en hvilken som helst device, egentlig), så taster man inn mobilnummer og fødselsdato. Da får man opp en prompt på mobilen der man må taste inn en forhåndsvalgt kode. Når denne koden er tastet inn, så fullføres nettbankinnloggingen automatisk.

 

Egentlig fryktelig praktisk, så slipper man å drasse rundt på den BankID-dongelen.

 

Skandiabanken har jo engangskode på SMS, så der er det ikke så farlig, men jeg har også konto i en Terra Bank, og der er BankID eneste alternativet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fordi det er 3 stykker som jobber med apps til N9 og alle tre ble tvunget til å jobbe med Spotifyappen :p ? De hadde sikkert ikke gjort så mye fornuftig ellers uansett.

 

Forventer veldig lite fra Nokia når det kommer til apps. Utviklerne though, blir bra. Sitter og venter på at mannen skal fikse DropN9 så den clearer login-problemene første betaversjonen hadde.

Lenke til kommentar

Juks å lansere hvit N9 når jeg har en svart. Faens hvite mobiler ass.

 

Tror jeg skal stick to my black N9 til uti Q2/Q3 neste år når det blir på tide med ny läksak, men da blir det nok en Nokia WP av ett eller annet slag tenker jeg. Hvis det er noen nyere enn Lumia på markedet da såklart. Gidder ikke nedgradere RAM, skjerm, oppløsning OG awesomeness på en gang, da kan jeg heller ta awesomeness-blowet alene.

Lenke til kommentar

Ikke noe problem, bare lurte om de EGENTLIG skulle starte raskere :p .

 

Eneste problemene jeg har med N9 er i browseren, i grunnen. Nå har noen smekka Opera Mobile 11 på N950(?) da, men me får sjå.

 

Har fått lagt inn både Opera og Fennec på min n9, men begge er litt buggy ennå. Opera er konstant i landskapsmodus blant annet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...