Gå til innhold

Anbefaling: Dette er millionærens drømme-PC


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Veldig mange og ikke veldig bra komponenter... Vanskelig å se hva den er rettet mot også, mye av alt liksom. For den prisen tror jeg en server i naborommet hadde vært greiest.

 

Og bare for å gjøre grinebiterimaget fullkomment så ville jeg ikke svidd så mye penger på en platform som er på tur ut. LGA2011 er et stort skritt fremover. :)

Endret av Anders Jensen
Lenke til kommentar

Hvis jeg en eller annen gang skulle ha overflod av tid og penger kombinert med akutt mangel på smak kunne det jo vært aktuelt å vurdere noe slikt; hvem bygger egentlig en stygg maskin selv om budsjettet ikke er en begrensning?

 

12 SSDer var for øvrig passe absurd; synes den ene laptopen min som har to nesten er litt i overkant. :)

Lenke til kommentar

Now that's overkill. 12 SSD-er i RAID? Really? Hva skal man med det? Er det virkelig noen sammenhenger der en hjemmebruker har bruk for så høy ytelse. To 240GB-SSD-er i RAID gir nok mer enn nok av både ytelse og plass. Akkurat her virker det som om dere har kastet penger på den helt uten mål og mening.

 

Evga Classifed SR2 med tilhørende hardware er riktig nok overdrevent kraftig, men ikke uhørt blant entusiaster. Faktisk er det egentlig ikke overkill tatt i betraktning skjermene. Du trenger så kraftige grafikkort for å spille i 7680*1600. Men apropos skjermene, er ikke den 30-tommeren ganske håpløs å spille på, hva angår responstid og input lag? Siden dette er en spillmaskin, hadde det kanskje vært en idé med en litt raskere skjerm? Og er ikke AMD betydelig bedre enn Nvidia på flerskjermoppsett?

 

Og som den vannkjølingsgeeken jeg er må jeg bare kommentere kjølingen. Ikke "finn en trippelradiator og kjør på". Det finnes utrolig mange dårlige radiatorer på markedet, og kjøper du en billig radiator kommer du til å angre på det. De eneste nettbutikkene i Norge som har greie radiatorer er Digital Impuls (EK) og Techbay (Coolgate). Du får derimot mye mer for pengene, og mye mer å velge fra, hvis du handler fra USA (som det nevnes i artikkelen). FrozenCPU er bra, men for et slikt oppsett som dette, er det nok verdt å ta en titt på noen av de modifiserte kabinettene fra Performance-PCS. Og når man først skal ha en versting-PC, hvorfor ikke kjøpe verstingkabinettet deres? To trippelradiatorer (en for hvert par GPU-er) og en firedobbel radiator til CPU-ene følger med. I tillegg er det lett å finne plass til en singleradiator til chipset skulle det være nødvendig.

Lenke til kommentar

og hvis jeg hadde hat penger ville jeg heller ha gått for 4x evga gtx 580 hydrocooper ftw 3gb edition. samt Dominator ram. jeg ville også kjøpt 10kjerners cpu'en til intel ;)

 

En ting til det hk'et passer IKKE i det kabinettet. det er for STORT. ville heller da gått for dette: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=639235 som er lagt for sr2.

Endret av EvenBratsberg
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...