Jump to content

L1234567890

Medlemmer
 • Content Count

  637
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Hovedkort - MSI Z77A-G41 CPU - Intel i5 2500k OC 4,3 GHz RAM - Crucial BallistiX 8 GB 1600 MHz Skjermkort - MSI GTX560ti "Hawk" Harddisk - En gammel 500gb og en WDC Black 1TB PSU - Chieftec 550w. Windows 7 64bit PCen har funket flott for det meste siden jeg kjøpte den, uten om at jeg har bytta hovedkort og RAM en gang. I dag kræsjet GPU driveren noen ganger før det begynte å komme artifakter over hele skjermen og fikk blåskjerm til slutt. (0x116) Det ble bare verre og verre utover dagen helt fram til den får blåskjerm med en jeg logger på PCen. Har prøvd å reinstallere driverene, uten hell. Den funker helt fint vist jeg starter den i safe mode eller uten Nvidia driverne installert. Frykter at det er GPUen som begynner å bli ødelagt, men håper det er noe annet.
 2. Tenkte vi kunne ha en tråd for å oppsumere metoder for å tjene penger, bruk spoiler tag vist metoden innebærer plottet / side missions. Det første jeg kommer på ihvertfall, er de forskjellige ranene, der du kjapt kan ende opp med en del penger.
 3. Seriøst? Hmm, får bare håpe det var et engangstilfelle.
 4. Mektig imponert over det til nå! Eneste minuset jeg kommer på er Trevor sin arkade aktig kjøring, og hvordan biler aldri blir bulket. Jeg kræsja i godt over 100 med en sportsbill, endte opp med med en liten bulk framme og litt riper i lakken.
 5. Får bare håpe DustinHome har fått sendt spillet, vist ikke ender morgendagen opp med tårer og litt søvn.
 6. Spør igjen, er det noen som vet om DustinHome i det hele tatt har sendt?
 7. Det var faktisk noen som prøvde det samme på GTA IV, med lik bil, fikk veldig likt resultat.
 8. Den andre gifen er akkuratt som jeg håper det blir, gleder meg som en unge.
 9. Det har vært en del streamer vist du er interessert i gameplay, både story og bare free roam. Tror ikke de er så vansklig å finne vist du vil se
 10. Fikk følelsen av at du hadde spilt det fra det første avsnittet ditt, haha Noe sånt jeg trodde det var, ja. Blir nok mest kjøring med Trevor her og.
 11. Vet at noen butikker egentlig krever av ansatte og sjekke alder, selv om det ofte ikke blir følgt. Husker selv jeg ble stoppet hele tiden når jeg skulle kjøpe 16 års spill på Elkjøp når jeg var 14.
×
×
 • Create New...