Jump to content

L1234567890

Medlemmer
 • Content Count

  637
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by L1234567890

 1. Hovedkort - MSI Z77A-G41 CPU - Intel i5 2500k OC 4,3 GHz RAM - Crucial BallistiX 8 GB 1600 MHz Skjermkort - MSI GTX560ti "Hawk" Harddisk - En gammel 500gb og en WDC Black 1TB PSU - Chieftec 550w. Windows 7 64bit PCen har funket flott for det meste siden jeg kjøpte den, uten om at jeg har bytta hovedkort og RAM en gang. I dag kræsjet GPU driveren noen ganger før det begynte å komme artifakter over hele skjermen og fikk blåskjerm til slutt. (0x116) Det ble bare verre og verre utover dagen helt fram til den får blåskjerm med en jeg logger på PCen. Har prøvd å reinstallere driverene, uten hell. Den funker helt fint vist jeg starter den i safe mode eller uten Nvidia driverne installert. Frykter at det er GPUen som begynner å bli ødelagt, men håper det er noe annet.
 2. Tenkte vi kunne ha en tråd for å oppsumere metoder for å tjene penger, bruk spoiler tag vist metoden innebærer plottet / side missions. Det første jeg kommer på ihvertfall, er de forskjellige ranene, der du kjapt kan ende opp med en del penger.
 3. Seriøst? Hmm, får bare håpe det var et engangstilfelle.
 4. Mektig imponert over det til nå! Eneste minuset jeg kommer på er Trevor sin arkade aktig kjøring, og hvordan biler aldri blir bulket. Jeg kræsja i godt over 100 med en sportsbill, endte opp med med en liten bulk framme og litt riper i lakken.
 5. Får bare håpe DustinHome har fått sendt spillet, vist ikke ender morgendagen opp med tårer og litt søvn.
 6. Spør igjen, er det noen som vet om DustinHome i det hele tatt har sendt?
 7. Det var faktisk noen som prøvde det samme på GTA IV, med lik bil, fikk veldig likt resultat.
 8. Den andre gifen er akkuratt som jeg håper det blir, gleder meg som en unge.
 9. Det har vært en del streamer vist du er interessert i gameplay, både story og bare free roam. Tror ikke de er så vansklig å finne vist du vil se
 10. Fikk følelsen av at du hadde spilt det fra det første avsnittet ditt, haha Noe sånt jeg trodde det var, ja. Blir nok mest kjøring med Trevor her og.
 11. Vet at noen butikker egentlig krever av ansatte og sjekke alder, selv om det ofte ikke blir følgt. Husker selv jeg ble stoppet hele tiden når jeg skulle kjøpe 16 års spill på Elkjøp når jeg var 14.
 12. Har du kjørt bil med alle personene? Trevor sin special ability gjør at kjøring blir mer som Saints Row ol.
 13. Kan vær de er litt slappe på alderskontroll siden du har fått kjøpt før, men hadde ikke tatt sjangsen vist jeg var deg
 14. Noen som vet hvortid DustinHome sender, evt. om de har sendt det? Håper virkelig ikke de sender på mandag...
 15. Jeg tror det der er motbevist, det er flere streams som har knust bilene lengre enn det gikk ann på GTA IV.
 16. Beste plassen til å forhåndsbestille? Vil helst ha det på releasedate, og vil ikke prøve meg på den lokale Elkjøp i tilfelle alle er solgt ut
 17. Hei! Skrudde PCen av i går kveld, også når jeg skulle starte den i dag tidlig ville den ikke gå til innloggings skjermen. Den booter, også etter Windows er ferdig med å lade, så blir skjermen svart der du skal logge inn. Jeg har prøvd å fikse den med Startup Repair. Det går heller ikke ann å starte i Safe Mode. Når jeg først skulle starte den i safe mode, så stoppa den etter den hadde lastet inn "classpnp.sys". Ett kjapt søk på Google anbefalte meg å rename fila med CMD så Windows lastet inn en ny versjon av filen. Da kom den forbi den delen, men fikk bluescreen. Etter det, får jeg bluescreen istedet for svart skjerm når jeg starter den vanlig og. Bluescreenen er der i så kort tid at jeg ikke får lest errorkoden skikkelig, men den er cirka "0xFC034" (Dette kom jeg fram til med å filme skjermen, for også gå bilde for bilde frem til blue screenen) Jeg har prøvd chkdsk, system restore finner ingen gamle gjennoppretnings punkter, fikse div. ting med bootrec.exe . Jeg har også prøvd å starte uten noen USBer i, prøvd med bare en RAM brikke i, "Clear BIOS jumper", bare HDDen med OSet på. bootrec.exe /ScanOS finner bare gamle Windowsinstallasjonen. (C:\windows.old) Specs 8 GB ram Intel i5 2500k MSi GeForce GTX560ti HAWK ASUS P8Z77-V LX
 18. Fikk fikset det i dag, etter og ha rotet litt i CMD. Funket med "bootrec /fixmbr" og "bootrec /fixboot"
 19. Fortsatt samme problem. Har prøvd og resette W7 mbr'en via CMD på en W7 CD, uten flaks.
 20. Hei, C:\ harddisken har lenge vært tullete, etter jeg kjøpte ny PC valgte jeg og bruke den gamle til Windows, selv etter advarsler om at den er nesten død. (Dumt av meg) I dag, etter en runde Saints Row 3, så begynte PCen og tulle seg og endte opp med en svart skjerm. Uten at CTRL ALT DEL funket. Så, som de fleste sikkert ville gjort, restartet jeg den. Men den ville ikke boote. Den kommer forbi BIOS, men jeg ender bare opp med en svart skjerm med en blinkende strek oppi venstre hjørne. Etter og ha prøvd en del, konkluderte jeg med at den var død. Jeg var på randen av og installere Windows på nytt på D:\, den store og ny harddisken. Men ettersom jeg har en del ting der jeg ikke vil miste, så sjekket jeg ført. Jeg finner harddisken i både BIOS og List Volume i CMD. Men, i List Volume var harddisken med Windows på bytta til D:\,og den andre til C:\. Det er dette jeg tror er problemet, noen som vet hvordan jeg kan fikse det?
 21. Ville bare tipse om at linken på framsida er "http://www.hardware.no/www.hardware.no/artikler/spilleren/78531"
×
×
 • Create New...