Jump to content
TST

Gamer.no trenger flere spillskribenter

Recommended Posts

Annonse

Hah de greiene der kunne jeg gjort i blinde. Neida. Men jeg har de fleste kvalifikasjonene. Men er under høyere utdanning for øyeblikket. Håper dere finner noen som passer. :)

Edited by IllusiveMan

Share this post


Link to post

Mulig jeg er interessert, prøvde meg på VG for en stund siden.

 

Edit: På en annen side, så er jeg jo student, reising til utlandet kan lett kræsje med viktige forelesninger/eksamener.

 

Jaja, får vel prøve å bli spillanmelder når jeg er ferdig utdannet lærer :dontgetit:

 

Lykke til den som søker! :thumbup:

Edited by amir90

Share this post


Link to post

Jeg regner med at jeg sender en søknad - jeg skriver så mye om spill hele tiden at det ikke kan skade å forsøke å få litt betalt for det. Noen idé om når det er best å sende inn?

Share this post


Link to post

Skal vi se.... Jeg har alle konsoller jeg trenger, jeg har en pc som klarer å kjøre det aller meste i hundre og pølse, jeg har muligheten til å reise hvor som helst, jeg er genuint interresert i spill som medie, jeg liker alle spill sjangre. Noen bedre enn andre selvsagt, men det er vel naturlig. Har 27 år på baken, majoriteten av disse er tilbrakt i en eller annen (behagelig) stilling foran ett eller annet spill. Stabilt nett kan jeg vel også påberope meg, dog jeg selvsagt helst skulle sett mer hastighet. Dette er jo en gylden mulighet for et innpass på E3, så det eneste som mangler nå er vel skriveferdigheter...

Får vel bare holde meg ved min lest og fortsette å lese de fantastiske artikklene på denne siden... Men, det frister det frister...

Share this post


Link to post

Skulle gjene sendt inn søknad, men er bare 16 år. :(

 

Samme her, men dere er sikre på at dere ikke vil ha en på 14 år som skribent? Fikk 6 på forrige tentamen i Norsk :tease:

Edited by Batteripakke

Share this post


Link to post

Håper Gamer.no har vett på å hyre noen som har evne til å gå litt mer i dybden i spill-anmeldelser, og tenker da spesielt på at de må bli flinkere til å informere om hvorvidt et spill er ekstremt tilpasset å være noenlunde spiselig for "alle" (les; barn, tanter, ad-hd casual-gamere, personer med store lån til (bil,båt,hytte++) og lite fritid og som helst vil fullføre fortest mulig og slippe å tenke osv.),

 

eller om spillet er tilpasset mer hardcore gamere voksne personer/erfarne ungdommer som ønsker: dybde, variasjon, kreativitet, åpenhet/ikke-lineært osv.

 

Mange erfarne gamere med kvalitetskrav føler seg rett og slett lurt av de mange gode anmeldelser av spill som de selv ser på som middelmådig junk, da anmelderne ikke tar tilstrekkelig opp de viktige tingene i spillvurderingene.

 

Viktige spørsmål som bør besvares godt og tydelig i anmeldelse, og som sjelden blir det:

Hvem passer spillet for, og hvorfor? Har det forenklinger fra eventuelle forgjengere eller andre spill i sjangeren som kan frastøte visse spillergrupper og eventuelt tiltrekke seg andre? Prøver det å favne for bredt slik at spillet blir en tannløs middelmådighet som de fleste synes er greit, men... osv.

 

Har integriteten og kjærligheten til å lage gode spill blitt ofret på kommersialismens og profittens alter?

 

9/10 javel, men for hvem? Flere teskjeer har jeg ikke spadd frem for nå, men bare si fra ved behov :whistle:

 

Hm, ser jeg kverner mye om det samme, men synes dette ikke kan bli sagt for ofte, da problemet er regelen mer enn unntaket. Anmelderne må bli flinkere til å gi ris, og ikke være så tafatte og knefallende for de store spillselskapene som så kynisk prøver å lure markedet med allround-produkter som ikke holder mål. Tenk hvis bilverden hadde gjort det samme: Reklamert for en bil og sagt den var både racerbil, terrengbil, superavansert/godt utstyrt ditt og datt osv. og så viser det seg at det bare er en høyglanspolert suv uten noe ekstrautstyr, ei heller aircondition, vinterdekk m.m. Og likevel blitt lovprist av biltesterne som den fantastiske bilen alle bare må ha, enten de skal stille i formel 1 eller om de skal krysse Sahara eller Sydpolen...

Share this post


Link to post

jeg liker strategi racing og skytespill og jeg og jeg liker både pc xbox360 og ps3, men jeg er bare 14 :p

Er nok en fordel å være tørr bak ørene. Synes synd på gamer.no-redaksjonen som må gå gjennom sølnader fra et lass med svette spilnerder som knapt kan skrive.

Share this post


Link to post

Ganske interessant dette her, jeg vant da andre premie i Spillmagasinets anmeldelse konkurranse, så tror ikke jeg er helt feil mann til jobben ihvertfall :p

 

 

Men jeg lurer på noen ting:

 

- Får man tildelt f.eks at man man skrive om et spill, eller kan legger dere ut "oppdrag" der man selv kan velge(aka førstemann til mølla)?

 

- Hvor mange, mer eller mindre timer må man sette av i måneden for å oppfylle "minstekravene"?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...