Gå til innhold

Hva spiller du nå?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fått testet The Crew 2 Open Beta ganske grundig, og kort sagt gleder jeg meg til fullversjonen neste uke. Mye bedre enn forventet. Eneste som mangler er den klassiske Transformers-lyden når man skifter mellom bil, båt og fly, så hadde det vært perfekt. :D

 

Ellers går det i Mario Tennis Aces og Elder Scrolls Online. I sistnevnte jeg har fått helt dilla på å leke tyv, og stjeler det meste som ikke er skrudd fast (og enkelte ting som er det). :p Liker også å stjele ting fra lommene til folk, spesielt vakter. :p Dette er ganske vanlig i andre rollespill, men siden ESO er et MMO kan man ikke bare quicksave og prøve på nytt hvis man feiler. Om man blir oppdaget blir vaktene rimelig sinte, og spesielt hvis jeg stikker av. Det har skjedd en og annen gang, for å si det sånn... :p Favoritten så langt var når jeg skulle drepe en NPC i en by for Dark Brotherhood. Fant en dust i en bakgate, men ble oppdaget av en annen sivil. Tok ham også, men hadde rimelig høy bounty, vaktene ville drepe meg hvis de så meg, og jeg har hadde ikke peiling på hvordan jeg skulle komme ut av byen. Ble rimelig intens sniking der, men klarte heldigvis å snike/løpe unna. Phew. :)

Lenke til kommentar

Vi har sweet spot på pene 11 grader. Men det er ikke regn (for øyeblikket.) Det er da noe. :p

 

Endelig lastet ned Path of Exile. Lagde karakter, startet tutorial... "Realm will restart in 30 miutes." Ikke så rart Spotify fant ut at sangen "It sucks to be me" passer nå. :p

 

 

ikke prøvd noe mer? ta gjerne kontakt hvis du vil ha tips/hjelp.

 

Sitter på solide 7000+ timer plus i spillet.

 

ingamename: lowlife555

Lenke til kommentar

Fortsatt en del håndholdt om dagen.

 

Fikk kjørt igjennom Nier:Automata på PS4 i går og begynt litt på runde 2 :) Ellers fyrte jeg opp Motorstorm av alle ting på PS3 i kveld. Det ble jo med en gang klart at det bare var å skrinlegge Dual Shock 3 her og koble opp PS4 kontrollen. Fy faen for en fitte kontroller Dual Shock 3 er, verste dritten av hele Dual Shock familien, ingen tvil. Helt grusom til bilspill i hvert fall. Motorstorm falt aldri veldig mye i smak når det kom, men nå syns jeg faktisk det var en del morro i kveld :)

Lenke til kommentar

Fy faen for en fitte kontroller Dual Shock 3 er, verste dritten av hele Dual Shock familien, ingen tvil.

 

the-truth-has-never-been-more-spoken.jpg

 

Sånn on topic. Jeg  er dypt revet mellom Quake Champions, Titanfall 2, Splatoon 2, Mario Odyssey og WoW (litt å gjøre før prepatchen) så sjonglerer de omtrent like mye.

Endret av XtaZ
Lenke til kommentar

Ble litt nostalgisk i kveld så fant frem PSP og God of war:Chains of olympus og Need for Speed

Helt klart den bærbare konsollen jeg har lagt mest tid i.

Du skal være god hvis du klarer å finne et drev som bråker mer enn PSP drevet men det er jo en del av sjarmen.

Lenke til kommentar

Far Cry.

 

Fy fillern for et spill det var da det kom - fremdeles vekker det svært mange gode, nostalgiske og stemningsfulle minner, og grafikken holder absolutt mål, som "ren og kontrastrik," om enn atskillig enklere enn i mange nyere spill. Å kunne gå hvor man ville, innta et område fra hvor som helst, og bevege seg i så tett vegetasjon....! I motsetning til mange, synes jeg fremdeles det topper alle de senere titlene, inkludert Crysis, på ren, lettbent open-world moro, på tross av cheesy, over-macho dialog og kommentarer. Men jeg kunne virkelig ikke huske at fiendene var så gode til å oppdage meg når jeg prøvde å snike meg rundt, samt at de faktisk kan skyte gjennom teltvegger!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...