Jump to content

aphelion3

Medlemmer
 • Content Count

  798
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

277 :)
 1. Draugen hadde en veldig bra og stemningsfull historie, men både grafikk, animasjoner og spillmekanikk var et stykke unna det man kan forvente av studioer med større budsjett.
 2. Yessss!!! Dette ser veldig stilig ut, selv for gamle grinebitere! Eneste "feilen" man kan henge seg opp i er at Geralt er drøyt muskuløs og pen, men det får vi holde ut...
 3. Ser forbausende lovende ut! Håper virkelig de klarer å nagle den svarte humoren og satiren. Det bare må bli mye, mye bedre enn den elendige Sword of truth/Legends of the Seeker-serien fra langt tilbake.
 4. Jeg sliter virkelig med å forstå hvorfor man "må" ha et grafisk spektakulært spill som W3 på en slik konsoll, som i mitt hode bare begrenser hele opplevelsen.
 5. Digger sånne interaktive historier! Elsket Edith Finch, og likte godt Vanishing of Ethan Carter og Everybody's gone to the Rapture. Savner kanskje litt en sammenligning med akkurat disse spillene i anmeldelsen, men dette skal prøves.
 6. Konseptet er at man er alene mot mange (evt. mange lag) og ingen respawns. Tenk 100 mann på en øy som kjemper om å være siste overlevende. Typisk starter man runden uten utstyr. Det er noe annet enn deathmatch/tdm i UT feks. Jeg hører hva du sier, men.... Deathmatch altså, bare med en uutholdelig lang cutscene etter hver død, i stedet for øyeblikkelig gjenoppståelse. Og utvikleren het, ironisk nok, Respawn?
 7. Litt off- topic: Kan noen "eldre" spillere fortelle meg den store forskjellen på disse battle-royale- spillene og god, gammel deathmatch i f.eks Unreal tournament? Jeg har sett flere filmer av folk som spiller Apex legendariske, og skjønner det der med spesialist-egenskaper, men ellers er det vel helt likt? Jeg ble faktisk ikke gira på å spille det ut i fra filmene, i hvert fall.
 8. Bra skrevet anmeldelse! Likte godt Dmc4 et stykke på vei, samme med toeren - helt til jeg ble lei av obskure, "grind-aktige" gåteløsninger. Castlevania og Bayonetta fikk meg imidlertid til å innse at jeg egentlig er altfor, altfor gammel til slike spill. Kanskje jeg må gjøre et nytt forsøk på å gå i barndommen igjen? Edit: Eneste jeg stusser på i ingressen er at for de som har gått litt i fjellet, er det på ingen som helst måte forbundet med noe morsomt å tro at fjellets topp er nådd, bare for å oppdage den egentlige toppen langt bak/høyt oppe. Kanskje en annen allegori passer bedre?
 9. Apropos Xbox & Ps4... Har ventet i flere år med å kjøpe en av disse, men slo til nå nettopp, pga lav pris. Vinglet veldig mellom de to, og hadde veeeldig lyst på Xbox one s m Forza horizon 4 til 1600.... Det ble likevel ps4 slim til slutt, pga av at jeg oppfatter spillbiblioteket som mer omfattende og eksklusivt, ref Naughty Dog og Santa Monica over. (Jak & Daxter trilogi HD tilgjengelig!!!) For ikke å nevne Guerilla games, som først lagde de bakstreverske (i mine øyne) Killzone-spillene som jeg aldri har falt for, men som likevel gjorde at jeg nå måtte bestille meg HZD, og gleder meg stort til å spille det! Også fant jeg ut at Gang beasts faktisk er konsolleksklusivt for Ps4! Dette MÅ jo være tidenes beste party-spill! Hvis noen har noen spennende alternativer til andre lokale flerspillere - utover de vanlige forslagene Towerfall, Nidhogg, Human fall flat, så tar jeg gjerne imot tips!
 10. Grei artikkel, og jeg er stort sett enig, men teksten var da 'litt' i overkant lang, uredigert og repeterende, kanskje?
 11. Du har fått med deg hvem som er valgt til å sitte ved spakene i en av verdens viktigste supermakter? Hvis helt grunnleggende banale virkemidler er fasiten som må gjentas til det kjedsommelige for å "intellektuelt stimulere" den "gemene hop," så er i hvert fall jeg all in hver gang!
 12. Som (el)gammel spiller, har tv- og dataspill alltid vært en del av min hobby. Jeg vet ikke om jeg kan si det har formet meg til den jeg er, det virker veldig "stort." Men det har absolutt hatt stor betydning for opplevelsesspekteret, og har beriket meg med mange gode minner og følelser jeg ellers ikke vet om jeg ville hatt på annet vis. I tillegg tror jeg at det er svært "sunt" for fantasiutviklingen. Husker fremdeles drømmer/mareritt om øyeløse ormer i Dungeon master på Amiga....
×
×
 • Create New...