Gå til innhold
Trenger du råd om juss? Still spørsmål anonymt her ×

Fikk bot for høy musikk (var drita)


Paulex

Anbefalte innlegg

De fleste som har levd livet en stund vet inderlig vel at folk som TS ikke gir seg før de får en klekkelig oppvekker i form av bot. Advarsel fra purken, big deal. Virker kun i øyeblikket. Neste gang man har fest fyrer man på helt til neste advarsel kommer, i full tiltro om at man jo får en advarsel først, før det kommer en bot. Ergo står man på til advarselen kommer, og naboen er like illsint hver jævla gang.

 

Hvorfor legger du frem dette som om det er universelle fakta?

 

Jeg er glad jeg ikke har like liten tiltro til menneskeheten som deg. Høres trist ut.

 

Da har du ikke levd en stund heller...

Kommer med tiden skal du se.

G :)

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Da har du ikke levd en stund heller...

Kommer med tiden skal du se.

G :)

 

...Er du seriøs? Skal du virkelig spille alderskortet?

 

Dette blir for dumt, takk for meg.

 

Og et tips vil være å kutte ut den smileyen på slutten av alle innleggene dine. Den får deg til å virke passiv-aggressiv. Not a good look.

Lenke til kommentar

Da har du ikke levd en stund heller...

Kommer med tiden skal du se.

G :)

 

...Er du seriøs? Skal du virkelig spille alderskortet?

 

Dette blir for dumt, takk for meg.

 

Og et tips vil være å kutte ut den smileyen på slutten av alle innleggene dine. Den får deg til å virke passiv-aggressiv. Not a good look.

Bra at du lærte deg noe nytt mht. passiv-agressiv (som jeg postet lenger oppe)

Man lærer noe hele tiden, ikke sant ...

 

G :) :) :):)

Endret av Gaidaros
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Greit nok at det var en idiotisk ting å spille høy musikk midt på natta, poenget er vel at boten er alt for høy.

 

En kompis av meg banka en fyr så han måtte sy i ansiktet, og fikk bare 1000 kroner i bot.

 

Det er seriøst helt hjernedødt å si at 5000 kroner er på sin plass.

Krisemaksimering, krisemaksimering, krisemaksimering :):):)

Svaret nedenunder var beregnet på deg.

Å sammenlikne straff i forhold til andre nivåer er et velkjent triks, kalles krisemaksimering, for å få bort fokus fra egen idioti.

G :)

 

Man lærer hver dag, ikke sant? :)

 

G :) :) :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

De fleste som har levd livet en stund vet inderlig vel at folk som TS ikke gir seg før de får en klekkelig oppvekker i form av bot. Advarsel fra purken, big deal. Virker kun i øyeblikket. Neste gang man har fest fyrer man på helt til neste advarsel kommer, i full tiltro om at man jo får en advarsel først, før det kommer en bot. Ergo står man på til advarselen kommer, og naboen er like illsint hver jævla gang. Men hvem bryr seg om naboen, det er jo purken som har det siste ordet likevel. Ok, eneste mulighet er å la purken avgjøre dette, først som sist, slik de gjorde her. Å sammenlikne straff i forhold til andre nivåer er et velkjent triks, kalles krisemaksimering, for å få bort fokus fra egen idioti.

 

Altså, at snuten møter opp der det er fest er ikke unormalt. Problemet begynner å melde seg når selve boten i seg selv er med på å føre personer inn i økonomisk krise. Dette har jeg opplevd selv. Et minutts idioti (eller en filleting) og bota gir fatale følger til de som er vanskeligstilte i samfunnet. For eksempel meg.

 

Det faktum at snuten møtte opp er jo greit nok, men å gi en så høy bot er latterlig. På papiret er ikke en bot en inntektskilde for politiet, det er et virkemiddel for å hindre uønsket atferd. Med det resonnementet burde bøter speiles av inntekt. F.eks en bot på 5000 for en student burde vært på 20 000 for en person i full jobb.

 

Ha,ha,ha... Gå i dialog med politiet, he,he... De driter tynt i TS`s sine problemer og argumenter. Skal de plutselig skape en masse ekstrabry for seg selv for å forhindre boten hans, som de selv har anbefalt? Og hvorfor det , da? Fordi han er en knakandes kjekk gutt på bunnen, som han selv sier? For dem er han kun en matbillet. TS er jobben deres, og kun et mellombrekk i konversasjonen om fotballresultatene og siste grillfest. I beste fall kan han havne i kategorien om de morsomme, interne arbeidshistoriene alla "vanskelige kunder på jobben din".

G :)

 

Som du sier er man sjanseløs mot politiet. Man vinner ikke frem mot snuten, de har for mye makt mot mannen i gata (du vet, de som betaler lønna deres, som de skal "beskytte").

 

Ser man på det på en annen måte; den eneste sjansen man har er å nettopp snakke med politiet. Det funker sikkert i 1 av 100 tilfeller, men faen, så har man ihvertfall gjort det!

 

Man kan for eksempel være heldig å møte en av de gamle gutta, få sympati og at gamlingen "forstår en av de unge aspirantene har jypla seg". Aspiranter og unge politifolk har en tendens til å overvurdere alt, ettersom de er usikre på hvordan de skal takle den voldsomme autoriteten de oppfatter at de har.

 

Jeg har aldri hatt så bra råd som da jeg var student.

 

Wait... what?

 

Tipper dette kommer av at inflasjonen har steget siden 90- tallet, men det har ikke stipendet. I tillegg var husleie mye billigere, og mange kunne kjøpe hus for under en halv million.

 

Virker som du har forstått det hele og det fulle Gaidaros.

 

Ikke.

 

Jeg er ganske enig med Gaidaros (paradoksalt nok), men du må gjerne utfylle hva du mener med at han/hun ikke har forstått "det"...

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

Hadde en tirsdags morgen ett nach hjemme hos meg sent på kvelden. Nærmere sagt klokken 04.45, som det så fint står i den boten jeg fikk i postkassen idag.

Jeg hadde hatt besøk av politiet en gang, hvor de kom inn og ba meg dempe musikken min, og spurte om navn etc. Jeg oppgav det og de så at jeg var for full så de sa ordrett "Du er for full til å skjønne noe akkuratt nå, og til at vi kan prate med deg".

Så gikk dem.

 

Hadde ikke fått noe advarsel eller noe i forkant og våkner idag opp til en bot på 5000!!!!! kroner? Haha, det er jo helt sinnsykt. Samtlige av naboer har nummeret mitt på mobilen og kan lett be meg dempe musikken om det var nødvendig.

 

Jeg var såpass full at jeg ikke husker en dritt av hva som har skjedd eller blitt gjort, er det da rimlig å kunne få en bot på 5000 kroner i posten uten advarsel etc. i forkant?

 

Skal uansett ned å klage på beløpet imorgen, for det er helt uhørt at jeg skal betale 5000 for å spille en sang litt høyt når jeg er dritings, ALDRI hatt problemet før og det kan jo skje den beste! Mister ALL respekt til politiet når de faktisk gjør så mye ut av denne engangs foretredelsen.

 

Hv med å faktisk DEMPE MUSIKKEN når politiet var der, eller med en gang de gikk! Jeg vedder på at du fortsatte med den høye musikken etter at de gikk, fordi du mottok liksom aldri den "advarselen", men politiets besøk burde ha vært en advarsel nok.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

Hvor leser du at han ikke dempet musikken?

 

Jeg kunne ikke lese det i første post eller de postene under, men det sto visst helt nederst.

Lenke til kommentar

i Norge er det sosialt akseptert med musikk sent på fredag og lørdag. utfordrer man det som er sosialt akseptert får man ofte smake kjeppen av alle som mener dette er totalt gal måte å oppføre seg på.

om politiet bare hadde gjort jobben sin på alle andre lovbrudd en nabo saker hadde jeg hatt skjønn for den artikkelen postet rett over.

 

til trådstarter. om du har behov for å oppføre deg som en baias når det passer deg, her er et godt tips. gjør deg til gjelds-slave ikke betal noen forfall og gå til sosialen. når det er på papiret at du ikke har penger kan ikke politiet gjøre mer en å gi deg advarsler. de som tok scootern min har intet å frykte, selv om de ble tatt på kamera og politiet vet hvem de er, så har de ikke penger.

Lenke til kommentar

Om du ikke kan akseptere å bli vekket av naboer et par ganger i året får du jammen flytte til pokker vekk fra urbane områder.

Det er de som ikke kan oppføre seg som burde flytte til urbane områder. Dvs de som ikke klarer å holde seg innenfor regelverket som sier at det ikke skal spilles høy musikk etter kl 23. Det er ille nok som det er å forsøke å få småunger til å sovne før kl 20 slik at vi voksne kan få noen timer for oss selv før det er ny arbeidsdag igjen.

 

Hvis hver nabo av meg skulle vekke meg 2-3 ganger i året pga musikk så hadde det vært et stort problem. Jeg har endel naboer, så det hadde blitt endel søvnløse/reduserte netter i løpet av året.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Haha, må le av alle de gamle gretne gubbene her. Skulle tro det var verdens undergang å bli vekket i 10 minutter på natten. :!:

 

Om du ikke kan akseptere å bli vekket av naboer et par ganger i året får du jammen flytte til pokker vekk fra urbane områder.

 

Mine uttalelser baserer seg på at det er korrekt at trådstarter kun har plaget naboene én gang

 

Postet av anonym: f09cf286dd02a5f95339ef1e9ee5e403

 

Dersom du bor i ett urbant områder og er en komplett idiot og ikke skjønner hva sunn fornuft og har stor mangel for respekt av naboer. Da er det ikke naboen som skal flytte, det er DU. For du har da bosatt deg feil, med tanke på din livsstil, hjernekapasitet og mangel på respekt til naboer.

 

 

Om du ikke kan akseptere å bli vekket av naboer et par ganger i året får du jammen flytte til pokker vekk fra urbane områder.

Det er de som ikke kan oppføre seg som burde flytte til urbane områder.

 

Bra dere er enige da.

 

Hardt å ikke kunne lese skjønner jeg.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...