Jump to content

Paulex

Medlemmer
 • Content Count

  1566
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

299 :)

About Paulex

 • Birthday 01/29/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er ikke det samme ordvalget. Og om du mener det er vesentlig at de får "at least 50% of all profits" ville jeg også tatt med delen før der han nevner "once costs are recouped". Så hele 50% delen står fritt til å frafalle slik jeg leser det.
 2. Tror ikke det ble så vanskelig for han, men man trenger ikke 2 rtx titan til å spille CS. Tror andre keyboards enn det siste fra corsair også er kompatible om jeg husker riktig. Platformen PC, som forøvrig ikke er synonymt med 2x rtx titans, har også en del mer spill og utvalg enn VR. Men hva vet vel jeg. Og du vet ikke om han kommer til å bruke det til mer enn kun det ene spillet. Om det er (noe han hentyder) kun brukt for half life alyx, så er det unektelig et veldig dyrt spill. Prøv mindre spydige kommentarer nestegang, det kommer man lenger med.
 3. Hyggelig om de hadde gitt ut en gratis mnd. da ville KANSKJE noen tatt fatt på alts for "morro skyld". Men det skulle tatt seg ut at activision gjorde noe i den skalaen.
 4. "Videre påpekte han at Valve er mer bekymret for tilfeller der konkurranse ikke får lov til å vokse frem." Det er jo her epic har fått kritikk. Og det er vel også der de fleste er frustrert hva angår klienter for spill. Når de kjøper opp eksklusivitet så taper vi, enkelt og greit. Det er jo ingen som sitter å klager over spill som blir gitt ut til begge platformene, og der det kunne ha vært konkurrert på pris. (Noe som nesten aldri skjer forøvrig) Men tanken er god.
 5. Om det ikke samlet seg nok dritt i tastaturet så kommer de altså med en løsning for mus også. Venter til det blir lansert mus med pleksiglass sidepanel, slik at RGB (som virkelig har tatt min gaming til nye høyder) kan få utspille seg i all sin prakt.
 6. Mario Party på N64 burde faktisk hatt 18-års grense. Tror jeg fikk leddproblemer og kronisk tynn hud inni håndflaten etter noen runder med boo på den lyspæresykkelen. Men ja, aldersgrense på spill er hinsides. FIFA er 3års grense, selv om det inni selve spillet ligger en mulighet for å gamble vekk 1000vis av EKTE penger hver dag. Gratulerer.
 7. Det siste* Men jeg er glad for at et singel-player spill faktisk ble løst på en god måte. Kingdom Hearts har jeg aldri forstått meg på, men det nye star wars spillet var definitivt et steg i riktig retning, men det er fortsatt mange skritt igjen å gå.
 8. 9 kroner er vel litt i drøyeste laget prismessig for dette spillet. Hadde vært spennende om de gikk vekk fra kulesvampene når 3'ern kommer. 2'ern gjorde likevel mye mer riktig enn det det første klarte, som var helt ufattelig dårlig på alle mulige plan.
 9. Tror du virkelig at om blizzard, i år 2020, lanserte dette spillet uten noen kontekst, eller forhistorie. Så hadde det fått BEDRE kritikk? Veldig rart forøvrig hvordan de har faktisk klart å få så lite ut av noe, som på mange måter allerede var ferdig, før de begynte med det.
 10. Vel, man fikk jo sett den grafiske løsningen de benyttet seg av ganske tidlig, noe som var ene og alene grunnen til at jeg sluttet å glede meg til dette. Orginalen ser bedre ut.
 11. Første i redaksjonen som faktisk har gledet seg til cyberpunk, overraskende nok. Jeg føler man som spillanmelder har et visst...ja, nesten et ansvar for å glede seg til cyberpunk. Det vil neppe leve opp til forventningene, og som du sier, de trenger virkelig et mirakel om det skal skje. Men, når man vet hva de har fått til før, så føler jeg det er en no-brainer å kunne glede seg over at det kommer ut. CD projekt red er jo nesten også det eneste selskapet igjen i spillverdenen som fortsatt har majoriteten av spillerne på sin side, og som enda ikke sitter med 1 fot i Kina og resten i surprise mechanics.
 12. "Tidlig testing", hele spillet burde fortsatt være i "tidlig testing". Grunnen til at kun 100 av de "mest ivrige" spillerne får tilgang er vel fordi hele spillerbasen bare er 100 personer. Hvor sikkert 90 av dem lønnet til å holde servere aktive. For en trist sak.
 13. Det tror jeg må være den mest intetsigende og uopplyste kommentaren jeg har lest i hele mitt liv. Håper gamer.no fremover kan opplyse oss hvor mange kvadratmeter de satt på når anmeldelsen ble fattet, slik at vi som brukere kan vite litt mer om hvor seriøs den faktisk er.
 14. Hvorfor skal du stole mer på "Dan" som anmelder på ign, enn en hvilken som helst annen person med sine egne meninger? Men det er morsomt å se at du tenner på alle plugger når gamer gir noe annet enn du føler det fortjener, mens resten av oss er "surmaga" i samme setting. Classy.
 15. Det er i PoE sitt tilfelle -utelukkende- bra at det er så mye nytt hele tiden. Det er sånn man holder liv i et spill. Hvis du har spilt PoE noen leagues så er gjennomkjøring av acts en ganske kort og grei opplevelse. Balansering i et spill uten pvp (ja, jeg vet det er pvp men den bruker ingen) er vel ikke så veldig viktig og ødeleggende for spillet i mine øyne. Noe er selvfølgelig bedre enn annet, men alt fungerer. Ser frem til 3.9 og PoE2 når den tid kommer. Godt de kasta på litt ekstra til 3.9 releasen, for den league mechanicen så ikke HELT mega ut for min del, litt halvhjerta.
×
×
 • Create New...