Jump to content

Paulex

Medlemmer
 • Content Count

  1581
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

311 :)

About Paulex

 • Birthday 01/29/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, 7ern var veldig bra. Men jeg tror man kan enes om at siste halvdelen, spesielt den helt siste delen ikke tilførte noe bra til spillet. Men dette ser lovende ut, håper bare de kjører full pupp og gunner på med grusomheter og villagestemning gjennom hele spillet.
 2. Ja, ganske enkelt å se at de ikke har laget dette. Dette har ingenting med Conan å gjøre.
 3. Blir spennende å se når selskapene mener rasisme kan komme i andre rekke og starter opp presentasjonene sine igjen.
 4. DOOM (online pvp) tar 300 kroner. Borderlands 3 (Multiplayer shooter) tar faktisk 480. The division 2 (Multiplayer shooter) tar 400. Altså, det utelukker iallefall "alle skytespill" så jeg slipper å bruke tid på å finne priser på resten. Need for speed heat kom på steam nå akkurat som "bilspill" med 100 kroner i DLC, en av dem kosmetisk riktignok. Du har dessverre feil, men du kan ikke godta det, så da avslutter vi her Poenget med tråden er at terraria har oppdatert i 9(?) år uten å ta penger for DLC. Godt for dem.
 5. Ja, jeg er helt enig i mye av det du skriver, men jeg tror CDPR mest gjør det for at det nærmest ble en bransjestandard. Det er ikke nødvendigvis en standard jeg er enig i, men nå har spillbransjen gitt en verdi til en handling og situasjon som de kan måles mot i fremtidige situasjoner. Synd for dem. Blir spennende å se hva som er "like viktig", tydeligvis ikke mye opp til nå.
 6. Tror det er en "damned if you do and damned if you don't" situasjon. Jeg mener selve rasismeproblematikken krever MER enn en "fokus-uke" på rasisme, og heller en holdningsendring over tid. Om man mener en nyhet ville "ta for mye plass", så folk glemte alt som omhandler rasisme og viktigheten av det, da er man enten naiv, eller så har man en jævla revolusjonerende nyhet. Derfor tror jeg ikke en nyhet i spillindustrien ville vært totalt ødeleggende for budskapet, men igjen, det er nok det riktige å gjøre siden andre selskaper allerede har tatt den veien.
 7. Håper flere selskaper følger etter. Er mye rasisme ute å går, og lite handling. Nå blir det vel en liten boost, men så glemmes det igjen etter noen uker (tror jeg), dessverre.
 8. La oss håpe de legger ned litt innsats i det isåfall.
 9. Det er objektivt feil, men greit. Kommer vel ann på hva du legger i "mange". Men du spiller nok en sjanger som fortnite eller lignende der kosmetikk dominerer, mens noe innhold er gratis. Resten av oss må enten kjøpe seasonpass eller betale for DLC fortsatt dessverre. Og jeg skal like å se den dagen kosmetikk finansierer DLC i singleplayerspill.
 10. Nei, om det er noe størrelse på DLC'en tar flesteparten betalt for den. Det burde du vite
 11. Det er flott å se at noen oppdaterer spillet sitt uten å ta betalt for det i form av DLC. 99/100 hadde tatt rundt 79 kroner for den samme oppdateringen om det var deres spill. Kudos.
 12. Tror EA sin visjon med Fifa er at de må fornye akkurat nok til at folk blåser avgårde hele ukelønna si på FUT packs. For min del kjøper jeg iallefall ikke noe fifa igjen før de gjør noe med microtransaksjonene der i gården, så aldri regner jeg med. Men håper de klarer å lage noen flere gode singleplayer spill i andre sjangere enn bare star-wars også snart. Det har skjedd før, så det kan vel i teorien skje igjen.
 13. Blir spennende å se om nyutgaven blir Skyrim - "legendary edition" eller faktisk bra. Jeg har selv prøvd å modde spill som du nevner og det er så ufattelig tidkrevende å finne kompatible deler, loadorder og masse piss, som jeg faktisk håper å slippe med disse nyutgivelsene. Som du forsåvidt også er inne på. p.s. om du skal spille andromeda så gå inn med ekstremt lave forventninger, da gjør man det til en bedre opplevelse.
 14. Det var ganske komisk med den overhyped apekatten på streamen som etter trailern presterte å si: "Did i just see new assassins creed GAMEPLAY for the first time?" Nei, du så in-engine cutscenes. Jeg liker AC, men den konferansen der kan de legge litt mer.... innsats i.
 15. Ser ikke så dumt ut. Phoenix point skuffet stort, så kanskje dette kan gjøre det noe bedre.
×
×
 • Create New...