Jump to content

Paulex

Medlemmer
 • Content Count

  1587
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

314 :)

1 Follower

About Paulex

 • Birthday 01/29/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvor har du funnet kildene til at "de fleste" vil ha youtube reviews? Spillet i seg selv minner mer om en ds3 mod enn noe selvstendig spill. Kort, få og kjedelige bosser, bugs og soner uten noen sjel.
 2. Det er kanskje det dummeste jeg har lest i min tid her inne. Du får krangle videre om du vil, lykke til.
 3. Tror ikke han skrev at de burde kunne lande på planeter, men hvis du leser etter "," så mener han at de burde lage et produkt, for så å komme med oppdateringer/tilleggsfunksjoner. Slik kommer kanskje spillet ut i 1.0 før halve kickstarterbasen har dødd ut.
 4. Dette blir veldig populært, og fortsetter med å være det om utvikler klarer å opprettholde nye maps på en kontinuerlig basis. Det er det eneste som behøves, så langt tror jeg ikke de har bekreftet noen syklus på dette.
 5. Det eneste de kan gjøre for å "forbedre" denne serien er å revurdere hele FUT modellen. Den er kvalm, grådig og sikter seg stadig inn mot gambling med flere "spesielle" versjoner av spillerkort. De vet vel at barna det markedsføres mot er svak for dette. Inntil det er forbedret burde ingen kjøpe fifa, så slipper man å indirekte støtte denne praksisen.
 6. Både 1ern og 2ern var ganske morsomme for hva de var. Synd at det er Stadia eksklusivt, men det tar vel ikke lang tid før de faktisk vil at noen skal få spille det.
 7. Ja, 7ern var veldig bra. Men jeg tror man kan enes om at siste halvdelen, spesielt den helt siste delen ikke tilførte noe bra til spillet. Men dette ser lovende ut, håper bare de kjører full pupp og gunner på med grusomheter og villagestemning gjennom hele spillet.
 8. Ja, ganske enkelt å se at de ikke har laget dette. Dette har ingenting med Conan å gjøre.
 9. Blir spennende å se når selskapene mener rasisme kan komme i andre rekke og starter opp presentasjonene sine igjen.
 10. DOOM (online pvp) tar 300 kroner. Borderlands 3 (Multiplayer shooter) tar faktisk 480. The division 2 (Multiplayer shooter) tar 400. Altså, det utelukker iallefall "alle skytespill" så jeg slipper å bruke tid på å finne priser på resten. Need for speed heat kom på steam nå akkurat som "bilspill" med 100 kroner i DLC, en av dem kosmetisk riktignok. Du har dessverre feil, men du kan ikke godta det, så da avslutter vi her Poenget med tråden er at terraria har oppdatert i 9(?) år uten å ta penger for DLC. Godt for dem.
 11. Ja, jeg er helt enig i mye av det du skriver, men jeg tror CDPR mest gjør det for at det nærmest ble en bransjestandard. Det er ikke nødvendigvis en standard jeg er enig i, men nå har spillbransjen gitt en verdi til en handling og situasjon som de kan måles mot i fremtidige situasjoner. Synd for dem. Blir spennende å se hva som er "like viktig", tydeligvis ikke mye opp til nå.
 12. Tror det er en "damned if you do and damned if you don't" situasjon. Jeg mener selve rasismeproblematikken krever MER enn en "fokus-uke" på rasisme, og heller en holdningsendring over tid. Om man mener en nyhet ville "ta for mye plass", så folk glemte alt som omhandler rasisme og viktigheten av det, da er man enten naiv, eller så har man en jævla revolusjonerende nyhet. Derfor tror jeg ikke en nyhet i spillindustrien ville vært totalt ødeleggende for budskapet, men igjen, det er nok det riktige å gjøre siden andre selskaper allerede har tatt den veien.
 13. Håper flere selskaper følger etter. Er mye rasisme ute å går, og lite handling. Nå blir det vel en liten boost, men så glemmes det igjen etter noen uker (tror jeg), dessverre.
 14. La oss håpe de legger ned litt innsats i det isåfall.
 15. Det er objektivt feil, men greit. Kommer vel ann på hva du legger i "mange". Men du spiller nok en sjanger som fortnite eller lignende der kosmetikk dominerer, mens noe innhold er gratis. Resten av oss må enten kjøpe seasonpass eller betale for DLC fortsatt dessverre. Og jeg skal like å se den dagen kosmetikk finansierer DLC i singleplayerspill.
×
×
 • Create New...