Gå til innhold

Flodec

Medlemmer
  • Innlegg

    2 383
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Flodec

  1. Heldigvis er ikke det du som sykemelder deg. Det er legen din som gjør. Det kan være lurt å få bedriftshelsetjenesten til å ta turen innom arbeidsplassen. De er flinke til å sjekke sittestillinger, kontrollere lysforhold, arbeidsverktøy osv. Jeg bruker selv vertical-mouse fra Evoluent, og får intense smerter etter bare 15 minutters bruk av "vanlig" datamus. MEN hva du gjør de 16 timene i døgnet du ikke er på jobb påvirker også kroppen din. Utrolig hva litt trening gjør med smerter i anspente muskler. Veldig mange kommer hjem fra en fysisk hard arbeidsdag og trur at 9 timer dataspill eller netflix løser alle utfordringer.
  2. Hadde jeg hatt den riggen der så hadde jeg kun kjøpt en ssd for å installere spill på, og brukt den i minst 1-2 år til.
  3. Hvis Tore ønsker å rehabiliteres ja. Noen må også ha et ønske om å ansette han. Uten at jeg har kjennskap til det, så vil jeg tippe at ventetiden for å få resept-hjelp er lang, og i mellomtiden så vil jeg foretrekke at han tigger framfor å drive med vinningskriminalitet.
  4. Det er vel å foretrekke at Narko-Tore får penger nok til sitt daglige behov gjennom tigging enn at han skal ty til vinningskriminalitet vel?
  5. Spleis, den årlige innsamlingsaksjonen (med bøssebærere), Narko-Johnny som må ha en tier til bussen, ulike organisasjoner som ber om et bidrag som f.eks dyrebeskyttelsen og kreftforeningen. Kanskje greit å definere hva som er tigging her. Når det er sagt så har jeg ingen problem med å gå forbi gatetiggerne. Jeg sliter mye mer med bøssebærere. Så jeg bruker å skru av utelyset i håp om at de ikke stikker innom.
×
×
  • Opprett ny...