Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Eksen sendte meg et bilde av seg selv kysse en annen, og hun kaller meg bestevenn.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Takk for tipsene, alle sammen. Jeg blir ikke å se mer henne. Hun er fjernet fra Facebook, og jeg blir ikke å være interessert i å ringe eller ta kontakt med henne på noe som helst måte fremover. Selvfølgelig er det tungt, og når tidene blir ensomme er det lett å falle for fristelsen, men det skal ikke skje. Egentlig så føler jeg at hun har "vunnet", men hun skal ihvertfall ikke få sjangsen til å være slem mer. Vil hun kline rundt med bad boys som ikke på henne annet et stykke kjøtt å rote med får det være hennes problem. Her er det nemlig snakk om en jente som har et stort behov for å rase fra seg før det finnes et minste håp og ærlighet eller selvrespekt for seg selv.

 

Postet av anonym: cb64e7744f30b75feca3042d0b986e31

  • Liker 7
Lenke til kommentar

Kompis! Se all støtten du har fått her av alle i tråden.

Vi sympatiserer med deg fordi vi vet hvordan ei bitch kan være.

 

Hva så om du føler hun har "vunnet"? Hva har hun vunnet? Kanskje hun faktisk har det. Kanskje hun har vunnet prisen for å være "Just another pathetic bitch" - de det fins 13 på dusinet av. Ordentlige kvinnfolk er vanskelige å finne den dag idag, tror jeg - men det fins mange gode og snille der ute som dessverre er litt ødelagte av erfaringer og omgivelsene, siden tross alt verden mange ganger kan være et slemt, slemt sted.

 

Det du bør vite er at veldig mange har vært i din situasjon. Forskjellen på deg og mange av de andre som har vært der er at du har latt deg pines lenge fordi du er en ålreit fyr. Så ikke la dette ødelegge deg bare fordi du er samvittighetsfull og snill - folk der ute i verden er ute etter å utnytte folks godhet - helt til de også korrumperer og får nok og blir like jævlige som resten av dem. Ikke la deg knekke av dette - men gå heller med æren i behold, med rak rygg - og forstå at det ikke er du som har et problem her! Det er henne, den jævla usle dritten hun er.

 

La henne svi litt. Du trenger ikke være en drittsekk, men du kan la henne få som fortjent. Kanskje hun vant, sier jeg - kanskje hun vant tomheten - og der sitter du igjen og har ikke tapt noe annet enn videre smerte. Den har du nå mistet. Hun kan ikke lengre kødde med deg, og det hadde jeg sett på som en befrielse! Nyt tilværelsen - enten det blir med å finne deg ei ny eller det er å være singel en stund. En ting er iallefall sikkert og visst:

 

Hun der var faen ikke verdt din godhet!

Spar den til noen som fortjener den.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...