Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Selger sex for sexens skyld


Anbefalte innlegg

http://www.dagbladet.no/2011/06/09/nyheter/prostitusjon/forskning/16855473/

- Jeg tenkte: Nå, ja. Om jeg går på byen og scorer, noe jeg gjorde litt for mye på et tidspunkt, eller om jeg er et sted der jeg kan tjene penger samtidig, går det vel ut på det samme, sier Anne-Marie, en inneprostituert.

 

Nei herregud, har ikke disse skitne, forræderske tøsene forstått at dem er ofre men isteden går rundt og tror at dem er mennesker

 

Med mer enn EN motivasjon

 

Og av og til også følelser

 

Som menn selvsagt utnytter fordi de er skitne hunder og så blir det enda mer ofre

 

Uten røde strømper på

 

Men seriøst.

Det overrasker jo jævli at det faktisk er kvinner som velger å prostituere seg fordi, tja, gøy med masse pikk og masse penger og masse kos og ros.

 

Så jeg vet ikke hva poenget med forbud mot kjøp av sex egentlig skal være, lenger. Noen som har hørt om denne revurderingen av det, er i god gang eller har dem låst seg i fitta til feministene?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skjønner ikke hvorfor dette skulle være så sjokkerende. Alle som har fulgt med litt vet at det er nok av folk som liker å ha et utsvevende sexliv med hyppig partnerbytte. At noen av disse igjen velger å tjene litt penger på hobbyen sin er da ikke så merkelig.

 

Dette betyr uansett på ingen måte at prostitusjon er uproblematisk, men enhver som måtte mene at alt sex-salg er grusomt og ufrivillig burde med dette føle seg grundig motsagt.

Endret av Isbilen
Lenke til kommentar

Er vel noe med at prostitusjon ofte er tilknyttet menneskehandel, tror jeg.

 

Ja... og sånn helt just presis betyr den kampkåte strofen rett ut fra feminist-kjeften sin?

 

For det første (punkt numero uno, det kommer flere): Når begynte vi å akseptere at de få ødela for de mange?

 

For det andre: HVOR mange var det vi snakket om at var ofre, sa vi? Var det eksempelvis en av titusen?

 

For det tredje: HAR denne en av titusen - eller hvor mange det var som blir slått opp i avisa med fete typer sånn hvert tiende år - blitt mindre i løpet av disse åra?

Har dette opplegget kjørt på med noe suksess, eller er det bare tull og fjask og feminist-fuckerisk waste?

 

For det fjerde: HVOR jævla hyklers er det å bøtelegge kjøperen, når det i de aller fleste tilfeller er frivillige selgere som ikke blir utnyttet, mens man overhodet ikke griper fatt i disse tiggerne som man vet BLIR utnyttet?

Hva med å bøtelegge giverne der, dere, høres det patent ut?

 

For det femte: Hvor mye mer - I SATANS OG FUCKINGS HULESTE - hadde det ikke hjulpet, både norske jenter og utenlandske, å fyrt opp legale bordeller hvor det kunne vært skattebetaling og legesjekk og kontroller og arbeidstillatelse og Allah alene vet hva i Heffalumpen det kunne vært av grei struktur og funksjonelle ordninger der.

 

FORBASKA SLASKETE FEMINIST-HYKLERE SOM *KUN* ER UTE ETTER Å BEVARE KVINNENS MAKT I EKTESKAPET SOM ENESTE EH RÅVARELEVERANDØR

 

Dem har nok lært seg et triks eller to der fra norsk landbruk ja.

 

Men nå må vesle Hippo ta medisinen sin og gå og legge seg.

Endret av Hippocleides
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Lurer på om det er noen forskjell mellom menn og kvinner som selger sex. :hmm:

Ja, menn har pikk, kvinner har fitte.

Takk, Kaptein Åpenbar.

Jeg mente selvsagt litt mer på om det var flere eller færre som solgte seg for sex hos menn kontra kvinner.

Takk for at du fikk meg til å spesifisere. Da kan ingen andre misforstå mine anatomikunskaper. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hadde jeg trodd at noen var villige til å ha sex med meg mot penger hadde jeg også gjort det.

Finnes sikkert menn der ute som vil ha deg :!:

 

Vel det skal sies at jeg tror jeg er mer poplær blant menn enn kvinner, kanskje jeg skal ta på meg min dyre dress og stå i baren på plaza og se om noen plukker meg opp?

Lenke til kommentar

De som solgte sex for sexens skyld befant seg vel i all hovedsak i mer "lukrative" hore-businesser? Om jeg husker artikkelen rett tror jeg ikke gatehorene er like fornøyd med valget sitt. Det er jo på sett og vis bra at noen av damene i dette yrket trives, men jeg vil tro de er i mindretall (for det er vel gatehorer det er mest av?).

Lenke til kommentar

Jeg ahr hørt om jenter som synes det er helt ok å være prostituert. Og vel, det er sikkert en og annen som liker det. Hvis hun ikke er avhenging av pengene, så hun kan velge og vrake menn og få penger for det så kan det jo kanskje være ålright.

 

Men å ta dette et viktig poeng i debatten om kjøp og salg av sex er litt meningsløst. Det er ikke sånn prostituere flest tenker. Det er visse fordeler med at det er lovelig. Men det går vel mer på at det blir mer åpenhet rundt det og at de prostutierte får mer makt, mens horekundene mister makt. Nå som det er ulovelig så er det bare de slibrige typene som er igjen og siden jentene er avhengige av pengene deres så går de med på mye mer. Og når det er ulovelig å ha sex for penger, så kan man jo bryte loen på flere felt og bla bla bla. Litt sånn som med hasj synes jeg. Det er alt det som kommer rundt at det er ulovelig som er gasnke ugreit.

 

Jeg merker dessuten at mange bruker ordet feminist som noe negativt. Det er ikke sånn at feminister er i mot menn. De er først og fremst for like rettigheter og mer respekt for "kvinneting". Jeg ser på meg selv som både feminist og tilhenger av lovelig kjøp av sex.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg merker dessuten at mange bruker ordet feminist som noe negativt. Det er ikke sånn at feminister er i mot menn. De er først og fremst for like rettigheter og mer respekt for "kvinneting". Jeg ser på meg selv som både feminist og tilhenger av lovelig kjøp av sex.

 

Nå er det en annen diskusjon - som vi gjerne kan ta, i en annen tråd, men du har helt rett - feminister er først og fremst for like rettigheter for kvinner.

 

På de felter hvor kvinner, av komplett naturlige og rasjonelle grunner, ikke har de samme positive rettigheter som menn.

Ikke på felter hvor kvinner blir spart for de samme negative rettigheter som menn (tvungen førstegangstjeneste f.eks.).

 

Slik sett kan man kjapt si at når likestilling oppstår fullt ut, avgår ikke kvinneorganisasjoner ved døden, men reduserer seg til greier som går inn for særinteresser KUN FOR KVINNER.

 

Menn sin likestilling driter de selvsagt i.

 

Så feminister og fasister er sånn just omtrent det vi liker aller, aller best her i denne verden, skjønt fasister skal ha at dem i det minste fatter hva dem holder på med.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...