Gå til innhold

Den store Nintendokaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

3DS ser nå endelig ut som en håndholdt det er verdt å skaffe seg, også om man ikke er die hard-nintendofan. Det er sent, men det er bra de endelig har kommet dit. Jeg antar at også konsollsalget vil tilta i tiden fremover - så blir det spennende å se om også andre utviklere enn Nintendo ønsker å tjene penger på en plattform som kommer til å selge mye software i mange år fremover - eller om de fortsetter å ignorere den slik de ignorerte Wii. Det vil i så fall være synd både for oss gamere - og en allerede skrapt bunnlinje i de fleste av disse selskapene. Nå er tiden for Capcom å gi oss 2D Mega Man, Konami å gi oss Contra (og et skikkelig Castlevania), Sega å gi oss Sonic, Namco å gi oss Klonoa osv. Dette er spill som er billige å lage, og vil selge brukbart til typiske Nintendo-fans nesten på merkenavn alene, så det burde være helt opplagt for ledelsen i disse selskapene å gå i gang med.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg kjøpte vanlig 3DS med en gang den kom nesten. Og XL så fort den kom. Den er myyyyyye kjekkere å bruke. Men jeg har ikke spilt så mye som jeg strengt tatt burde. Blir ofte korte sessions fordi jeg blir så stiv i nakken/ryggen av å holde den helt musestille for å beholde 3D-effekten.

Lenke til kommentar

Dette er også ganske interessant når en vurderer det opp mot den fullstendig latterlige og uakseptable situasjonen en finner på Wii U - hvor nå altså Pikmin 3 endelig har fått annonsert release i august. Det er tydelig at Nintendo mener at suksess for 3DS er mer kritisk enn suksess for Wii U - og derfor har brukt hoveddelen av deres ressurser de siste årene der. Jeg tipper dette skjedde på bakgrunn av den horrible åpningen 3DS hadde - og at vi ser resultatene av Nintendos panikk nå. Spørsmålet er om den krisen Wii U nå befinner seg i vil føre til et tilsvarende solid....2015? Eller noe slikt? Jeg antar ihvertfall at de fleste av utviklerne bak disse spillene etterhvert vil bli satt over til Wii U-spill - og selv om det nok vil være for sent til å redde plattformens posisjon i markedet og brukbar tredjepartsstøtte - så tipper jeg det vil resultere i meget god software-støtte fra Nintendo fra neste år og fremover. Enn så lenge ser det imidlertid ut som den fortsetter i Zombie-mode - med neste ukes system update som vårens vakreste eventyr.

Endret av taterfyrings
Lenke til kommentar

Over 30 millioner solgte 3DS nå bør føre til klart bedre støtte fra tredjepart, men slik det er nå klarer faktisk konsollen seg uten. Bare fra nå til jul kommer Fire Emblem, Animal Crossing, Pokemon X&Y, Yoshi's Island og Link To The Past 2.

 

Nå regner jeg med at E3-showet om 7 uker handler 90% om Wii U. Det må nesten det i den situasjonen og kommende konkurransen konsollen vil havne i fra november.

Mine forventninger:

Fullt spillbare på messa: Pikmin 3, Wonderful 101, Wii U Party, Yarn Yoshi, 3D Mario, Mario Kart 8

Trailer med in-game footage: Bayonetta 2, Wind Waker HD, X, Metroid U (Retro)

Teaser trailer: Smash Bros. 4 med trolig med en nykommer annonsert

Endret av kilik
Lenke til kommentar

23. juni kommmer Game & Wario til Wii U i USA. Det er det første Nintendo-spillet til konsollen siden lanseringsdagen over 7 måneder tidligere. Tror aldri en Nintendo-konsoll har hatt så lang spilltørke fra sjefene sjøl...

 

Tror en del skyldes overgangen til HD-generasjonen hvor spill tar langt lengre tid og er dyrere og mer komplisert å utvikle. Det forklarer også hvorfor de har dobbelt så mange 3DS-spill enn Wii U-spill på trappene for i år. Ikke forvent et originalt Zelda-spill til Wii U før om 3-4 år...

Endret av kilik
Lenke til kommentar

Jeg er usikker på om det faktisk er det som er grunnen. Mange av de spillene Nintendo gir ut er jo uansett spill som Game & Wario, 2D-plattformere og andre relativt enkle spill hvor ting ikke vil ta så voldsomt mye lengre tid med kraftigere hardware. Personlig tror jeg heller at Nintendo regnet med mye mer tredjepartsstøtte, og derfor ikke gikk i gang tidlig nok med produksjon av Wii U-spill. Det gikk som det pleier - dårlig, og dermed ble plutselig plattformen mye tommere enn planlagt - og en del Nintendo-titler måtte også spres utover for å dekke hull i releasekalenderen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...