Gå til innhold

Game of Thrones - Sesong 8 (USA-sendetid) | ÅPEN BOKPRAT IKKE LOV! BRUK SPOILERE!


Anbefalte innlegg

Synes det var litt merkelig at Arya ikke ville drepe The Hound, de har jo blitt bros og han har tross alt hjulpet henne utrolig mye. Feks når han først kidnappet henne kunne han tatt henne med tilbake til The Lannisters og få bedre betalt, men han prøvde heller å få henne tilbake til moren sin. Det at Arya etterhvert skulle hooke opp med Daenerys passer forsåvidt bra med at hun er en fan av sterke heroines, og har tidligere vist beundring av Targeryen slekta. Kanskje det blir Stannis med Snow og Daenerys med Arya som skal redde verden. Men så er det GoT da, så det blir vel litt for lett.

Endret av Carlgutt
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja dette likte vi. Det jeg likte best var at Tyrion tok Tywin. Om Tywin er død vet en strengt tatt ikke - tidligere erfaring med denne serien viser at man ikke skal slike ting for gitt. Selv om jeg jo tror han er død.

 

Tywin er død. De ringte jo i bjella som signaliserer død i kongefamilien (eller lignende). At Varys ombestemte seg å ble med skipet til Tyrion er også interessant, han skjønner nok at det blir problemer i Kings Landing uten Tywin.

Lenke til kommentar

Meget sterk avslutning på en veldig bra sesong. Liker utviklingen med stannis/Jon og nights watch, vil helst se at mance går i allianse med dem. Kaos i kings landing, Lannisterne og "Baratheons" har virkelig lidd denne sesongen, det har blitt fremført på en strålende måte, men syntes i grunn det er trist at vi har mistes så mange sterke karatker, og at tyrion forsvinner fra westeros, hvertfall Kings landing.

 

Når det kommer til bran & CO liker jeg personlig ikke utviklingen, er ikke så stor fan av magisiden i serien, syntes det blir litt for dumt med "The Children" og the three eyed raven/Mannen. De skjellet soldatene var tålbare men da de og var magi ble det litt irriterende. Får harry potter vibes av hele Bran arcen, og ikke på en positiv måte.

 

Uansett, gleder meg veldig til neste sesong. spennende å se om Dorne blir mer involvert, noe jeg håper. har og tro på at lannister familien kan reise seg til en viss grad, de er essensielle for serien og håper ikke de faller ut. Blir morro å se hvor Tyrion og varys ender, ser mange her tenker på essos(?) hvertfall der meeren og Braavos er. Hadde værtt spennende om de hadde dratt til dorne(mulig varys er derifra ?) så vi kan bli introdusert til flere dornish karakterer(Oberyn lykkes de veldig bra med).

 

Sist men ikke minst, utrolig spent på hva vi har i vente med Littlefinger og Sansa.

 

Da er det vel en ni måneders vente tid , lykke til alle sammen :blush:

EDIT: Varys er vel fra Lys.

Endret av Woody_97
Lenke til kommentar
Blir morro å se hvor Tyrion og varys ender, ser mange her tenker på essos(?) hvertfall der meeren og Braavos er. Hadde værtt spennende om de hadde dratt til dorne(mulig varys er derifra ?) så vi kan bli introdusert til flere dornish karakterer(Oberyn lykkes de veldig bra med).

 

Jaime sa at skipet skulle til The Free Cities, så Dorne er utelukka. Varys kjem frå Lys (Kanskje mest kjent for gifta Tears of Lys). Tippar Pentos eller Braavos er mest aktuelt.

 

 

post-162862-0-53163600-1402923353_thumb.png

Endret av Cair Paravel
Lenke til kommentar

Noen fler som syntes det hadde vært spennende med en GOT spinoff/Prequel ?

 

Game of thrones : Roberts Rebellion :dribble:

 

En miniserie/Prequel som fungerer slik som sesong 2 i spartacus, hadde vært veldig kult å se hvordan Robert/Eddard og Sponsoren Tywin erobret Kings Landing, og ikke minst se Jaime felle the mad king,

Lenke til kommentar

 

Stannis lånte penger av Jernbanken tidligere i sesongen, så jeg antar det er en leiehær han har under seg.

 

 

Stannis fikk pengene fra jernbanken ja, men det sier ikke noe om hvor hæren kom fra. Det er rimelig tynt at man bare kan dra et stort og velorganisert kavaleri(+skip) opp av hatten sånn helt uten videre.

 

Og så lurer jeg på hvor stor den hæren er.

Endret av EternalSunshine
Lenke til kommentar

Håper Tywin og The Hound får mye screentime neste episode, og at ingen av dem dør - dette er mine favorittkarakterer, og man vet jo aldri.

Jinx'd. Tywin og Sandor </3. Like dis if u cry evry tiem

 

 

Jaja.

 

Solid episode. Jeg ser ikke helt hvordan Kings Landing ikke kommer til å gå rett vest nå uten Tywin som boss og Varys som puppet master (og Tyrion til å lage litt liv); det gjorde kanskje ikke Varys heller, så han stakk. Igjen sitter bare Jamie (som jeg ser for meg kommer til å dra, siden han er blitt good guy), og Cersei som har tunnelsyn på Tommen. Håper hun snart innser hvor dum hun er. Blir også litt spennende og se hva som skjer med The Mountain. Dersom han faktisk overlever, og blir større og sterkere(?!?!), så håper jeg at Cersei ikke klarer å håndtere han, og at det skjer noe på den fronten. Det hadde vært stas.

 

Ellers får vi se. Hvordan kom forresten Stannis seg forbi muren? Går det ann å bare seile rundt? I såfall, hvorfor gjorde ikke bare wildlingene det? Det virker noe lettere enn å klarte the wall.

Lenke til kommentar

Ikke noe sjokk at The Hound døde. For en syk fight mellom han og Brienne. Var helt sikker på at begge kom til å drepe hverandre. Tror ikke trynet til Brienne noensinne blir det samme.

 

For en fitte Shae er. Nesten verre enn Joffrey og Cersei til sammen. Jaime er en helt, Tyrion er en helt og lol på Tywin. Fantastisk dialog mellom Tyrion og Tywin på slutten. Jublet når den første bolten ble avfyrt. Omsider fikk Tyrion hevn for et liv fylt med forakt fra familien. Håper også han får ambisjoner om tronen hvor enn han drar. Vil se litt ordentlig spill fra den kanten. Nå trenger han ikke liste seg rundt Tywin og Cersei heller. Han kan bare gå all in.

 

Arya er så jævlig badass. Hun skal helt klart til Jaqen H'ghar for å lære seg litt av hvert. Det kan fort bli veldig, veldig interessant. Trodde jeg skulle ta døden til The Hound hardere, men det føltes egentlig naturlig at det skjedde. Går nok ikke lang tid før Arya har "vokst fra" The Hound som dødsmaskin. Sterkt øyeblikk mellom han og Arya også før hun dro avsted.

 

Alt i alt en fantastisk episode. Vil ikke vente i ni måneder til neste :(

Lenke til kommentar

Hadde værtt spennende om de hadde dratt til dorne(mulig varys er derifra ?) så vi kan bli introdusert til flere dornish karakterer(Oberyn lykkes de veldig bra med).

 

 

Dorne er del av The Seven Kingdoms :) De har bare beholdt titler som prins og prinsesse, men det har ikke så særlig betydning utover navnet.

Lenke til kommentar

Martell vil ikke tjene på å ha Varys og Tyrion annet enn som fanger, hvis de ikke vil gå fullt ut i krig.

 

Da er heller Braavos eller et annet sted i Essos vært bedre valg, spesielt ettersom Varys er fra området har han vel noe kontakter han kan ta i bruk. Vi har jo sett at han fikk info fra Illyrio Mopatis (samme fyren som hjalp til å få Dany giftet bort til Kahl Drogo).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...