Gå til innhold

Skyrim-tråden: hvor dragefødte møtes for å prate om løst og fast


Anbefalte innlegg

Skru av autosave! :) Hater den funksjonen.

 

Har spillet en travelfunksjon? Det visste jeg ikke. Har ikke brydd meg med det heller, elsker å løpe rundt og utforske! :love:

 

Det beste spillet jeg har spilt, btw. Lenge siden jeg har orket å sitte mer enn 1-2 timer i strekk med ett spill, noe som sier litt. Da jeg kunne sitte i 8-12 timer uten problemer før :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg får ikke favorisert spells, items osv i skyrim.. why? spiller på PC

 

når man er i menyen og skal trykke på "F" for å favorisere, skjer det ingenting. jeg får heller ikke opp favorittlista når jeg trykker på "Q".

men! jeg får assigna til left/right museknapp.

 

har prøvd å gå inn og ut av spillet, men ikke reinstallert(enda)

Lenke til kommentar

Tenkte jeg skulle laste opp alle sangene fra Bards, etc jeg støtte over i Skyrim på Youtube. Ligger garrantert 100 andre kopier av den ute, men skjitt au. Trenger nok en til som gjør det.

 

Den første sangen fra en bard i første byen:

 

 

resten finnes i en spilleliste du finner

. Må si jeg liker stilen og stemningen det lager i de små inn'ene.

 

Det var en vandrende skald som tok en trall for en liten slant helt i "begynnelsen av spillet" hvis du tok til høyre istedet for venstre med en gang du kom ut i den store verden.

Lenke til kommentar

HGva var fiksen til muselagging igjen?

 

Disable mouse smoothing

 

Go to your Steam Directory, then steamapps, common, skyrim and select Skyrim again. Create a backup of the SkyrimPrefs.ini file. Open the file, then scroll down to where it says [Controls] and find bMouseAcceleration=1. Change to bMouseAcceleration=0. Save, exit, and play This fix and the two below are from Skyrim Reddit, and are credited to “Dead man posting” on the Something Awful Forums.

http://www.pcgamer.com/2011/11/11/the-elder-scrolls-v-skyrim-tweaks-improve-graphics-disable-vsync-change-fov-and-more

Lenke til kommentar

Etter et par dager med testing kan jeg trygt si at jeg har delte følelser om dette spillet. Historien og karakterene er spot-on i mine øyne, ingen minus der. Grafikken, uten å si at den er dårlig, er langt fra imponerende i mine øyne. Et spill med DX9 til PC i 2011 er jo ikke akkurat 'state of the art', men kan vel ikke forvente noe bedre når de åpenbart har hatt konsoller i fokus, noe som bringer meg inn på det verste med hele spillet.

 

Menyene og mangelen på bindings til abilities er uten tvil det største makkverket jeg noengang har vært borti, selv om jeg greide meg bra i starten, så begynner den favorites-lista å bli meget irriterende. Å skifte mellom spells og abilities på denne primitive måten er totalt funksjonshemmende i lengden, og når du tenker over det så føles en kamp like 'epic' som en våt gulrot når du bruker en god del av tiden på å bla gjennom lister for å skifte spells i stedet for å faktisk være i action.

 

Legger spillet på "hylla" inntil UI-mods dukker opp.

 

Hørt om hotkeys? Det går fint an å binde spells/våpen. Åpne favorite-menyen, hold over det du vil binde og trykk 1-9 alt ettersom hvor du vil binde.

 

Problemet er at du MÅ bruke 1-9 for å bruke de. Hva med ekstra musknapper? Jeg har en god del ekstra musknapper jeg gjerne skulle ha brukt til spells og slikt, men må flytte hånda fra WASD helt bort til 6,7,8 hele tiden, og det er ikke like lett uten å se på tastaturet.

 

 

 

Lenke til kommentar

Jeg får ikke favorisert spells, items osv i skyrim.. why? spiller på PC

 

når man er i menyen og skal trykke på "F" for å favorisere, skjer det ingenting. jeg får heller ikke opp favorittlista når jeg trykker på "Q".

men! jeg får assigna til left/right museknapp.

 

har prøvd å gå inn og ut av spillet, men ikke reinstallert(enda)

 

Sett tastene tilbake til default. Da funker det. Hvis du forandrer tastene til det du måtte ønske, skjærer alt seg i menyene. Jeg har forandret noen taster, men ikke de som har dobbel funksjon (i menyene).

Lenke til kommentar

Siden jeg hater spiders har jeg et huge problem inni en hule her, noen som vet om noen commands som fjerner spiders eller noe ? :dontgetit:

PC: Dette er juks, men åpner du konsollen med §-knappen(rett under Esc og ved siden av 1) og så trykker du på tingen du vil drepe med musa og skriver "kill". Trykk enter og så snart du går ut av konsollen så faller vedkommende om.

 

Du får ikke XP for den, for de får akutt lungekreft. (Edderkopper har ikke lunger da, så de dør av matforgiftning)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...