Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

spy plane er mye bedre enn rc car i de fleste situasjoner, den ene killen du får med rc bilen kan du lett få bare ved å løpe rundt som vanlig også.

 

Jeg vil vel si det er omtrent like gode. For en rc bil tar somregel ikke mer enn 1 kill ja, men den funker også som en slags liten recon sak. Taktisk bruk av rcxd er fullt mulig, og kan skaffe et raskt overblikk. Den kan jo brukes til å defende diverse ting med også, så bruksområdene er mange.

 

Spy Plane er jo som kjent genialt det også.

Lenke til kommentar

Tittel på bildet..... xD

 

Jeg er ganske low-levlet atm rundt 15 ( i know) hvilke Assault Rifles er det vært å kjøpe, samme med killstreaks.

Hvilke er å satse på?

Fordeler og ulemper er jeg interessert i. :)

 

Jeg gikk nettopp i prestige og er i på level 11. Jeg foretrekker Enfield med Dual Mags, dette gir det mer ammo og kjappere reload tid. Secondary er Makarow Dual-Wield, helt ok våpen. Som perks bruker jeg Ghost, Hardened og Hacker. Ghost gjør det usynlig for radar som er veldig greit. Pro versjonen er som Cold Blooded fra MW2, som vil si at killstreaks og slikt ikke ser deg. Hardened gjøre at kulene går bedre gjennom vegger og slikt, men denne bruker jeg bare fordi jeg vil ha Pro versjonen som gjør at våpenet ikke hopper like mye opp og ned når man blir skutt på. Den har reddet meg i mange nærkamper. Hacker er som Sit Rep, du ser claymores og slikt gjennom vegger, meget praktisk. Men, Pro versjonen av denne må være det artigste jeg har vært med på. Du kan hacke fiendtlige Sentry guns, SAM turreter, Claymores og slikt, til å jobbe for ditt lag i stedet, men det beste er at om man kommer over en fiendtlig Care Package som ingen har tatt kan man ta innholdet, å erstatte det med en bombe.

F.eks:

Jeg kom over en person som akkurat hadde kastet en Care Package, å etter litt om og men fikk jeg drept han og la meg ned å ventet på Care Packagen som var en Chopper Gunner. Jeg ble meget glad og skulle ta denne, men jeg hadde glemt av at jeg hadde Hacker Pro, så jeg fikk Chopper Gunneren + at jeg booby trappet kassen, så når nevnte fiende kommer og skal hente sin premie blir han heller sprengt i fillebiter :D Jeg lo resten av matchen ^_^

 

Og, som equipment kjører jeg Motion Sensor som er en Mini-Radar, meget praktisk.

Lenke til kommentar

Når jeg kommer til level 14 blir det definitivt Famas på meg, fantastisk våpen. Bare så det er sagt, Famas er full auto i Black Ops, ikke burst som tidligere. Liker den faktisk bedre her enn i MW2 :D Og, når man er på 44 er det ikke tvil om at Commando regjerer ;)

 

Et par gode killstreak setups kan være Blackbird, Chopper Gunner og Gunship. Blackbird er som Spy Plane, bortsett fra at det konstant viser hvor fienden er, og hvilen retning de går.

En annen kan være Blackbird, Chopper Gunner, Attack Dogs. Når du bruker hundene og Chopper Gunneren samtidig vil de fleste som bare står å ser opp på helikopteret bli drept av hundene siden de ikke passer på, og siden de som prøver å skyte deg ned blir drept har du en god mulighet for å meie ned fiendene fra trygg avstand med Chopper Gunneren :D Jeg bruker som regel disse to B)

Endret av Big h3aD
Lenke til kommentar

Da blir det Famas når jeg kommer meg online igjen med pcn. ;)

Farsken at jeg er syk mens pcn er i Steinkjer mens jeg er hjemme i Stjørdal (går på skole i Steinkjer) :angry:

 

Da blir det Famas når jeg kommer meg online igjen med pcn. ;)

Farsken at jeg er syk mens pcn er i Steinkjer mens jeg er hjemme i Stjørdal (går på skole i Steinkjer) :angry:

 

Dobbelpost much? :whistle:

 

Kjipt det der :( Men, gled deg til Famas, fantastisk bra våpen å bruke til du får Commando :D

Lenke til kommentar

Angående hvilke killstreaks du bør bruke avhenger det veldig av spillstil og hvor ofte du dør. I den forstand at får du sjelden streak over 4-5 så bør du bruke spyplane/bil, counter spyplane/missile turret og carepackage/napalm. Personlig bruker jeg spyplane, cobra og chopper gunner. Vurderer egentlig å bytte ut cobra da det bare kan være et helikopter oppe til en hver tid (kan ødelegge for choppergunner :p)..

 

Bruker ghost, warlord og ninja. På denne måten får man både lyddemper og red dot sight, som er sweet!

 

Av våpen er favoritten commando, før denne brukte jeg famas og ak-47.

Endret av Oxidia
Lenke til kommentar

Hva er galt med knivingen?

 

Det faktum at det er commando style kniving uansett. Helt idiotisk at det å knive en person skal være en bedre løsning enn å faktisk skyte.

Om det skulle være noen tvil om at commando kniving ala det man så i MW2 eksisterer er det bare å ta en tur innom youtube.

 

Man har et usynlig felt foran seg hvor alt som kommer innenfor det feltet dør hvis man trykker på kniving først. Da flyr man etpar meter.

 

Kniving er for lett.

 

TOmahawk er jævlig gøy btw.

Lenke til kommentar

Noe jeg lurer på, er hvordan Treyarch kan ha diskutert seg imellom, og kommet fram til et at knivesystemet burde være slik det er nå.

 

"Ja, gutta, hva synes vi om en knivedistanse på tre meter, da?" "Jo, ja, det høres fint ut." "Jepp, det virker rettferdig og ganske realistisk.." "Da går vi for det, da".

 

Gutta må jo ha vært rusa på jobb, alle sammen.

Lenke til kommentar

Hehe, evt. "Gutter, siden vi suger så jævlig i FPS spill burde vi finne en måte for oss å bli bedre på. " "Jeg har det! Vi øker antall kuler vi tåler, samt rekkevidden på kniven. På denne måten slipper vi overhodet sikte i nærkamper og folk som faktisk prøver å skyte oss har ingen sjanse.".

Det er så håpløst nå at jeg kjenner folk som har gått bort fra tactical layout i MW1/2 (kniver med X isteden for høyre analog), til standard layout nå bare for å kunne panikk knive når man kommer rundt et hjørne.

Med lightweight og Marathon kan man faktisk være et godt stykke unna og enda klare å knive personen før man er skutt død.

Lenke til kommentar

Ja, fint å sjå at Treyarch løyste Commando-problematikken ved å fjerne sjølve perken for så å legge funksjonaliteten til "base". Om alle har det må det jo vere greit... rolleyes.gif

 

Spawn-systemet skal no visst nok vere forbetra. Nokon som har erfaring med det? Har ikkje spelt MP på ei vekes tid no, så har ikkje fått testa sjølve.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...