Gå til innhold

Mass Effect 2 - Utforsk og diskuter Sci-Fi kjempen


Anbefalte innlegg

PC som spillplattform ser ut til å være på en nedaggående kurve og det spørs om den kommer til å snu med mindre det skjer et gjennombrudd innen å forhindre piratvirksomhet og forenkle det tekniske. Lag tastatur og mus til konsollene så vil de gjøre PCene helt avleggs for alle andre enn den harde kjernen av PC-gamere.

 

Jeg synes det er en teit avgjørelse å gi ut ME2 til PS3 når man ikke har gitt ut ME1. Toeren bygger i så stor grad videre på eneren og jeg tror ikke man vil sette like mye pris på toeren uten å ha spilt det først. Det er et eksempel på at inntjening har overstyrt alle andre hensyn; først når serien har "bevist seg" etter to suksesser tør man å porte, uten at man er bevisst på at toerens kvaliteter henger sammen med at man kjenner eneren. Det minnner meg om da Xenosaga kom til USA men ikke Europa, men da det ble en suksess i USA bestemte man seg for å ta toeren hit, som så solgte dårlig fordi ingen ville spille andre episode i en serie de aldri hadde hørt om. Det viser seg at å ikke ta kunstneriske hensyn overhodet kanskje ikke er så lønnsomt - folk er ikke idioter, de ser at det er et 2-tall der og vil skjønne at det er noe de har gått glipp av.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

nja, vil heller si at visse kategorier med spill blir det mindre av til pc, pc som plattform vil aldri dø på grunn av:

 

1) Alle spill lages først fremst på pc

2) Windows krever ikke lisens for å lage spill

3) modifisering

4) Mer kontroll over spillene (så lenge spillet ikke er konsollinfisert, men det er en annen sak)

 

Med mindre det blir mulig å bruke mouse/keyboard på konsoll og deretter mulighet til å oppgradere.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Ny DLC, Lair Of The Shadowbroker, lansert: http://masseffect.bioware.com/info/dlc/ 7. september er lanseringsdato

 

For meg ser dette ut som den mest interessante DLC'en hittil, siden den har konkrete forbindelser med tidligere deler av historien. I tillegg til at Liara er tilbake selvfølgelig! 800 MS points er det dyreste de har tatt for DLC hittil. Håper det er fordi dette er en svær tilleggspakke, men regner desverre med at Bioware bare har blitt griskere.

Lenke til kommentar

Oooh, den verker veldig interessant... Eg trur nok at dette blir ein ganske stor DLC, med tanke på prisen. Du har heller ingenting å basere at BioWare er blitt griskare. Denne DLCen gjer deg tilgong til fleire stader på Illium, Shadow Broker sin hemmelege base, Shadow Broker sin intel base, mogelegheit til å fortsette romansen med Liara, nytt research, og nye achievments. For meg ser dette ut til å vere større enn nokon andre DLCar hittil, og heilt sikkert verd pengane.

Lenke til kommentar

Innmari kjedelig at Cerberus Network-koden min ikke funker, og EAs kundesupport nekter å gjøre noe med saken. Jeg fikk de til å gi meg en ny kode når VIP-koden til BF:BC2 ikke lenger funket, men denne gangen snakker jeg med en som er umulig å ha med å gjøre. Har ikke lastet ned noe DLC av den grunn, og kommer neppe til å gjøre det. Synd men sant. Innmari lite forbrukervennlig når det ikke fungerer.

Lenke til kommentar

Holder på med en insanity-gjennomspilling nå, og regner med å få de siste 4 achievementene da. Eneste spillet jeg har giddi å satsa på å få alle (unnatt Deathspank..) Må vel få til det samme på ME1 før 3'ern kommer.

 

Mangler Paramour achievementen.. min(e) char(s) har tydligvis ikke kommet over Liara, og min Shepard er en "hun" så det sitter litt langt inne å flørte med noen andre enn Kelly. Får kanskje bite i det sure eplet og ta en prat med Garrus eller noe. Han virka happy nok etter lojalitetsoppdraget.

 

Jøsseball hvor mye folk, fe og aliens klarer å bite fra seg på insanity, forresten. Angrer litt på at jeg ikke importerte en karakter på den gjennomspillingen her, hadde ikke gjort noe med et par levler til på samvittigheten, spesielt ikke på collectorskipet. Spiller som engineer. Men med en liten reload av en save så jeg fikk tid og ressurser til å researche Avalanche-gønneren gikk det bedre. Pluss noen armoroppgraderinger jeg hadde glemt å shoppe på The Citadel. Men seriøst, trudde jeg skikkelig hadde møtt veggen første gang jeg prøvde. Kompanjongene ble one-shotta etter 3 sekunder, jeg etter 5. Men det som dreper deg 50 ganger og får deg til å gi opp gør deg vel sterkere. Nå er det crowd control ftw, fryse fast folk og snipe de til isbiter. Tror aldri det kommer til å slutte å underholde.

 

Btw, er det det missionet der som trigger at collectorene kommer og bortfører crewet ditt, eller er det det med reaperen, der en finner Legion? Har akkurat fått Kelly til å mate fiskene mine igjen, historisk sett fra tidligere gjennomspillinger er hun da rett ved å bli kjøttdeig.

 

Og ja - LIARA! Shadowbroker! Blir braa..

 

Edit : Zomgzor, var det til og med en biljakt i den videoen der oppe? Og DLCen kommer neste uke? Knall!

Endret av Purplehaze
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...