Gå til innhold

Anmeldelse: Uncharted 2: Among Thieves (PS3)


Anbefalte innlegg

Noe som tilsier at den får femteplassen på rankinglista overall through all times der den kalkulerer gjennomsnittscore fra en rekke websites.

Det er helt greit å være uenig "konsensus" så lenge det begrunnes godt nok. Skulle ønske det var litt tydeligere kritikk, slik at det kommer bedre frem nøyaktig hva som ikke var bra. Forventer ikke dette av alle anmeldelser, jeg forventer faktisk svært lite av journalister og anmeldere fra før av, men når det som fremstår som dårlig her er bokstavlig talt midt imot det alle andre sier så ønsker jeg litt mer detaljert kritikk.

 

Det med actionsekvensene og karakterene er faktisk motsatt av det (nesten) alle andre sier, så jeg gleder meg til å se med egne øyne.

Endret av fiskekake
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er iallefall strålende fornøyd med både actionscenene og karakterene i spillet, spesielt karakterene. Dialogene dem imellom flyter som flesk i en oljet vannsklie og det eneste problemet jeg har med dem er at Elena ser litt for blank ut i trynet. Men det har selvfølgelig ikke noe å gjøre med personligheten hennes, heller hva slags sminke hun bruker (lalalal).

 

Akkurat nå ligger jeg på en meget solid 9-er (merk: 9 er som regel det høyeste jeg går) i min mentale karakterbok.

Lenke til kommentar

Vanvittig god anmeldelse, skjønner akkurat hva du mener. Og det er den samme følelsen jeg sitter igjen med etter å ha spilt GTA IV. Det er som å få en god sjokolade av noen som vil at du skal bli feit, innpakningen og produktet er vel helt greit i seg selv, men det blir bare helt feil.

 

Spesielt kjente jeg meg igjen i dette.

 

Dei nye personane er gode, skodespelet og alt det der er på plass, men dei gir meg ingenting. Det er som å sjå ein perfekt regissert film som berre manglar gnisten. Det vesle ekstra manglar, og sakte, men sikkert byrjar det å demre kvifor: Du blir eigentleg aldri kjend med desse nye personane, dei berre er der, gjer sine ting, men kvifor? Kva er motivasjonen her? I grove trekk kan du sikkert finne den, men trur du verkeleg på noko av det?

 

Dette er noe jeg kaller GTA IV-syken, og er den største feilen ved current gen-spill. At man ikke tror på karakterene. At jeg ikke føler med karakterene, og at jeg ikke kan relatere meg til disse. Det hjelper ikke om spillet står til en 10er estetisk, hvis man ikke klarer å tro på hva som skjer og hvem som gjør det. Det samme gjelder også antiklimakset spillet ebber ut i, som høres ut som en krysning av GTA IV og Fahrenheit.

 

Skulle jeg utsatt noe på anmeldelsen ville det blitt at du gir for høy score. Du småslakter spillet anmeldelsen gjennom, før du gir karakteren 7/10, det virker litt rart. Det virker enten som om du lar deg farge av tittelen, eller hopper over å skrive om endel av det du likte i spillet.

 

Avslutningsvis vil jeg si at jeg selvfølgelig skal kjøpe dette spillet uansett, og gleder meg fortsatt som en unge, men all ære for å tørre å snakke med en nøktern stemme som taler de fleste andre spillsider midt i mot. Gleder meg til release, så skal jeg komme tilbake og fortelle om jeg er enig eller ikke. Men uansett fra et objektivt synspunkt; Meget god og modig anmeldelse!

Har fullført spillet nå, og herre jemini - gi meg styrke! For et spill.

 

Aldri før har jeg kost meg så grundig gjennom samfulle 15(?) timer jeg har brukt på et spill. Jeg finner faktisk ikke en eneste ting å utsette på helhetsinntrykket. Gameplayet og "arenaene" er troverdige og utfordrende (for første gang på lenge), karakterene er fantastiske og samspillet mellom disse enda bedre.

 

Grafikken er fantastisk, men ikke nok med det - den er vakker. Landskapet og utformingen av level designet må være grunn nok i seg selv for Sony å klappe seg selv på skulderen for avgjørelsen om å shippe med BluRay, for dette var.. ubeskrivelig.

 

I tillegg er sluttdialogen noe av det morsomste jeg har vært med på i spillsjangeren.

 

Dette er soleklart GotY så langt, så får vi se om de kommende titlene klarer å ta opp kampen. Litt i tvil om det er det aller beste spillet jeg har spilt, men det er oppe og kniver om førsteplassen sammen med Half-Life og Bioshock. Mulig jeg er farget av at jeg akkurat har blitt ferdig med Uncharted, men det frister å gi det en førsteplass på min personlige liste. Og da er vel hvilken tallkarakter jeg ville gitt det rimelig åpenbart.

Lenke til kommentar

Begynner å nærme meg slutte nå, desverre, men kommer garantert til å spille gjennom flere ganger. Dette er helt klart spillet med den flotteste grafikken til nå. Det er så vakkert at man til tider bare står å måper over de nydelige omgivelsene. Gameplayet er også helt perfekt, jeg finner ingenting å utsette på. Også lydmessig er spillet helt på topp, og musikken er episk. Spesielt Nate's theme, http://www.youtube.com/watch?v=nkPF5UiDi4g, er nydelig. Skjønner ikke hva gamer.no har å utsette på, jeg mener helt klart spillet fortjener en sterk 9'er.

Lenke til kommentar

Så du syns skytingen er fantastisk og zombiene passer inn som plommen i egget?

 

Har akkurat spilt gjennom spillet og synes skyting passer spillet veldig bra. Etterhvert som man blir bedre så blir det mye headshots, og ellers tar bare de normale fiendene 3-4 skudd. Ellers så så jeg ingen zombier noen plass i spillet.

Lenke til kommentar

Øyvind eg venter på at du skal vere snill og fylle ut din personlige mening. Det hadde vert super Intterisant! Kom an har spurt 2 ganger nå. :) :)

 

 

 

Skala: 1-10

Grafikk :

Lyd :

Gameplay :

Historie :

Multiplayer :

Totalt:

 

I dag skal eg løyse spillet på hard! Gleder meg. Har aldri gledet meg så mye til å spille et spill som Uncharted 2 ! Drømmer om det å greier herrgud får et mesterverk!

Lenke til kommentar

Øyvind eg venter på at du skal vere snill og fylle ut din personlige mening. Det hadde vert super Intterisant! Kom an har spurt 2 ganger nå. :) :)

Herregud, give it a rest. Anmeldelsen ligger her på gamer, der står det hva anmelder mener om spillet, hva godt skal det gjøre å fylle ut det skjemaet ditt? Vær så snill, begrav det korstoget ditt mot anmeldelsen/gamer, det begynner å gå fra å være veldig flaut til evig pinlig.

Lenke til kommentar

Holder på med Uncharted 1 nå...og dette er virkelig ikke spesielt bra altså. Føles ut som et adventure spill som prøver å være et shooter spill og som feiler til tider voldsomt.

 

Skal spille det ferdig slik at jeg kan starte på Uncharted 2 og håper det er et bedre spill...men begynner å se at Uncharted serien er nok muligens like oppskrytt som Killzone 2..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...