Gå til innhold

Brütal Legend: Generell Diskusjon.


Hvordan er dine forventninger til Brütal Legend?  

  1. 1. Ja, hvordan er de?

    • Tim Schafer/Double Fine/Heavy Metal er kung! Så det blir også Brütal Legend!
      25
    • Must-buy!
      7
    • Ser rimelig spennende ut.
      9
    • Ser helt greit ut.
      3
    • Ganske skeptisk.
      5
    • Særdeles skeptisk.
      3
    • Kommer til å bli møkk!
      1
    • Brütal Legend?
      0


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jepp, tror det er Halford selv. Har hørt Lemmy bare en gang, og det var i sta når jeg kom til å tenke på at det var forskjellig stemme for hver gang.

 

Er i en av de siste kampene nå, og den gikk jo bra helt til det plutselig kom noen syke units fra motstanderen. Overvelmet er vel en god forklaring.

Lenke til kommentar

 

Mot Ophelia. Jeg tok ned tårnene helt uten problemer, men like etterpå kom hun ridende på treet sitt med et ukjent antall gravediggers, brides og to organister samt litt annet småtteri. Jeg var død i løpet av ett minutt, og rakk ikke en gang dra en solo før jeg måtte respawne på nytt.

 

 

Heldigvis er soundtracket innmari kult, og Dimmu Borgir viser seg også i sin prakt i den kampen. Igjen viser spillet den overlegne bruken av soundtrack til stemninger, oppdrag og kamper.

Lenke til kommentar

Klarte spillet nå for en time siden. Synes spillet var altfor lett, spilte på normal, så kan ha noe med det å gjøre, skal bare få 100% og sanke endel achievements før jeg går over på Brütal. Irriterte meg veldig over enkelte av historieelementene senere utover i spillet, ikke så langt ifra direkte idiotisk, men det lille pirket går bort hver gang jeg hører Through the Fire and Flames på radioen.

Lenke til kommentar

Jeg kan anbefal det! Ville gitt spillet 7\10, men jeg kjedet meg ikke et sekund. Genial humor og artige oppdrag, men spillet får minus for repetisjon og den elendige RTS-elementet som er en sentral del av spillet. Spillet er også noe kort, men fikk presset ut en del timer av det ved å prøve å få alle achivementene, så jeg anbefaler et kjøp.

Lenke til kommentar

Fikk meg endelig til å runde spillet i kveld! (Har nølt noen dager siden jeg likte spillet så godt at jeg ikke ville at det skulle ta slutt :p )

Og jeg må si at det har vært en fantastisk opplevelse. Spillgleden jeg følte med dette spillet gjorde alle lumske småting ubetydlige. Dette er iallefall et must for alle som har sans for Metal!

PS. Sier ikke nei takk til en oppfølger ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...