Gå til innhold

Fallout: New Vegas


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Trenger litt hjelp her!

 

 

Jeg hadde ED-E till companion og så sendte jeg han tilbake til prim, men hvor i huleste er han i prim? Har brukt den siste timen til å finne han, han er helt borte!?

Btw. spiller på PC.

 

 

Gjorde det samme, så ombestemte eg meg og sprang etter han. Ser ut som om han går heile veien tilbake. Kanskje han ikkje er fremme i prim for deg enno?

Lenke til kommentar

Jeg spiller Hardcore nå, men jeg føler meg ikke kjempemye som et medlem av noen hard kjerne. Den mest merkbare forskjellene er at man har litt mindre plass i sekken å rutte med, siden ammo har vekt (men av en eller annen grunn har veldig mye annet ikke vekt, f.eks. stimpaks) og fordi man alltid må ha med seg en rimelig mengde mat og vann (enkelte ting, som f.eks. Prickly Pear, tilfredsstiller begge behov). Ellers merker jeg jo at det blir litt ekstra fram og tilbake fordi du må kjøpe/lage Doctor's Bags eller besøke en doktor for å fikse crippled limbs, men det er liksom ikke krise uansett. At stimpacks ikke er instant har nesten ingen betydning i forhold til min vanlige spillestil - jeg pleier ikke å gå til frontalangrep med slegge uansett situasjon.

Takk for fyldig svar. Jeg har ikke spilt noe særlig. Jeg bare laget en game, fikset characteren min, og gikk ut.

Hvor ofte må du spise, drikke og sove?

En av grunnene til at jeg er usikker på om jeg vil spille Hardcore, er at jeg har samlemani i slike spill. I f.eks. Oblivion og Fallout 3 løper jeg frem og tilbake mellom hus og "dungeons" hele tiden, fordi jeg samler opp så og si alt!

 

Er det noen som vet hva denne Hardcore-"special rewarden" er?

 

Jeg har en helt vanlig postkasse. Tror dere at pakken får plass? Altså en postkasse med lokk. 22 cm lang og 12 cm bred.

Ja. Den fikk fint plass i min postkasse.

Endret av Amored
Lenke til kommentar

Trenger litt hjelp her!

 

 

Jeg hadde ED-E till companion og så sendte jeg han tilbake til prim, men hvor i huleste er han i prim? Har brukt den siste timen til å finne han, han er helt borte!?

Btw. spiller på PC.

 

 

Gjorde det samme, så ombestemte eg meg og sprang etter han. Ser ut som om han går heile veien tilbake. Kanskje han ikkje er fremme i prim for deg enno?

 

Har prøvd å vente i prim i 3 døgn nå......ingenting.

Lenke til kommentar

Alle behovene (H2O, FOD og SLP - gjett hva som er hva :p) - har en slags slider som går fra 0 til 1000, mye på samme måte som med Radiation. Forskjellen her er at den naturlig nok konstant stiger. Ved 200 får du en lett penalty (-1 attribute), og så øker det oppover. Jeg har aldri latt det gå så langt at jeg har kommet til neste steg, men jeg mistenker at om det når 1000 så dør du. Både Sleep og H2O er stort sett veldig lett å holde i stand - jeg tror en time søvn reduserer slideren med 150 eller noe, mens å drikke fra vasker o.l. reduserer H2O-behovet til null veldig raskt. Så det er egentlig bare mat det er virkelig påtrengende å alltid ha med seg - og selv om tidsperspektivet mitt ikke var helt på topp i går, så var det ikke plagsomt ofte man måtte gomle i seg et eller annet. Jeg tror den økte til rundt 200 med kanskje en (virkelig) times spilling. Om man fast traveler hopper selvsagt alt oppover mye fortere, siden verdiene egentlig baserer seg på in-game tid.

 

En ting som kanskje er verdt å merke seg, som jeg ikke vet om er en Hardcore-greie eller en New Vegas-forandring, er at man får mye mindre HP av å drikke her. 2-5hp/s er vanlig, og som et lite ekstra ballespark er det de vannkildene med minst radiation som gir minst HP. Brønner med "purified water" (2hp, 0 rads) bruker veldig lang tid på å fylle deg opp med HP, men du blir iallefall ikke selvlysende.

Endret av Zealuu
Lenke til kommentar

Hvordan føler dere "weapon/armor degeneration" funker? Jeg synes det er altfor overdrevet. Ei børse kan jo ikkje skyte mer enn 100 skudd før den er ødelagt.

 

Tenkte å laste ned enn mod som halverer det, men "føler" det er litt juks.

 

Spiller på hard med hardcore mode på, har ikke vert problem så langt. Men er lei av å måtte bytte mellom 9mm, 10mm og .357 siden våpnene aldri holder lenge.

Lenke til kommentar

Spelet virkar bra til no, har logga inn ein vel 10 timar og kost meg. Riktignok er eg litt tilbakeholden med skrytet enno, for eg fryktar at spelet lider av det samme som eg synes F3 lei under; nemnleg at det er dei fyrste timane av spelet (som blir vist på spelmesser) som er best. I F3 var det å stikke av frå Vaulet og gjere oppdrag i Megaton - etter det døde engasmenentet mitt sakte men sikkert.

Det som virkar veldig positiv er at spelet er stappa med lokalitetar og slikt. Dialogane er kanonsterke - riktignok kunne eg tenkt meg litt meir moglegheiter for skill innad i dialogen - mulig det er min karakter som er for svak i dei forskjellige skillsa til å få opp moglegheit.

Speler sjølv i harcore mode og vil anbefale dei fleste å gjere det (sjølv om spelet ikkje gjer det...) For min del gjer det spelet ein heilt ny dybde og ein anna forståelse av korleis det er å overleve i den verdenen. I F3 haldt det i massevis med stimpacks så gjekk det bra. Her må du ta heilt andre hensyn og ofte legge igjen relativt bra armour for å i heile tatt kunne fast travel. Strengt tatt så trur eg ikkej folk merkar så mykje om dei har eit par flasker vatn og litt mat i sekken, men det er jo det at du alltid må ha det med deg. Den einaste verkeleg effekten av det er vel det at når du blir crippla så må du til lege, eller bruke doctors bag. Sistnemnte har eg ikkje funne så mykje av enno, så det har vore kritisk for meg eit par gonger då eg har vore uheldig å trødd på ei mine.

Interessant nok så har "hardcore-mode" endra måten eg speler på. Vanlegvis så tenker eg kun på guns, sneak, science, lockpick - i ca den rekkefølga, men her har eg måtte tatt survival med i betraktninga (for å kunne rense vatn og lage mat), samt medicine (ettersom stimpacks har mista mykje av sin effekt). Einaste bommerten eg har gjort, er at eg kanskje burde hatt litt meir strength då karakteren min er i spedaste laget og ikkje klarer å ha så mykje i sekken.

Har fått ED-E til kompanjong og, bank i bordet, enno ikkje opplevd at han har forsvunne. Riktignok har eg opplevd at NCR plutseleg har begynt å skyte på han. Sikkert ein liten bug (sjølv om eg har gjort mine tankar om det er ein del av forhistorien til roboten). Av andre bugs så trur eg at eg har unnslept dei fleste. Det har vore eit par gonger fiendar har satt seg fast inne i bakken, men det har kun vore til min fordel. Riktignok fryktar eg dagen ein fiende, med noko eg treng, sett seg fast inne i bakken og eg ikkje kan få tak i han.

Lenke til kommentar

Skal ha meg dette spillet imorgen.Likte F3 meget bra og tviler på at jeg blir skuffet.Så det skulle komme en patch i helgen? som skulle fikse litt forskjellig.Gjaldt ihvertfall at man enkelte steder ikke kunne få uendelig med exp ved å gjenta ting i f.eks en dialog.Håper de bruker tid på å fikse/asfaltere bakken bedre også..etc

Lenke til kommentar

Persnolig synes jeg Fallout 3 startet litt bedre:

 

 

Valget mellom å utrydde byen du startet i ved massakre slår ikke fallout 3 sitt valg om å nuke en hel by(!), samt få et helt hotell i belønning etterpå! Digget det.

 

Dog litt trist å drepe han som faktisk reddet deg, fikk dårlig samvittighet for det, men slik er det når man skal være bad boy:)

 

 

 

Men ellers er spillet bra, men regner med det vil komme flere kule oppdrag etterhvert :)

Endret av MrLG
Lenke til kommentar

Heisann

Jeg lurer på om man kan plutselig komme over plasser som røper eller hopper over deler av main quest storien i New Vegas når man utforsker landskapet?

Dette skjedde i fallout 3 og ødela mye av det spillet for meg.

Så jeg har vært skeptisk til å utforske og nyte dette massive landskapet i spillet enda.

Har bare kommet til Boulder city så masse igjen.

 

og hvis dere gidder, gjerne skriv navn på plasser man ikke skal oppsøke i tilfelle det er slik:)

Endret av K-V-L
Lenke til kommentar

Hvordan/når får man et eget hus? Har spillt en 5-6 timer, har ikke fått det enda. Kjipt å ikke ha et skap man kan legge igjen ting i!

 

Det første "huset" man kan få som jeg vet om er i Novac, hvis du blir Idolized hos dem, så får du nøkklen, eller så kan du betale 100 caps i resepsjonen for rommet. Nå skal det sies at jeg gjorde begge deler så jeg vet ikke om man får beholde rommet så lenge man vil hvis man ikke er idolized.

Lenke til kommentar

Du får eget hotelrom når du kommer til The Strip.

 

Altids greit å bruke fallout wiki vi du står fast i fallout eller lurer på noe:

 

http://fallout.wikia.com/wiki/Portal:Fallout:_New_Vegas

 

Takk.!

Fant akkurat det jeg lurte på. :)

 

If you tell ED-E to return to Primm from anywhere but very near Primm, he may disappear entirely. This does not, however, lock your robot companion slot as the leave confirmation has already gone through. (PS3)

If you wait 24 hours in the shop in Primm he may return.

 

"he may return", det likte jeg ikke....

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+8791234978

Noen som vet hvordan spillet fungerer på en litt halvslapp PC?

 

Jeg hadde egentlig tenkt meg xbox-versjonen, men det ser ut til at den har flere stygge bugs. Jeg har en asus laptop med dual 2Ghz prosessor, 4 gig minne, Gforce GT 120 M skjermkort - funker spillet med dette?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...