Jump to content

Mrmojorising

Medlemmer
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fikk den levert i Mosjøen idag, iallefall. Ble sendt fra Trondheim igår til Mo I Rana, og så sørover igjen til meg idag.
 2. PostNord sier de forventer å levere pakken min fra CDON 28. Mai. Det tviler jeg sterkt på da jeg befinner meg i Nordland, men vi får se. Deilig å se at den er på tur iallefall!
 3. Fikk mail fra CDON 16:44, men hadde hatt den i handlekurven noen timer. Har også fått meldig fra PostNord.
 4. Har også lagt inn bestilling hos CDON og pengene er allerede borte... Satser på at ting skjer snart. Å kunne avbestille hos Komplett snart ett år etter man forhåndsbestilte hadde vært deilig. Aldri mer Komplett!
 5. Noen som vet hvor langt Komplett har kommet i køen? Har f.eks folk som bestilte i slutten av Mai 2020 fått sine konsoller? Jeg la inn i starten av Juni og det står bare 31. Desember... Latterlige greier.
 6. Jeg har også levering 3. Mai og bestilte helt i slutten av Mai 2020. Helt sikker på at mange snart får en ny beskjed fra Komplett om at de ikke kan levere denne gangen heller. Sier seg selv at de ikke kommer til å få inn flere tusen PS5er i Mai som kan tilfredstille alle som har bestilt mellom Mai 2020 og helt til de stengte salget i November (?) 2020.
 7. Noen som vet status hos Komplett? Har en ordre siden Mai 2020 som ikke har blitt oppdatert siden 3. Desember....
×
×
 • Create New...