Jump to content

erikb

Medlemmer
 • Content Count

  262
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 :)
 1. Jeg vurderer å kjøpe denne telefonen. På dx.com selger de to ulike modeller, H990d og F800. Førstnevnte er billigst, og etter hva jeg kan se, støtter den norske 4G-frekvenser. Til 3800 kr er den jo ekstremt mye telefon for pengene. Noen som kan bekrefte 4G-støtte, eventuelt erfaringer med telefonen?
 2. Wow, det skjønte jeg ikke så mye av. Har hatt 4G-routeren et år og ASUS-routeren en uke. Og dnb.no funker som nevnt direkte fra 4G-routeren.
 3. Har Netcom sin 4G-router fra Huawei. Siden denne har elendig WiFi-dekning kjøpte jeg også en Asus RT-N56U. Jeg har satt koblet denne med kabel i WAN-porten og satt den opp som både AP og Router, men uansett hva jeg gjør kommer jeg ikke inn på f. eks DnB.no. Den står bare å laster i en evighet til den feiler. Resten av internett fungerer fint. Dersom jeg prøver direkte fra 4G-routeren går det fint. Jeg har prøvd å pinge DNB fra Asus-routeren og får svar. Har også prøvd å fjerne DHCP på Asus-roteren. Ping: PING dnb.no (193.71.229.1): 56 data bytes 64 bytes from 193.71.229.1: seq=0 ttl=107 time=71.442 ms 64 bytes from 193.71.229.1: seq=1 ttl=107 time=63.732 ms 64 bytes from 193.71.229.1: seq=2 ttl=107 time=71.906 ms 64 bytes from 193.71.229.1: seq=3 ttl=107 time=86.839 ms 64 bytes from 193.71.229.1: seq=4 ttl=107 time=67.842 ms --- dnb.no ping statistics --- 5 packets transmitted, 5 packets received, 0% packet loss round-trip min/avg/max = 63.732/72.352/86.839 ms Forslag?
 4. Det er ikke sikkert at alle du ser liggende/sittende på gulvet er døde... Det skjer såvidt meg bekjent aldri at fiender spawner fra ingenting. Synes inventory-systemet er greit nok, men en ting jeg har lagt merke til som irriterer meg er at det ikke går an å sammenligne utstyr i butikkene med det man har på seg. Da må man ut av kjøpemenyen og sjekke det manuelt, så huske statsene i hodet. Er det bare meg som ikke har funnet ut hvordan man gjør det?
 5. Takk for forsøket, men jeg mener den som er de første 10 sekundene
 6. Hva heter sangen i starten av videoen? Random video, men har hørt den flere steder i blant annet serier og i tv-reklamer. Har irritert meg i årevis
 7. Hva tror dere om cloud computing-mulighetene? Bare tull eller fremtidsrettet fokus på gaming? Kan det retferdiggjøre "always online"?
 8. Til Gamer.no. Endelig en artikkel som viser noe i nærheten av et nyansert bilde av virkeligheten. For meg har Gamer.no alltid vært en kilde til informasjon uten påvirkning av rykter og personlige meninger, men de siste dagene har sterkt motbevist dette. Jeg sikter til artiklene om Xbox One, spesielt måten de ble lagt ut via Facebook. Dere fremstår rett og slett som andreklasses media, noe jeg vet dere ikke er. Å slenge seg på ryktebølger og fyre opp under ubegrunnet kritikk er ikke likt dere. Slike ting kan jeg gå til itavisen for å lese. Jeg føler meg ganske sikker på at det ikke er et slikt publikum dere ønsker å tiltrekke. Legg merke til at jeg ikke støtter noen eller noe, men måten saker blir formidlet på.
 9. http://www.polygon.com/2013/5/24/4361974/the-xbox-one-can-talk-to-you-will-feature-remote-play Remote play på Xbox One? Tilsvarende funksjon har blitt annonsert til PS4. Jeg er dog usikker på hvordan de skal få til dette uten merkbar lag...
 10. Med tanke på at man mest sansynlig må fortsette å betale for Live kan man jo tenke seg at dette også inkluderer cloud computing. Jeg er forøvrig helt motsatt, liker veldig godt streamingtjenester som Spotify. Hadde man kunnet gjort det samme med spill ("leie" dem for en begrenset periode) ville jeg lett gjort det. Men jeg skjønner at enkelte liker følelsen av å 100% eie ting man betaler for. Dette er nok årsaken til at vi ser en trend med at spill krever konstant nettkobling (bortsett fra DRM-tull). Det er naturlig å anta at det vil dukke opp singleplayer-only spill som krever nett for å fungere på Xbox One.
 11. Er også lett å se for seg kraftig forbedret AI i mange spill. Tenk for eksempel på NPCs i spill som Skyrim. Daglige rutiner, reaksjoner på forandringer i verdenen osv. (bortsett fra ting som krever veldig kort reaksjonstid).
 12. Etter å ha lest denne artikkelen synes jeg konseptet med cloud computing kan bli veldig interessant. Det gir også mye mer mening med det diffuse kravet om internett-tilkobling. Vi ser jo at Sony sysler med noe liknende, men på en annet måte. De vil støtte eldre spill ved å streame dem direkte til konsollen, men dette vil jo kreve en veldig god og stabil tilkobling for å unngå lag. Måten Microsoft vil bruke cloud computing på stiller ikke de samme kravene. I tillegg vil det gjøre konsollen langt mer fremtidsrettet etter hvert som at utviklerne lærer å utnytte mulighetene. Håper på, og regner med, at de vil demonstrere dette på E3!
 13. Å kalle WiiU den nye Dreamcasten er nok ganske riktig slik det er i dag. De sikter på det samme markedet som enda er mettet med Wii uten å tilby noe særlig nytt. Salgstall tyder hvertfall på det. Legg også merke til at hverken Microsoft eller Sony har brydd seg med å tilby egne versjoner av WiiU teknologien (LCD-skjerm på kontrollen ol.) i motsetning til hva de gjorde med bevegelseskontroll. Fikk med meg at de dropper keynote på årets E3, noe som kan hinte til at det ikke blir noe særlig nytt på hardware-fronten. Håper egentlig at Nintendo om noen år gjør som Sega, og heller konsentrerer seg om spill. Mario på One eller PS4? Ja takk!
 14. Han lagde Braid til XBLA (forøvrig et veldig bra spill) og følte seg i dårlig behandlet av Microsoft. I etterkant fikk han en pengesekk av Sony og lager nå et eksklusivt spill for PS4. Han var blant annet med på lanseringen i februar også. Igjen, tar alt han sier med noen gode never salt, i likhet med alle som har eierskap til et av selskapene.
 15. Nettopp, det er mye vi ikke vet enda. Personlig ofrer jeg gjerne litt juice og grafikk til fordel for rask multitasking. Dette er et irritasjonsmoment på dagens konsoller - det tar evigheter å bytte mellom forskjellige apps, gå ut og inn av spill osv. Men for folk som utelukkende spiller spill skjønner jeg dette ikke virker like fristende.
×
×
 • Create New...