Gå til innhold

Halflife 2 episode 3 hva ønsker du å se?


Anbefalte innlegg

tenkte jeg skulle vidreføre tråden fra diskusjon.no fra den gamer var en del av tek nettverket.

 

topic sier vel det meste, men la oss få høre hva du håper/ønsker å se i hl2:ep3

 

selv håper jeg at vi kan få se hva som har hendt med resten av verden, se combines sin hjemplanet, flere kjøretøy, hva som holder på å hende mellom gordon og alyx, brekkjernet <3, nye våpen+++ (kommer mere når jeg kommer på)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er ganske sikker i min sak, dog jeg er fullstendig blottet for kilder så mulig jeg har funnet det opp, men mener å ha lest et sted for en stund til bake at episodene ikke markerer noe annet enn overgangen fra Half-Life 2 til Half-Life 3.

 

Så jeg håper å se en fin, spennende slutt på episode 3 som gjør oss alle spente på hva Half-Life 3 vil bringe.

 

Og kanskje noen nye våpen og generelt mer Alyx Vance :lol:

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 4 måneder senere...

Haha! Kan det tenkes at Gordon faktisk er stum da? Har alltid sett på stillheten hans som et tegn på at spilleren selv ikke skal bli definert av en annen stemme, så der Gordon faktisk skulle snakket, skal heller spilleren selv kunne svare. Men nå har jo stillheten muligens fått et svar.

 

Merker meg setningen " (...) tidligere var forelsket i en døv person". Alyx har vært forelsket i en døv person før, men er det kanskje ikke lenger? Kanskje de har hatt et forhold tidligere, men gjort det slutt?

 

For øvrig håper jeg det ikke blir så mye kliss i Ep3.

 

Bra å få høre litt info, men noe sier meg at dette kan dette tyde på at de har langt igjen å gå. Jeg tror spillet er langt fra ferdig produsert :-/

Lenke til kommentar

Ble litt forvirret nå, hehe. Litt forskjellige uttrykk ute og går. Dersom dette faktisk dreier seg om Gordon, så kan det bety

 

1. Han er døv. Han bruker tegnspråk både for å forstå og uttrykke seg. Dette virker ikke så sannsynlig, ingen har brukt tegnspråk ovenfor Gordon før i spillet. Hvorfor skulle de plutselig begynne å gjøre det nå? Gordon har fint greid å høre hva Dr. Isaac Kleiner etc har fortalt ham - i hvert fall har han forstått det, siden han som oftest gjør som han får beskjed om. Vi er Gordon, og vi hører hva Dr Isaac sier.

 

 

2. Han er stum. Han kan fint høre andre, men har vanskelig for å uttrykke seg verbalt. Dette gjøres derfor med tegnspråk. Dette alternativet kan lettere toleres, og kanskje har Gordon brukt tegnspråk ovenfor Isaac, Alyx etc i spillet, uten at vi faktisk har sett det (ser jo litt teit ut med armer som vifter rett foran skjermen). Folk snakker til Gordon, han responderer med tegnspråk.

 

Nå skal det jo sies at dette ikke trenger å gjelde Gordon, kanskje det er en ny person som blir presentert i Ep3.

 

VG impliserer at Gordon er døv, jeg mener det mer sannsynlig er at han er stum. Om han er døv vil Valve få litt forklaringsproblemer tror jeg (men de løser det nok).

Endret av rocketdude
Lenke til kommentar

Jeg håper det blir masse kliss og dampende nakenscener på you know who :whistle::p

 

Ja, hun sier ved et par anledninger at han er stille.

 

Men "problemet" med tegnspråk er at for det krever mye anskiktsbevegelser, da ansiktsuttrykket er med på å avgjøre hva man faktisk sier. nå har Valve en ganske god teknologi for dette som vi ser i TF 2 og Left 4 Dead blandt annet, men den kan jo fortsatt ha behov for å bli enda bedre. Men det kommer jo an på hva de ønsker å bruke den til.

Endret av AltF4
Lenke til kommentar

Er en tråd på steam-forumet om dette også

 

Link

 

Dette trenger faktisk ikke ha noe som helst med Gordon å gjøre. Kanskje de har interesse av å presentere en døv person i et av sine kommende HL-spill (HL3?)

 

Jeg personlig håper at dette ikke har noe som helst med Ep3 å gjøre, dersom de ikke er kommet lenger enn at de enda sitter å bygger historien sammen, vil dette bli en ny Duke Nukem Forever. Er jeg pessimist?

Endret av rocketdude
Lenke til kommentar

Jepp, traileren de har laget bekrefter at de også slipper spillet i år. De har et meget aktivt community som passer på dem, og moderatorene svarer stadig på spørsmål. De sluttet vel å poste nyheter på forsiden fordi at det stjal unødvendig tid og arbeidskraft, de ville heller konsentrere seg fullt om å ferdiggjøre spillet, fremfor å lage store artikler på forsiden. "Alle mann til tankene" er filosofien nå. Fantastisk at dette spillet blir gratis for de som allerede har HL2. Laget av folk på sin fritid, som har full jobb/skole og gjerne travelt familieliv ved siden av. Jeg vurderer å donere noen slanter om det er mulighet for det.

 

Angående Borealis, ble det noensinne gitt et hint om at vi kunne få se Portal Gun i Ep3? En kamerat av meg mente at dette ble hintet fram, antar da han så dette i Portal selvsagt. Var gøy å bruke Portal Gun, men jeg håper ikke dette blir et dominerende spillelement i Ep3. Jeg håper Borealis skjuler teknologi som vi aldri har sett maken til, dersom Portal Gun er hele konseptet så er jo det ikke spennende lenger, da vet vi hva dette "merkelige" allerede er.

 

Vi får vente og se.

Endret av rocketdude
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...