Gå til innhold

Forlat diskusjon.no. Bli med her, og "straff" edda media for sin barnslige oppførsel


Grunken

Anbefalte innlegg

Ble virkelig irritert da gamer.no prøvde å hjelpe oss lesere for det som hadde skjedd, med å overføre kontoen til det nye forumet. Da alle PMs vart blokkert, ble jeg virkelig sint og irritert. Derfor startet jeg en topic på diskusjon.no om dette. Alle som vil forlate diskusjon.no, skriv ditt siste ord i denne topicen: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1070776 Edda Media har selv lagt opp til å bli "den store stygge ulven", la oss vise dem at vi følger gamer.no, og lar diskusjon.no bli fortid.

 

Håper at det fleste gjør dette :)

 

Og takk gamer.no, for alt dere har gjort for oss lesere når gamer.no var nede (og før det). Dere satte opp forumet og hjemmesiden på rekordtid, og det er veldig bra jobbet! Takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Synes heller det er trådstarter her som viser barnslig oppførsel. Vi vet ikke hva som er kjernegrunnen til bruddet, og jeg regner med det forblir slik. Grunnen til non-PM var vel ganske dårlig, men det er ingen grunn til å "straffe" Edda Media ved å boikotte dem. Både Diskusjon.no og Gamer.no vil bli brukt av de fleste da Gamer.no holder det originale av Gamer.no samfunnet, mens diskusjon.no vil ha innhold som dekker andre ting enn bare spill, i egne kategorier.

 

Dårlig tråd.

Lenke til kommentar

nå er det vel ikke diskusjon.no sin feil da egentlig.

Er jo mange brukere der inne som diskuterer helt andre ting enn bare spill og da, så for min del kommer jeg nok til å bruke begge sidene

Jeg har full forståelse for dine reaksjoner men føler det blir litt feil å "boikotte" diskusjon.no fordi edda media og gamer.no har hatt en uløselig diskusjon som endte i en spilttelse på så kort varsel for oss brukere! Men en stående applays med sjampis spretting for veldig rask jobbing av gmaer.no for å få ny side opp å gå!! håper det blir sterk konkuranse mellom sidene fordi det fører alltid til bedre kvalitet! Selvom jeg da synes kvaliteten var upåklagelig og kommer sikkert til å være det framover også!!!

Lenke til kommentar

Er selv avhengig av Akam.no for eksempel som er en av de beste sidene som omhandler foto i norge. En måte å hevne seg littegran over Edda er å hvertfall støtte det nye Gamer.no fullt ut og skape aktivitet i nybegynner fasen, slik at tapet kjennes på andre siden.

 

Hvis du må boikotte noe så er det bare å boikotte de nye spillsidene.

Lenke til kommentar

Kommer bare til å være innom Edda når jeg er på Amobil og i prisguiden. IT nyheter får jeg av IDG/Computerworld, og forum.. vel, Gamer har kategorier som omfavner det meste jeg snakker om. Skal bli spennende å se hva Edda kommer med på spillsiden uansett, da, for å se hva Gamer.no må slå tilbake med. Gamer.no har uansett den høyeste artikkelstandarden jeg har vært borti, men fantastiske features, anmeldelser (noen er også veldig kontroversielle - moro!) og norges beste community! Hvis vi ikke vinner Gullstikka i år er det noe gærent med allmen Norge!

Lenke til kommentar

Må nok skuffe trådstarter med å si at jeg blir ikke med på å forlate diskusjon.no, men når det gjelder spill så har jeg en magefølelse som sier at jeg blir å bruke Gamer.no hvis de fortsetter som før. Oppdaget jo diskusjon.no gjennom Gamer.no for ganske mange år siden så det ligger nesten litt nostalgi i dette :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...