Jump to content

Nøtte

Medlemmer
 • Content Count

  712
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Jeg ble så usikker på hva jeg betalte at jeg fant fram i nettbanken hva jeg måtte ut med. Totalbeløp for trekking og fjerning av sting i etterkant ble på 2977kr og jeg hadde kun sting i underkjeven. Jeg var veldig heldig med mine som jeg trekte fordi begge to gikk veldig raskt og smertefritt og jeg var på jobb en time etter at oprasjonen var gjort.
 2. Jeg huske rikke eksakt men rundt 3500 eller noe rundt der
 3. Alle tannlege inngrep som krever kirurgisk inngrep (fjerning av visdomstann) får dekket noe av utgiftene man har hos tannlegen. JEg fjernet to av mine visdomstenner for litt siden og jeg har god inntekt og ingen spesielle tilstander... men det blir trekt automatisk fra regningen hos Tannlegen!
 4. Evt Gastronaut i oslo har også en god del typer tallerkner
 5. du kan lage en veldig god cafe de paris saus også... kok ned fløte til ca halvparten og visp inn cafe de paris smør i små mengder til sausen blir tykk husk og ha kjelen på svak varme så sprekker ikke sausen og den vil heller ikke bli for kald så sausen ikke stivner... bruk ca 2 ss redusert fløte til ca 150 ish gram med smør.
 6. Hei jeg begynte å spille på serveren deres for noen få dager siden. trives godt men savner noen å spille sammen med! Jeg er ganske ny til Arma 3 men har spilt noe Dayz når det var på sitt mest populære . Ellers så har jeg spilt noe life og exile. Eller flott og ha en Norsk server og spille på
 7. vi skøyt en i pusta på DE6. han må ha sett oss gå inn i bygningen og han ga ikke lyd fra seg om han var friendly eller ikke.
 8. Noen som vil spille nå? steam: Kolio3 http://steamcommunity.com/id/kolio3 Har mic (ts3, mumble steam skype)
 9. det står en bil ved stary sobor på Norway 13 (for ca 45 min siden) Den mangler alt! men den står der. Er ingenting av interesse i teltene ved stary sobor heller. Jge og en kompis var der og loota. ligger en mp5 med ammo i ene teltet. eller var det bare litt ammo en aks og et map som vi tok med oss. har nå 1 epi pen 3 morphine 4 bloodbags en m16 med 200-250 skudd en m1911 med 8-9 magasiner. pluss det man trenger av utstyr for basic overlevelse:) gleder meg til å komme tilbake fra ferie nå!
 10. Jeg må beklage på det sterkeste til den personen jeg drepte i 11 tiden i elektro på Norway 11. Jeg fikk panikk fordi det var noen på powerstation i tårnet som jeg endelig hadde klart å komme meg inn i etter to tank traps og en wire. Det var ikke meningen! Jeg fikk sjokk og klarte ikke annet enn å skyte deg i ryggen. Men takk for m16 med magasiner de har hjulpet meg så langt. Og til han andre som jeg berga fra zombier... Ikke løp midt i elektro! Da ender du opp som zombie for mens jeg står å ser på 20 zombier som spiser på deg!
 11. Hvor billig da? 1500 for slim modellen med en kontroll hdmi kabel og starwars forceunleached 2 red dead redemption og bad company 2. bc2 og starwars er uåpnet. Orginal eske følger med. har skrudd på konsollen 4 ganger siden jeg kjøpte den på lanserings dagen. er 250 gb versonen. Uhmmmm, dette er et seriøst tilbud fra din side altså? Du frister meg veldig nå Nøtte. >< Ja den er til salgs for den prisen. Selger den fordi jeg har nesten ikke brukt den siden jeg kjøpte den (4 ganger eller no sånt) Ulempen for kjøper er en Oslo tur muligens for å hente og oppgjør. HÆPPY BURSDAG!
 12. Hvor billig da? 1500 for slim modellen med en kontroll hdmi kabel og starwars forceunleached 2 red dead redemption og bad company 2. bc2 og starwars er uåpnet. Orginal eske følger med. har skrudd på konsollen 4 ganger siden jeg kjøpte den på lanserings dagen. er 250 gb versonen.
 13. Ohhh jeg har bare Earth av de...
×
×
 • Create New...