Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Trodde først det var snakk om folk med gressallergi eller noe, men neida.

 

Det er jo strengt tatt bare alternativmesse-newspeak for å ha en personlighetstypoe som lener seg mot det introverte, iblandet litt vanedyr-psykologi. Det er ikke akkurat uvanlige personlighetstrekk. Lakmustest: Avreagerer du og slapper av bedre alene enn med andre? Bygger du opp mentalt fokus ved å drive med noe alene, eller ved å gå på fest eller trene lagsport? Hvis sistnevnte, så fyller du ca halvparten av kriteriene for å være en HØYSENSITIV PERSON. Dersom du i tillegg har rutiner og vaner for å strukturere dagene dine er du 100% høysensitiv.

 

Alt pratet om intuisjonen og å kjenne det usanselige kan man trygt se bort i fra, med mindre kropsspsråk er usanselig...

Lenke til kommentar

Husker jeg prøvde Dynasty Warriors en gang.. aner ikke hvilken versjon det var eller noen ting. Det eneste jeg husker som imponerte meg var mengden npcer på skjermen samtidig.

Utover det skjønner jeg absolutt ikke fascinasjonen for å være en asiatisk kriger i det gamle land som slakter ned tusenvis av fiender med en diger pinne mens kombo-telleren raser oppover og fiende lyser opp for hver gang du treffer dem :innocent:

 

Det er blandingen av arcade-aktig beat'em up (derav alle tellerne), taktikk og rollespill-elementer i en fritt tolket historisk setting. DW har også mye bra musikk, hvertfall hvis man liker synth og el-guitar.

 

Jeg ble hektet ganske sent med DW6, men likte det såpass godt at jeg kjøpte alle de eldre utgivelse og leste boka spillene er basert på, Romance of the Three Kingdoms, til tross for dens 1300 sider. Ellers var filmen Red Cliff en gavepakke til alle DW-fans, spesielt den fullstendige versjonen med 4 timer Three Kingdoms-moro.

Lenke til kommentar

@Spartakus: Jeg prøver også å kjøpe på Blu-Ray når jeg kan. Det er litt dyrere, men skittau, jeg tror det er kommet for å bli, så like greit å kjøpe det på Blu-Ray istedet for DVD. Dissidia skal jeg ha btw. Vaan FTW!

 

@Zealuu: Gratz! Jeg/vi vet du kommer til å gjøre en utmerket jobb. Når en rapporterer noe, et emne eller innlegg, står det hvem som har rapportert da eller? Det har jeg alltid lurt på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...