Gå til innhold

Innlegg.no - Siste ordet 1


fargoth

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har et stort problem selv, jeg har rundt 6k i feriepenger og lurer på om jeg skal bruke de på utstyr til speilreflekskameraet, på iphone 4 eller på en landeveissykkel.

 

Tror det heller mot det sistnevnte, men da må jeg samtidig holde ut med en drittmobil i lang, lang tid...

Lenke til kommentar

I aller høyeste grad vil den bli brukt mest til å skrive meldinger med, samt som et lite "leketøy" ellers. Derfor heller jeg mest mot iPhone 4. Det som derimot taler den telefonen midt i mot er det faktum at det står Apple på den og at jeg da må installere iTunes, noe som gir meg frysninger bare ved tanken. Og at den er helt ny når den kommer, med dertil tilhørende barnesykdommer.

 

Desire slår meg derimot som en litt mer "kjedelig" telefon med et dårlig batteri, samtidig som jeg vet HTC Hero er veldig god. Og at den telefonen er langt mer kompatibel med en PC.

 

 

 

Lenke til kommentar

Tittet litt på Wave også, men jeg har hatt Samsung før (noen år siden nå, 5-6) og en telefon som presterer å ha 3 skrivefeil i menyene sine er ikke imponerende. Var flere ting jeg ikke var fornøyd med også, men de tingene er slikt som nok har blitt borte i løpet av tidens gang. De fleste telefonene nå begynner tross alt å få mer og mer like funksjoner.

 

Dessuten syns jeg Samsung er gjennomgående tungvint i menyene, har sett en del på TV'er derfra også som har akkurat samme syndrom. Jeg er vel rett og slett ikke begeistret for Samsung som produsent, og det kan jo være en bakdel. Wave er nemlig litt fristende.

 

En annen ting er at jeg ikke helt stoler på andre touchprodusenter enn HTC og Apple. Uten at jeg i det hele tatt vet hvorfor. Fatter'n kjøpte seg nylig en SE Xperia, og jeg likte ikke den noe videre heller.

Lenke til kommentar

Tja, jeg er i hovedsak for aktiv dødshjelp. Likevel burde det være en siste utvei, og man burde ha prøvd veldig mye før man går til det stadiet.

 

Tenk hvordan det hadde vært hvis alle bare kunne gå og ta selvmord på en så enkel måte. Ville nok vært en del folk (f.eks. manisk depressive som har en dårlig dag) som ville tatt den enkle utveien hvis det var tilgjengelig.

Futurama suecide box anyone?

 

Jeg får ikke bestemt meg for om jeg skal vente på en iPhone 4 eller kjøpe en HTC Desire.

 

Fikk en klekkelig sum med feriepenger, og snart ramler skattepengene inn også. Skal endelig kjøpe meg solbriller med styrke - jeg gleder meg.

Gå får iPhone! Av ALLE jeg vet som har den er ingen misfornøyd! At du må ha iTunes er en bagatell, jeg har bare åpnet iTunes 3 ganger på 1 år...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...