Gå til innhold

Konsollkaféen!


lonnj89

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da blir det to nye spill til PS3 denne uka siden jeg ikke gidder å bytte optisk medium (Castlevania) og siden det ikke er noen multiplayerfunksjon på Enslaved, Kjøpte også Fifa2011 og Wrc på PS3 så hvis utviklinga forsetter så tror jeg nesten 360 er død for meg da bare Gears 3 er ett spill på ønskelista.

 

Bare litt synd siden jeg helt klart foretrekker 360 kontrollen

Lenke til kommentar

Noen av dere bestilt Enslaved fra elkjøp.no? Sjekk statusen deres, jippi jeg har fått sporingsnr som kun betår av 0 tall. Hva er det de tuller med?

Uansett hva det betyr, så regner jeg med spillet blir sendt i morgen, noe som er dårlig, da lageret deres er i Sverige og launch er på Fredag. Lite håp om lørdag, men kommer vel ikke før langt uti neste uke:S Slik som med Metroid: Other M.

Lenke til kommentar

Jeg bestilte fra Lefdal av Enslaved og Castlevania hos Elkjøp, ene gangen fikk jeg spill uten å ha motatt en mail der det stod sendingen er sendt ;)

Du vet aldri hva som ligger i posten da hehe, håper når jeg kommer fra jobb ligger det haugevis av spill til meg :p

Ønskene er Kingdom hearts PSP, så Enslaved Collector's Edition og Castlevania til slutt :whistle:

 

Jeg er i samme situasjon som deg Wacked da jeg kun skal ha Gears 3 kommende året for 360, men jeg foretrekker igrunn begge kontrollene, klarer lange økter med begge :)

Endret av Toman
Lenke til kommentar

Er det forresten noen som kom med i Spec Ops: The Line-betaen? Jeg fikk fikk e-post i går kveld.

Ja, kom inn for én eller to uker siden. Har spilt én kamp eller noe.

 

Bra at det er minimalt med forskjeller, går nok for PS3 utgaven da fps gikk noe vel lavt på X360 utgaven til tider og spillet er på 2 dvd plater. Ser bare positivt med å velge en PS3 utgave...

Hvis de grafiske forskjellene er så store som noen her mener, skulle jeg gjerne hatt spillet til PS3, men siden jeg nesten fikk orgasme av grafikken på 360 og at jeg ikke har plass på PS3en til den obligatoriske installen, blir det nok til 360 :)

Endret av Amored
Lenke til kommentar

Adapter.

Eller bygge en selv.

Det ser riktig spennende ut å bygge en selv! Må bare se hvor mye en DS3, verktøyene og materialene vil koste meg. :)

 

Det enkleste hadde vel vært å kjøpe spillene til 360? 360/PS3-versjonene er jo så og si identiske, og Lords of Shadow kan kjøres fra en disc om du installerer spillet til harddisken.

 

Hvis det er meg du snakker til så er jeg enig i det, men jeg har en del eksklusive spill til PlayStationen som naturlig nok ikke fungerer på Xboxen. Derfor er et adapter eller en alternativ kontroll å foretrekke. :)

Lenke til kommentar

Du får gi et inntrykk når du har spillt det litt Toman :) Får ikke kjøpt det før i kveld.

 

Mine inntrykk er positive, virker som et langt og flott spill, fortellerstemmen er overbevisende, områdene virker veldig farlige i spillet, du vet aldri hva som kan komme, og lydbilde er jo lignende Ringenes Herre og det er et stort pluss for meg. Grafikken er også ganske overbevisende, men det måler seg ikke opp mot de beste der ute.. Kameraet kan ha noen problemer men de er ikke noe gamebreakere for min del. :)

 

Angrer ikke kjøpe mitt av Castlevania Lords Of Shadows for å si det klart og tydelig :)

Endret av Toman
Lenke til kommentar

Så langt virker Castlevania: Lord of Shadows ganske så sterkt.

Kamp-systemet er bygd opp på en flott måte for å prøve å forhindre den velkjente "button-mashinga", musikken er god, Sir Patrick Stewart er enda bedre (gromgutten) og omgivelsene er kort sagt fantastiske.

 

Merker dog tendenser til FPS-drops på enkelte steder som kan bli et irritasjons-moment for mange.

Endret av Snurreleif
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...