Gå til innhold

Den store Resident Evil 5 tråden!


Paisley

Anbefalte innlegg

Aldri prøvd Resident Evil tidligere, men nå som jeg har testet demoen må jeg si at jeg tror på dette spillet. Spilt igjennom demoen en del ganger og det er jo drit tøft. Coop fungerer utmerket.

Blir kult når spillet endelig kommer ut, i mellom tiden kan vi spille demoen.

Tok meg lang tid å få drept fyren med den store sagen. Vi løp helt ned til starten av banen hvor vi hoppet ut og inn vinduet. Jeg tror dette vil bli et perfekt coop spill. Grafikken er noe av det beste jeg har sett. Elsker det de har gjort med dørene.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vil bare si i fra at nå har gamtrailers.com begynt med en retrospective på Resident Evil-serien. Retrospective-serien er ment å være på seks deler og første del tar seg av den originale RE samt ports og remakes. Vil bare advare at den inneholder en god del spoilere, men bortsett fra dette anbefales serien på det sterkeste.

 

Her er gametrailers.com sin retrospectivesside.

Lenke til kommentar
Spilte Resident Evil 5 demoen her nå, men kan ikke helt si at det falt i smak. Ble liksom litt for rart, kunne ikke gå og sikte på samme tid osv. Sikkert bare jeg som er sær, men tror ikke jeg kommer til å kjøpe RE5.

 

 

Vel slik har vel de fleste Resident evil spill vært, slik jeg kan huske. Var temmelig ung når de første kom, men spilte igjennom de engang eller fler. Denne gangen virker det som capcom har satset mer på å kapre massen enn fanskaren. kan det funke ?

Lenke til kommentar

Skjønner ikke hva folk her gnåler for. Treigt gameplay, dårlig kontroll og dårlig kamera, dette er noe som har vært med RE serien fra dag èn. Enten liker man det, eller så liker man det ikke. De som ikke liker det kan finne noe annet å spille, mens de som liker det kan kose seg med spillet. Jeg vet 100% sikkert at den 13ende mars, vil jeg sitte spikret foran skjermen, mens jeg spiller RE5 co-op lokalt med en kompis. Og vi gir oss ikke før rulleteksten dukker opp.

Lenke til kommentar
Vil bare si i fra at nå har gamtrailers.com begynt med en retrospective på Resident Evil-serien.

 

OT: Kult, jeg digger retrospectivene deres. Synd en del av dem ser ut til å bli "glemt" etter første episode.

 

Kontrollerne funker fint for meg, men har spilt serien siden dens første innslag. For de som nylig blir introdusert til serien og er vant med bevegeligheten i mange av dagens titler kan jeg se at det kan føles litt knotete.

Endret av Bunad
Lenke til kommentar
På dag én hadde vi statiske bakgrunner og et mystisk gåtespill, ikke et tredjepersons action-spill.

 

Javel? Kontrollen var fortsatt knotete, kameravinklene håpløse, og et seigt gameplay. Mange som har kjennskap til serien som kun refererer til det originale RE når de "sammenligner" RE 5 med tidligere titler. Må ikke glemme at RE 2 var my mer action-preget enn det første var, og gåte-løsningen var også redusert kraftig, eller hvertfall gjort mye enklere. Den dårlige kontrollen var direkte frustrerende i visse situasjoner, men ødela ikke spill-opplevelsen på noen måte (hvertfall ikke for meg).

 

Sleng til at spillet faktisk var skremmende :)

 

Man kan jo samtidig "slenge til" at da var man 13 år yngre. Hadde du spilt RE 5 da du var så liten, hadde du mest sannsynlig bajsa i buksa.

Lenke til kommentar

Syns RE1 er creepy den dag i dag. Drog det frem her for litt siden, lyden på bånn gass og jaggu skvatt eg til tider. RE5 har sikkert sine stunder det også, eg har tross alt spillt kun demoen..og om det er muligheter for litt zombe snacks i dette veit eg ikkje, men blir ikkje det samme med ein gjeng rabiate folk føler eg.

Endret av Mala
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Merkelig at det ikke er noe diskusjon om dette spillet. Virker som at mange ennå er sure og grinete pga kontrollsystemet, face it at det skal være sånn. Jeg har ihvertfall innstallert spillet på 360en min nå, så skal teste det ut om ikke så altfor lenge. Ser det har fått veldig blandede omtaler rundt omkring, men jeg har uansitt troen på spillet!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...