Gå til innhold

Playstation 3- Informasjon og diskusjonstråd!


Paisley

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...
Square Enix has announced that Vagrant Story will be made available for download on the Playstation Network on December 22nd at ?5.99.

 

Vagrant Story takes place in the same world as the Final Fantasy Tactics series and Final Fantasy XII, and is considered one of the finest games Square has ever produced.

 

Playstation Network downloads are playable on both the PS3 and PSP consoles, and save games can be shared between the two.

 

Aldri fått spillt vagrant story så kommer sikkert til å skaffe meg dette. Det er også snakk om Final fantasy 8 en gang i januar. Final Fantasy 8 er ute på US PSN tho.

Endret av Jikla
Lenke til kommentar

Mistenker at jeg får en PSPGo til jul så det blir definitivt Vagrant Story, helt fantastisk spill og absolutt i Top 3 Square/Enix spill gjennom tidene. Gleder meg til å kunne spille det når jeg er ute og farter :)

 

Hadde de bare oppdatert Dragon Quest VIII så hadde jeg strengt tatt ikke trengt flere spill denne generasjonen. Beste spillet i historien :)

Lenke til kommentar

Jeg er helt enig med Belfez, kan jo se ut som om det er spill til to forskjellige playstation modeller! Hvorfor ikke vente med dette designet på covere frem til en ps4 (skjønner dog at sony vil dra nytte av ps3 slim logoen)

Det var en del av "rebranding"-en til Sony, en fersk start. Jeg tror igrunn at Spiderman-font'en var noe de angret på og dette var første anledning hvor de kunne kvitte seg med det og de tok den, forsåvidt støtter jeg de, jeg har vent meg til den nye fonten og syns faktisk den ser kulere ut. selv om jeg syns det kunne stått Playstation 3 istedenfor PS3, men på mange måter føltes Slim som at Sony endelig "kom hjem", designmessig syns jeg ikke den orginale PS3'en hørte hjemme til hva jeg forbinder med PSX og PS2, det ser endelig ut som en Playstation konsoll. Ja det ser kanskje ikke så glupt ut i hylla når man bare har en eller to av de nye coverene, men etterhvert som det begynner å fylle på så vender man seg til det, det gjorde ihvertfall jeg :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hei

Etter en lang vurdering har jeg bestemt meg for å endelig skaffe meg en ps3. Fant en ps3 slim 120gb til 2489,- på leftdals hjemmeside. Noen som vet om den er billigere andre steder? Takker for all hjelp=)

 

Samme pris på elkjop.no, ville så billigere får du det nok ikke. Men du kan vel se på fraktforskjeller? Forøvrig fikk jeg pakken fra Elkjop rimelig kjapt, var kun et par dager og har hatt gode erfaringer med tidligere.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...