Jump to content

zlpw0ker

Medlemmer
 • Content Count

  1707
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

144 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du kan jo sjekke ute Glasswire overvåking sw. Det er 30 dager gratis prøve tid..
 2. Det er helt patetisk av organisasjoner som lar seg bøye under dette bullshittet med master og slave og whitelist og blacklist. forbanna PC folk som ødelegger alt.
 3. Det er jo ganske bra, Hvilken produsent har du a?
 4. Hvor lenge spiller du av gangen a? samme spørsmål gjelder for tv titting. jeg har lyst på OLED kvalitet, men ikke hvis TVen gir innbrenning ved pause på spill/serier på 2-3t eller film pause. Er heller ikke interesert i å ta flere forhåndsregler slik som at jeg bekymrer meg for statiske elementer når jeg spiller i flere timer av gangen. Så på en YT video der ene personen hadde statisk bilde på OLED i 24timer og man ser at det allerede har gitt svak innbrenning.
 5. Jeg mener bakgrunnsbilder, hvis det står et eller annet sted inne på NVCP så hadde det vært supert, men jeg har ikke lagt merke til det på NVCP.
 6. Så, jeg har 5 aktive skjermer i bruk med forskjellige native resolutions, men en liten periode hadde jeg en QHD 25" som 6e skjerm, den 6e skjermen fikk automatisk samme bakgrunnsbilder som den 5e skjermen. Fins det no 3rd party SW som gir meg mulighet til å velge 1 forskjellig bakgrunnsbilde per skjerm?
 7. Jeg regner jo med at det gjelder de offisielle specsa. Du kan bruke 2133Mhz eller PC4-19000 f.eks. som du sier for å snakke om hastigheten.. Men er mer kjent å si 3200 Mhz enn PC speeds
 8. ehm nei,2133Mhz er stock hastighet for DDR4. Alt over det er beregnet overklokk.
 9. Det bildet ser jo mye bedre ut, og ikke så tykk, men syns de kunne ha valgt 5000 ah batteri. Fortsatt idiotisk navn på telefon som er bestemt av Sony.
 10. men første innlegg i denne tråden når jeg elser over trådløse standardarder så står det ikke ax. Det er fult mulig det ikke stemmer, den bare ser så tykk ut på bildene her. Det gir ikke mening å navngi telefon fordi kamera avdeling til Sony har standarder for sine kameraer.
 11. For et fordelig navn på en telefon Xperia 1 II, hva blir neste da a? 1 III eller xperia 2 II?? for en dårlig valg av reboot av Xperia linja. og hvorfor ser den telefon ut på bildet så utrolig tykk ut, ser ut som den har plass til Zerolemon 20k batteri jo. Ser jo ut som telefon er tykkere enn Nokia 5110. Er jo andre tynnere modeller som har 5000 Ah batteri kapasitet Det er jo også helt tåpelig at telefon ikke får 802.11ax standarden. Og hva er det Sony holder på, gjør det mulig at en ps4 kontroller kan kobles opp til en liten skjerm, ser jo ikke engang hvor mobilen er jo. Akkurat som gamere virkelig kommer til å spille ps4 spill på en 6.5" med uhd oppløsning når de fleste kan spille på en 65" TV som har ordentlig HDR og ikke no mobil HDR gimmick. Det eneste som er bra med den telefon er jo de gir deg mulighet for ekstra SD kort, noe andre rett og slett ikke bryr seg om lengre.
 12. Da må du nok kjøpe Home & Student versjon. Du får word,excel ,powerpoint som standalone for 1399. Ellers fins det sikkert muligheter ebay eller scdkey greysite sidene.
 13. Settlers reboot skal jo komme ut i 2020. AoE 3 DE skal også komme i 2020 AoE 4 er fortsatt usikkert, har ikke sett no data på at det skal bli lansert i 2020. Men er en mulighet for at det blir lansert i år. Og som andre nevner C&C remaster 5 Juni trur jeg det er.
 14. Kanskje det lærer trådstarter til å faktisk ta backup av bilder/filer som er viktig. Helst flere steder, internt på en hdd, en NAS, USB thumbdrive, brenne en dvd plate, eventuelt en sekundær hdd.
×
×
 • Create New...