Jump to content

zlpw0ker

Medlemmer
 • Content Count

  1662
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

138 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg får ikke help fra Homenet når det gjelder port forwarding, så spør her siden denne tråden virker som en "offisiell" homenet tråd. Men under port forwarding fanen når du trykker på "Add new IPV4 rule": Source host(s) IP range with netmask e.g 185.15.248.65/24 Er det da snakk om public Ip adressa som skal benyttes? eller er det lokale IP adressen som skal benyttes?
 2. Takk for alle innspill.tenker jeg sikter meg litt over 400k for support jobber.
 3. Det er ikke derfor jeg tar sertifiseringer, men mer for å øke min egen kompetanse. sertifiseringer mot jobb blir da et bonus for meg som gjør at jeg kan i tillegg øke/spørre om mer lønn seinere. jeg er jo klar over det fins paper certs og det har jeg ingen planer om å utsette meg for.
 4. spennende og interessant. Planen min er å ta MCSA server 2016 og 70-744 some elective exam, klient siden med MD100 og MD101. O365,Azure,muligens SQL exam. Så blir det nok noen CompTIA; A+,Network+,Security+,Datacenter+. Cisco nye CCNA og så får jeg se når jeg begynner med CCNP R&S encore, Veeam cert,muligens network monitoring cert fra Solarwinds. Vmware sin VCA hvertfall etterhvert. hadde vært morsomt å prøvd seg på WCNA også. Så har store planer om å utvikle lidenskapene mine:) Du fortjener mer enn det du har nå. Tenker også å kjøpe meg et nytt rackskap 42u og dypbed nok 1200mm så jeg sette rackservern min og kjøpe meg Dell r910 muligens for esxi og en annen server for Citrix. Muligens jeg tar no citrix certs også i framtiden
 5. Hvis man består sertifiseringer og slikt, er det mulighet for økning i lønn i support jobb? eller det mer for drifting av nettverk/server? Jeg har også vært lærling IKT driftfag i 3 år.
 6. Nei,det er ikke fremdeles greit at utviklere utsetter spill, er irriterende selfølgelig, men man får ikke gjort noe med det uansett. mener at du lagde no ekstremt mye klaging/nerdrage over en utsettelse. Joa,det er tråd om utsettelse og man skrive jo sin misnøye med det, men mange måter å skrive det på.
 7. jo,selfølgelig er det på sin plass å klage når ikke spillet blir levert til dato som utviklerne har satt. Men datoer blir jo dytta tilbake hele tiden. Du har vel sikkert andre spill å spille til den datoen eller? du og cyberpunk 2077 spillet er det jeg sammenligner med. Bare det at barn griner og whiner hvis de ikke får det akkurat nå. Går ann å "tone ned" reaksjonen litt.
 8. jeg leste det litt for fort og mistolka det med TVen. Så det er helt greit å oppføre seg som en unge som får beskjed at leken kommer om "1måned seinere" f.eks. det er skriveferdigheter* btw.
 9. herregud,er jo bare suck it up or shut up. Fins vel mer viktigere ting i livet enn en utsettelse på et spill?. Bra du har kjøpt TV og greier, da har du jo ny TV klar til cyberpunk. er jo dritkjipt, fant ut at FF7R også ble utsatt, når preordern ble annonsert var jeg ekstremt nærme på å kjøpe First Class edition sjæl til 3000 ellerno, men gjorde det ikke. Hva er det som er så viktig med den CE versjonen a? Samme tingen på wc3 reforged,er voksne folke whiner om utsettelse i en måned og bla bla bla. Folk oppfører seg som fjortisser for 1 spill. Er jo faktisk folk som holder blizzard ved loven at blizzard skulle ha lansert spillet 31.12.19. Spill blir pusha tilbake hele tiden. jeg kjøpte ps3 over 3 år i forveien bare for ff13 og ffvs13 skulle bli lansert på ps3. Og ja ff13 serien ble lansert på ps3, men ikke vs13, og så fant jeg ut at det ikke kom til ps3, men til ps4 og ble rename til ff15 og ingen Stella. Gikk ikke rundt å bitcha om det for det. Jeg skjønner jo hvor dritt det er å vente på et favoritt spill så lenge og så blir dytta enda lenger tilbake.
 10. Har også fagbrev og som sagt 2.5 års erfaring med innen Support over telefon. Må vel telle for no det også? Men takk for tilbakemelding, hadde jo satt pris på hvis andre også hadde kommet med innspill/erfaringer.
 11. nettverks admin utdanning fagskole 1 år som består av; Server administrator med bok 70-742, 70-741 for Server 2016 W10 klient bok 70-698 Modul 1 og Modul 2 via Cisco Academy SQL 2016 Office 365 med Azure boka WordPress De andre fagene er ikke relevante . Der har du hvertfall utdanninga mi der + 2.5 års erfaring innen IT support HP teknisk for stasjonære og laptops.
 12. Jeg er ferdig med nettverks admin utdanning og ser etter jobb innen Drifting av nettverk, men må jo begynne et sted så jeg lurer på hvor mye i lønn jeg kan forvente meg når jeg blir innkalt til intervju. Det er ikke i Oslo, men ikke så langt unna.
 13. Hadde du overspenningsvern fra APC eller hadde du UPS tilkobla? Vet ikke helt om en UPS hadde hjolpe Vet ikke om det er vanlig, men det er mye elektrisitet som går gjennom lynet når det slår ned. Det slo ned i PCen min for omtrent 13år siden mens jeg hadde på meg headset, skvatt no sykt. Men jeg var jo delvis heldig med at bare PSU'n ble ødelagt, jeg gikk til en lokal databutikk og fikk det dokumentert, men det var ikke nok får forsikringsselskapet. Vet ikke hvordan ditt forsikringsselskap dekker lyn nedslag, men mulig innboforsikring dekker det. Har du overspenningsvern i sikringsskapet?
 14. Jeg ville ikke ha lånt 50k til en venn som bor i sverige, jeg bodde også i sverige på den tiden. jeg har en kamerat som jeg lånte til 10k som bor i sverige og det tok han 6-7 år betale tilbake. Han har jeg kjent halve livet mitt. jeg måtte mase om dette mange ganger, men flere ganger fikk jeg ikke penger tilbake før en god tid seinere, er snakk om 1 år eller 2 fordi på det tidspunktet jeg spørste så trengte jeg penger. Så det kan rett og slett ende opp med at du mister 50k og den gode vennen din fordi du maser hele tiden om tilbakebetaling og slikt kan virkelig tære på vennskapet og viser fargene til den personen. Jeg kommer hvertfall aldri til å låne bort penger igjen noe mer enn 1k. jeg har lånt 1k til en annen kamerat og da fikk jeg tilbake pengene 1måned etterpå. Så det varierer veldig fra person til person. Så hvis han vil kjøpe seg bolig får han spare seg opp eller be han å ta opp ett lån i banken.
×
×
 • Create New...