Gå til innhold

zlpw0ker

Medlemmer
 • Innlegg

  1 844
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

zlpw0ker sine prestasjoner

153

Nettsamfunnsomdømme

4

Hjelpsomme svar

 1. Nå er jeg faktisk tilbake her og trenger nå en ps4 pro. Igår kveld at jeg streamet en serie via UMS på min ps3 phat så frøs disken og slo seg av. Den er nå avslått og blinker kontinuerlig rødt. Har prøvd å slå den på igjen og latt den stå over natten fordi jeg så en video som nevnte at det muligens kan være overoppheting. Jeg skal prøve ta ut hdd'en og sette den igjen og håpe at det vil hjelpe, hvis ikke så venter jeg med å kjøpe en ny ps3 phat. Nå er jo black week ferdig, som er veldig typisk, men måtte bruke pengene på noe annet da jeg var veldig å kjøpe en ps4 pro. Denne gangen har jeg noe liggende ekstra. Brukte UMS på min ps3 til veldig mye streaming av medie så jeg trenger en ny ps4 pro med mikkemus kontakten (C7) og med 7200
 2. Jeg la ikke merke til kontakten på de i annonsen nei.... Setter pris på du hjelper meg og gir meg mulighet til å kjøpe en av konsollene:)
 3. Hvordan vet du at disse som selges er 7200 modell da? bortsett fra den ene der som ble kjøpt i 2020 som ny. Det er vel mest sannsynligvis den modellen jeg er ute etter. Er den frakt garanti den "Fiks Ferdig" ? så hvis skade skjer så vil det bli dekt av forsikring?
 4. Kan du ikke kjøre en 10 Gbit DAC løsning fra synology 920+ til din stasjonære? På den måten så slipper du å oppgradere til en 10Gbit switch. Du må ha installert 10 gbit DAC NIC SFP+ fiber på stasjonære og synology'n. Hvis 920+ støtter det da.
 5. hmm, Jellyfin har jeg ikke hørt om før. Men Plex har jeg faktisk kjørt lokalt på PCen, men måtte navngi medier på en spesifik måte for at det skal bli registrert hos Plex SW. Nå er CX kobla opp mot wifi, har også kjøpt en adapter fra USB 3.0 eller 3.1 som omgjør hastigheten til 1gbit ethernet. Siden 2160p filmer krever alt fra 45 Mbit til 80 Mbit så blir 100 mbit ethernet for tregt. jeg også har en NAS, men den er det noe problemer med så har ikke fått brukt den på en stund. Men du har vel kanskje en dedikert rack NAS med 10 Gbit eller som Unraid kanskje?
 6. Ble ikke no av det kjøpet som vi avtalte i dag, men personen kunne tydeligvis ikke vente 24 timer. Så jeg fikk beskjed at han hadde solgt konsollen pga personen kunne hente den nå. Tydeligvis så skulle jeg ha forhåndsbetalt litt til han. Mener at når det er flere kjøpere inne i bildet at selgeren bør gi beskjed til alle parter som har lyst å kjøpe produktet... får bare fortsette og være på utkikk.
 7. okay. bra å vite. Heldigvis følger det med ladekabel på ps4 pro'n. Så må bare være ekstra forsiktig.
 8. En annen som har en CUH-7216B. er det den siste modell revisjon av ps4 pro? Hvis det er den så tenker jeg at jeg kommer til å kjøpe den.
 9. en annen som har har 7116b modell.Men er helt enig når man først skal kjøpe seg en brukt ps4 pro at man bør gå for den nyeste modellen som kjøler bedre.
 10. En selger i nærheten av der jeg bor har en ps4 pro til salgs og modellnummer er CUH-7016B i følge han. Men takk for at du styrer meg unna konsoller som bråker noe hinsidges. Får bare se etter nye annonser i nærheten når de dukker opp. Har ikke så veldig lyst å risikere at selger sender konsollen i posten. Uansett hvor godt han pakker den inn så er det vekt og man vet aldri hvor forsiktig det blir håndtert. du tenker på IEC 603020 schuko C13 du?
 11. hæ? kan det stemme det da? men så lenge jeg ikke velger å lagre noen min av gameplay mitt så burde jo ikke den prosessen spise på GB vel?
 12. fint å vite. Heldigvis er det en funksjon jeg aldri kommer til å bruke. Men det går vel ann å slette gameplay snutten vel?
×
×
 • Opprett ny...