Jump to content

zlpw0ker

Medlemmer
 • Content Count

  1705
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by zlpw0ker

 1. Det er jo ganske bra, Hvilken produsent har du a?
 2. Hvor lenge spiller du av gangen a? samme spørsmål gjelder for tv titting. jeg har lyst på OLED kvalitet, men ikke hvis TVen gir innbrenning ved pause på spill/serier på 2-3t eller film pause. Er heller ikke interesert i å ta flere forhåndsregler slik som at jeg bekymrer meg for statiske elementer når jeg spiller i flere timer av gangen. Så på en YT video der ene personen hadde statisk bilde på OLED i 24timer og man ser at det allerede har gitt svak innbrenning.
 3. Jeg mener bakgrunnsbilder, hvis det står et eller annet sted inne på NVCP så hadde det vært supert, men jeg har ikke lagt merke til det på NVCP.
 4. Så, jeg har 5 aktive skjermer i bruk med forskjellige native resolutions, men en liten periode hadde jeg en QHD 25" som 6e skjerm, den 6e skjermen fikk automatisk samme bakgrunnsbilder som den 5e skjermen. Fins det no 3rd party SW som gir meg mulighet til å velge 1 forskjellig bakgrunnsbilde per skjerm?
 5. Jeg regner jo med at det gjelder de offisielle specsa. Du kan bruke 2133Mhz eller PC4-19000 f.eks. som du sier for å snakke om hastigheten.. Men er mer kjent å si 3200 Mhz enn PC speeds
 6. ehm nei,2133Mhz er stock hastighet for DDR4. Alt over det er beregnet overklokk.
 7. Det bildet ser jo mye bedre ut, og ikke så tykk, men syns de kunne ha valgt 5000 ah batteri. Fortsatt idiotisk navn på telefon som er bestemt av Sony.
 8. men første innlegg i denne tråden når jeg elser over trådløse standardarder så står det ikke ax. Det er fult mulig det ikke stemmer, den bare ser så tykk ut på bildene her. Det gir ikke mening å navngi telefon fordi kamera avdeling til Sony har standarder for sine kameraer.
 9. For et fordelig navn på en telefon Xperia 1 II, hva blir neste da a? 1 III eller xperia 2 II?? for en dårlig valg av reboot av Xperia linja. og hvorfor ser den telefon ut på bildet så utrolig tykk ut, ser ut som den har plass til Zerolemon 20k batteri jo. Ser jo ut som telefon er tykkere enn Nokia 5110. Er jo andre tynnere modeller som har 5000 Ah batteri kapasitet Det er jo også helt tåpelig at telefon ikke får 802.11ax standarden. Og hva er det Sony holder på, gjør det mulig at en ps4 kontroller kan kobles opp til en liten skjerm, ser jo ikke engang hvor mobilen er jo. Akkurat som gamere virkelig kommer til å spille ps4 spill på en 6.5" med uhd oppløsning når de fleste kan spille på en 65" TV som har ordentlig HDR og ikke no mobil HDR gimmick. Det eneste som er bra med den telefon er jo de gir deg mulighet for ekstra SD kort, noe andre rett og slett ikke bryr seg om lengre.
 10. Da må du nok kjøpe Home & Student versjon. Du får word,excel ,powerpoint som standalone for 1399. Ellers fins det sikkert muligheter ebay eller scdkey greysite sidene.
 11. Settlers reboot skal jo komme ut i 2020. AoE 3 DE skal også komme i 2020 AoE 4 er fortsatt usikkert, har ikke sett no data på at det skal bli lansert i 2020. Men er en mulighet for at det blir lansert i år. Og som andre nevner C&C remaster 5 Juni trur jeg det er.
 12. Kanskje det lærer trådstarter til å faktisk ta backup av bilder/filer som er viktig. Helst flere steder, internt på en hdd, en NAS, USB thumbdrive, brenne en dvd plate, eventuelt en sekundær hdd.
 13. Jeg også titta litt på den linja hos noroff. Det hadde vært kjempe interessant og holdt på med sys admin stuff. Jeg tok kontakt med de i fjor jeg og spurte de om de fulgte sertifisering pensum, men de sa nei og at bruker stoff som de mener er viktig å lære, altså et litt eget løp. ICND1 er CCENT, ICND2 er CCNA. SKal du ta 2.e året også? det går jo ann å akkridetere seg til det. Vet du om hvor mye Linux det blir? Blir det noe ITIL foundation? Jeg var i kontakt med noroff med en rekke spørsmål, og en av de var om de skulle lære bort VMware esxi og nettverks overvåking og han jeg snakka med sa nei til esxi, men den ene faglærern gikk innom overvåking sw. syns det er veldig rart at de holder på med nettverk og system administrasjon og IT teknologier som skal være relevant som gjør deg klar til arbeidslivet, men ikke opplæring i esxi eller nettverksovervåking,ITIL. Driver dere også med SQL? Jeg har ikke funnet mange jobber som har med SQL drifting og eller WordPress noe som fagskolen jeg gikk hadde. Hva slags sikkerhet er det? er det generell sikkerhet for GPOer,network sikkerhet for routere og switcher og servere? Hva som er lurt å fokusere på kan jo muligens også være Azure, MS ødelegger jo sertifiseringer fra Juni 2020 i år og de kommer til introdusere Azure istedenfor. Hvilke fagskolegrad er det du får når du er ferdig? ikke selve tittelen, men jeg fikk fagskolegrad 5.1
 14. Det høres interessant ut? Er det på en fagskole? Du tenker ikke på Cisco modul 1 da? Jeg også hadde en O365 koblet opp med AD Azure som man kunne gjøre seg ferdig innen 30 dager. Jeg brukte en 30 dagers O365 trial.
 15. Takk for tips, det var jeg var redd for når det gjelder jobbsøking i covid tiden.
 16. jeg sier ikke at det ikke gjelder meg. Men hadde håpa på napp på en av søknadene jeg har sendt avgårde rundt omkring til bedrifter. Det fins bare så mange IT support bedrifter som jeg kan søke på og muligens det dukker opp 2-3 annenhver uke som jeg kan søke på som er nye. veldig mange av de jeg har søkt på ligger fortsatt ute på finn.no Jeg får vel heller bare tiden med hjelp og få noen sertifiseringer i mellom tiden.
 17. Jeg poengterer ved hver søknad at jeg er villig til å lære nye ting, men jeg søker aldri på jobber som har med programmering inne i bilde. Jeg skriver en setning eller 2 om hvor interessert jeg er i å lære meg om server OS,nettverk servere, overvåking, men ser ut som det aldri hjelper. Det som også er, at de fleste IT support jobbene også er ute etter litt erfarne IT support agenter som har med IT drifting og ikke IT support for bare stasjonære og bærbare pcer. Jo, jeg har soft skills, men har ikke den drift erfaring fra support. Føler det er veldig få bedrifter som også satser på nyutdanna. Det varierer jo litt da for bedrifter selfølgelig.
 18. Jeg søker på arbeidserfaring som egentlig ikke er så veldig mye, men også på utdanning på fagskole innen drifting av nettverk og server OS klienter og IKT driftsfag fagbrev. Men føler det er umulig å få jobb uten sertifiseringer. Fikk en grunn for avslag fordi jeg ikke hadde nok AD kunnskaper, jeg har grunnleggende AD kunnskaper som jeg har holdt på med i labb, men det ikke nok med vitnemål virker det som. @uGn: jeg søker på finn og titter på LinkedIn hver dag under IT drift og vedlikehold-->IT-support i Oslo. Noen jobber er utenfor min kompetanse, noen er også urelatert i forhold til nettverks administrator som jeg utdanna meg innen og har interesse for. Det er aldri bare Server OS med klienter og nettverk og O365, det er flere andre ekstra arbeidsoppgaver som jeg ikke har erfaring eller kunnskaper om. Men føler når jeg oppnår noen sertifiseringer så føler jeg at jeg er litt ettertraktet siden jeg da har validert noe. @PgUp: Trur nok ikke det er så lett som du sier å få hjemmekontor i IT support grunnet coronaviruset. jeg bruke faktisk flere timer om dagen på å lese på en sertifisering, mosjonerer.
 19. Jeg er klar over at det ikke er mye, men vil jo ha support innen IT support, har jo brukt en del penger på utdanninga mi i tillegg. Det er ikke all verden som dukker opp der jeg bor eller i Oslo som jeg føler jeg kan søke på. Jeg driver å tenker på å slutte å søke på jobber akkurat nå inntil jeg har hvertfall 2-3 sertifiseringer + litt tid har gått og forhåpentligvis at korona har roa seg bitte litt ned.
 20. haha,så sant 0laf. Du må ikke glemme all den RGB dritten. Du glemte også arozzi skrivebordet. De fleste som gamer på konsoll gjør det foran TVen, hvorfor skal jeg sitte foran en 34" når jeg kan sitte foran TVen i en god recliner stol med 55" opp til 77" TV å spille i surround 5.1.
 21. Jeg har søkt på over 10 IT support jobber fra Januar til Mars, har ikke sertifiseringer for å bevise mine kunnskaper så det er fult mulig det er derfor jeg ikke har blitt innkalt til intervju og eller 2.e gangsintervju. jeg har planer om å ta CompTIA A+, Network+, Server+,MTA Server OS,Networking fundamentals,security fundamentals osv i år. Føler at det er vanskelig å bli ansatt av en IT bedrift grunnet corona viruset. Det kan jo vare alt fra 1-3 måneder til 1 år. Og det vil bare bli panikk rundt dette. Hjelper jo heller ikke at bedrifter tar i bruk hjemmekontor som også gjør folk som er ute etter å starte i IT ikke blir ansatt. Hva syns folk? Er det bare min paranoia i corona virus kaoset?
 22. Er ikke no veldig glad i curved 27" som hovedskjerm jeg da, men du bestemmer angående det. Hovedskjermen din har fokus på gaming så du bør virkelig se etter 27" som har 1 ms og 144hz/165hz og 8-bit+FRC. Men du bør jo velge etter Nvidia eller AMD GPU. Din sekundære skjerm bør vel være IPS skjerm for gode farger, dessuten så ser bildet på skjermen helt likt ut 180 grader vinkel. Det gjør ikke TN eller VA da fargene blir forvrengt siden du vil ikke klare å få begge skjermene dine rett foran din. Hvis ikke du skal ta skjermene oppe på hverandre ved desk stand. Så regner med du skal ha de siden av hverandre.
 23. Men hvis du ikke vil ha FALD, så er det OLED som gjelder. Og OLED er sykt dyrt, pluss at det brennes inn på skjermen. OLED er ikke bra alternativ til pc skjermer som har på PCen hele tiden. Leste en stund tilbake om ULED trur jeg det var kalt.
×
×
 • Create New...