Gå til innhold

Tablets/Asus EEE Pad Transformer


Anbefalte innlegg

På xda har de en FAQ, og der skriver de at mange problemer kan løses ved å gjøre en "hard-reboot". Dette skal du gjøre ved å holde inne powerknappen i 10-12 sek (Helt til du ser bootanimasjonen igjen). Du kan jo prøve å se om det fungerer for deg også. Har også en liten magefølese på at det kan være en dårlig programmert app som kan krølle det for deg.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

På xda har de en FAQ, og der skriver de at mange problemer kan løses ved å gjøre en "hard-reboot". Dette skal du gjøre ved å holde inne powerknappen i 10-12 sek (Helt til du ser bootanimasjonen igjen). Du kan jo prøve å se om det fungerer for deg også. Har også en liten magefølese på at det kan være en dårlig programmert app som kan krølle det for deg.

 

 

Problemet med touchskjermen begynner allerede der jeg skal velge språk rett etter at jeg har kjørt fabrikkinnstilling, så jeg tviler på at det er en app som skaper problemet. Men en hard-reboot kan jeg prøve.

Lenke til kommentar

Hm.. merkelig dette med at noen av oss sliter med å få oppdatert tableten vår. Min tablet klarte aldri å oppdage oppdateringen til 3.1, så jeg måtte hente den ned å legge inn manuelt. Virker som det blir det samme nå med 3.2. Er jo en stund siden 3.2 kom etter som jeg kan se, men min tablet gir meg bare beskjed om at det ikke er noen nyere oppdateringen enn eksisterende 3.1..

Lenke til kommentar
Da er jeg snart en forhåpentligvis lykkelig eier av Asus EEE Pad Transformer jeg også.Vant konkurranse på MPX.no :D:w00t:
Det er bare å gratulerer ny eier av Asus TF :)Prøvde meg selv på, la vel kun 2 anmeldelser

 

Takk :D var å hentet den i dag ,men hadde uflaks på veien bort, fikk problemer med bilen :/.

 

Fikk prøvd den litt før jeg måtte på jobb. Virker som den perfekte tingen for meg egentlig, liker android, har HTC Desire, genialt at kjøpene jeg har gjort i android market fungerte med en gang når jeg logget på med google kontoen min..

 

La selv ut en 3-4 anmeldelser og kom som er super overaskelse i går kveld at jeg vant :D

 

Må si den mikrofiber protective casen fra Sikai fungerer som faen. Behagelig og grei.
Hvor kjøpte du den fra? har du en link?
Kjøpte min på Ebay: http://www.ebay.co.uk/itm/Sikai-MibroFiber-protective-case-Asus-Eee-Pad-TF101-/190542804640?pt=PDA_Accessories&hash=item2c5d3c76a0Verdt hver eneste krone!

 

Takk for tipset

 

La inn bestilling på denne nå :D

 

 

 

Syntes jeg har lest at noen av dere har problemer med litt forksjellig anngående 3.2 versjonen av android.. Så er vel ikke lurt for meg å oppdatere da? har vel 3.1 nå..

Lenke til kommentar

Min nettleser oppfører seg pent, men det kan være fordi jeg bruker Dolphin HD og Opera. Man kan ikke bruke den som følger med, den er sååååå treig. Også tar det lang tid å få tak i shortcuts. Dolphin støtter "gestures", man har hurtiglinker til venstre på skjermen, andre kommandoer og funksjoner på høyresiden, kan enkelt kombineres med "read-it-later"-plugin osv. Og den behandler nettsider på en fin måte, som regel som desktop-nettleser.

 

Også vil jeg definitivt anbefale å aktivere flash-on-demand, det sparer utrolig med nedlastningstid på nettsider hvis man sitter på en 3G-kobling på bussen, eller en råtten Edge på t-banen.

Lenke til kommentar

Ny Transformer-eier her (også) med Dock.

 

Makan til Herlig dings!

Oppdaterte til 3.2 og har ikke hatt noen problemer eller hickups så langt,

Honeycomb virker som et solid byggverk ganske anderledes en Mobil-OS i utseende og menyer...

 

Jeg har, jeg tror vertfall at jeg har et rart problem, jeg finner ikke å får ikke installert facebook-app...

Men helt ærlig talt så er nettsiden mye bedre/oversiktlig... (bokmerke Facebook på skrivebordet)

 

Jeg har på mobil og eee valgt å bruke firefox, det er blitt kjappere en første versjon, og begynner å få relevante viktige apps for meg, (ad-block+, lastpass, osv)

Jeg mener å huske at jeg fint fikk vise Normalversjoner av nettsider, men mange kommer opp som .m. mobilversjoner, noe som er helt bortkastet på en 10,1"... Har ikke Firefox noen mulighet til å tvinge Normalversjoner av nettsider?

 

 

Dolphin kan vel tvinge sider til normalversjon?

Lenke til kommentar

Jeg har nå lagt inn oppdateringen til 3.2 manuelt.

Jeg lurte på om noen kunne fortelle meg hva det står hos dere under Kernel Version og Build Number?

 

Bare lurer, siden dette er andre gangen jeg har måtte oppdatere manuelt, det får meg til å lure på om filene jeg henter fra Asus egentlig er de jeg skal ha. Jeg henter nemlig US-utgaven, da jeg ikke helt kan se at noen av de andre de tilbyr skulle være mer tilpasset for oss i Norge.

 

Hos meg står det nå:

 

Kernel version:

2.6.36.3

android@mercury#1

 

Build Number:

HTJ85B.US_epad-8.6.5.6-20110726

Endret av Kyrandian
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...