Gå til innhold

Frokost for den travle, og sultne


Anbefalte innlegg

Hola!

Jeg trenger forslag til frokost som smaker GODT og som tar KORT TID å lage. Har prøvd musli-blanding og havregrøt, men føsj som det smaker!!

Er smoothie et forslag eller ? Isåfall, har dere noen forslag ?

 

Alt tas imot med takk! Jeg har det alltid travelt om morgenen, så jeg spiser 2 brødskiver, så når klokka er 9 er jeg skrubbsulten (har en skremmende høy forbrenning). Trenger noe som er litt godt og, ettersom jeg har dårlig apetitt om morgenen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Lag maten (frokosten) dagen før og varm i micro (eller stekovn) om morgenen da, om du foretrekker varm mat? Da kan det jo være hvasomhelst. :)

Jeg spiser brødskiver og drikker en halvliter med appelsinjuice (tropicana - mandarin morning) om morgenen. Passer meg ypperlig. Dog, brødskiver blir kanskje litt kjedelig i lengden.. Men bare for å ha noe å gå på, så er det greit. Og billig.

Endret av Kongklykken
Lenke til kommentar

Et par brødskiver i brødristeren og en skive brunost på er en slager hos meg iallefall. Da kan jeg gjøre andre ting mens brødene ristes. Samme gjelder toast og ostesmøbrød for den saks skyld. Ikke akkurat noe sunt, men det funker.

Ellers kan du lage et bedre smørbrød på kvelden som du legger i kjøleskapet. Samme kan du også med egg, og med en skive laks på blir jo også dette knallgod. Har du lagt en mindre fruktsalat kvelden før har du en perfekt avslutning på en frokost :)

Lenke til kommentar

Du spør jo etter frokost for den travle, sultne og kresne. Trenger alt å være så jævla godt bestandig? Havregryn med melk og rosiner er veldig kjapt og mettende, men det er kanskje ikke bra nok for feinschmeckeren? Selv liker jeg Weetabix. Smaker kanskje høvelspon, men fy som det metter.

Hvis det er melken som er for kjedelig kan den med fordel byttes ut med yoghurt. En halvlitersboks iblandet rause mengder frokostblanding holder en stund.

Endret av Isbilen
Lenke til kommentar

Det er 2 ting jeg har sagt, som ikke er spesielt godt. Kaller du det kresen ?! Jeg kan spise det, men hjelper ikke akkurat på apetitten når det er det man har i vente på morningen. Men Weetabix var godt forslag egentlig, så takk for det. Det jeg spurte etter var noe som smakte godt og holdt lenge, det står jo i første innlegg :)

Lenke til kommentar

Det jeg har gjort den siste tiden er at jeg bruker tre kvarter en kveld. Koker ca 10 egg og steker to pakker bacon. Slenger dette i sandwicher med smør og majones, skjærer de opp i to diagonalt og pakker de inn i en bit aluminiumsfolie.

 

Putter alt sammen i kjøleskapet og vips, digg frokost/lunch/kvelds når enn jeg skulle være sugen på litt mat. Slipper tenke på oppvask, trenger ikke tenke på tid. Skal jeg på jobb tar jeg med to stk, en til frokost, en til lunch. :)

 

 

 

Edit: Dette er samme opplegget man kjøper for 40-50,- hos Narvesen.. Hjemmelaget blir prisen ca 10-15kr/stk.. Som ikke er så verst.

Endret av Melkekartong
Lenke til kommentar

mine tips er: at 1 dag i uka koker du egg og baker sikkelig grove baguetter med eks ekstra protein slik at man blir fortere mett. tar ikke lang tid om morgnen å putte egg i baguetten. sammens med egg kan man ha lakt eller smør bart pålegg er også veldig godt til egg. Om du spiser da to egg i baguetten, kan man ta ei shack i tilegg da får man i seg all vitaminen man trenger:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...