Gå til innhold

Den herlige Samsung Galaxy S II tråden! Prat i vei...


Byxxi

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

hallo godtfolk. fikk min aller første android tlf i dag :D har hatt iphone de siste årene, men nå begynte jeg og bli lei av alle begrensningene de påla meg.

hentet sgs II i sted og er alt over imponert over alt det visuelle.

har et problem jeg håper dere kan svare meg på.

har ingen nr lagret siden min iphone 3gs ble stjålet. prøver derfor og lagre kontakter via 1881 og gule sider, men i kontakt lista så ser jeg dem ikke, derimot så finner jeg dem hvis jeg taster noen av sifrene i nr til en av kontaktene. hvordan kan jeg få disse kontaktene inn i vanlig kontaktlisten??

 

når jeg sender medling og skal velge kontakt så finner jeg alle kontaktene inkludert alle på fjesboka, noe jeg ikke vil :p vil jo bare se de jen har nr til.

 

 

også i telefonlista så er det bare 2 kontakter som har blitt synka med face.

 

er det noe logisk jeg må klikke meg inn på for og få svar på dette?

 

takk på forhånd

 

 

trykk meny under kontakter og "vis" knappen, så kan du velge hvilke kontakter som skal vises.

 

det er ihvertfall sånn i sense, er litt usikker om kontaktboka er lik.

enten så er jeg blind eller så er det ikke noen sånn knapp:P stor fare for at det er førstnevnte

 

ingen som har noen fiffige ideer? en ting til er det bare jeg som syns at det tar ganske lang tid og lade batteriet?

Lenke til kommentar

må bare si ifra..... anbefaler appen snappzmarket! et alternativ til android market der det er massevis av paid apps som du kan laste ned helt gratis :) appen ble sluppetet i går natt så det er litt buggy, men fungrer helt fint :)

 

Og da har du vel like stor sikkerhet for at disse appene ikke inneholder virus og spyware som apps du kjøper fra android market...?

 

Husk at det kan bli vannvittig dyrt for deg dersom noen av appene har funksjonalitetet som oppretter samtaler til f.eks. et "800-nummer" i bangladesh, eller sender SMS til type "crazy frog" uten at du er klar over det!

Lenke til kommentar

Prøver å koble telefonen til via Kies men får meldingen "Reconnect the device on samsung kies (pc studio)mode. Kies doesn't support this connect mode." Samme skjer uansett om jeg slår usb-lagring av eller på. Noe spesielt sted man må slå på kies modus?

Du må slå av usb-debugging

Lenke til kommentar

Benyttet meg av min første refusjon av kjøp via market. Programmet Norsk TV-Program. Jeg fikk opp kun de programmene som kjørte nå. Hadde ikke muligheten til å se programmer som starter senere. Har ikke så veldig behov for kun å ha oversikt over programmer som er i gang. Det var ikke muligheten til å velge klokkeslett fra-til for programlisten slik man kan gjøre på SOL.no sin TV-Guide.

 

Siden refusjon kun kan gjøres innen 15 minutt fikk jeg ikke veldig sjansen til å finne ut om det var mulig. Noen som har prøvd dette programmet som kan si om det kan la seg gjøre å velge fra-til klokkeslett.

 

 

Edit: Kanskje litt Off-topic. Burde kanskje letet etter en Android applikasjonstråd.

 

 

 

 

Litt skjermbilder fra mitt nåværende oppsett: Neste steg blir å prøve noen andre Launcher's. Jeg installerte ADW Notifier som skal virke med WidgetLocker. Det var meningen jeg skulle få ett lite tall ved hvert slider når jeg hadde tapte anrop, ny SMS eller ny epost, men det kommer ikke opp noe. Noen som er kjent med ADW Notifier sammen med WidgetLocker?

post-9575-0-24608100-1309085609_thumb.jpeg

post-9575-0-09072900-1309085616_thumb.jpeg

Endret av DJViking
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...