Jump to content

lodott

Medlemmer
 • Content Count

  1225
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Stemmer. Det går fort med powerwidgeten, men det er riktignok bare for å teste akkurat nå. Jeg liker jo best å ha det på.
 2. Det er mange som opplever problemer med D-Link. Har DIR-655 selv, men kan ikke si at strømmen på telefonen blir slukt for det om. Verste sluket i mine øyne er å ha datatrafikk konstant på (+ sync), så jeg har prøvd noen dager nå å bare bruke datatrafikk når jeg trenger det. Sånn ser batteribruket mitt ut da: Kjører forøvrg KE7.
 3. Fint om man lar være å quote altfor mange innlegg..
 4. Prøver å koble telefonen til via Kies men får meldingen "Reconnect the device on samsung kies (pc studio)mode. Kies doesn't support this connect mode." Samme skjer uansett om jeg slår usb-lagring av eller på. Noe spesielt sted man må slå på kies modus?
 5. Jeg har også snust litt på denne, og den ER kommet. Kan kjøpe fra Dell sine nettsider. For min del er jeg på jakt etter en netbook med hdmi utgang og det er det kun Dell Mini 10 og Asus N10 som har, der sistnevte er altfor dyr. Problemet med Mini 10 er at den bare er å få med Intel Atom Z530 og at den bare kan kjøpes med 3-cellers batteri foreløpig. Dvs at den antakeligvis vil få problemer med å spille 720p filmer og at batteriet bare varer i 2-3 timer. Hvis ikke du bryr deg om noe av det overnevte ville jeg heller sett på f.eks Asus EEE 1000HE: https://prisguiden.no/product.php?product_id=107587 Noen som vet om det kommer en netbook med HDMI utgang og Intel Atom N280 i nærmeste fremtid?
 6. Hei, her er et enkelt eksempel. D058UC.DOC
 7. Dette forvirrer deg kanskje enda mer, men jeg er utdannet dataingeniør (i datateknikk), og holder nå på med master i informatikk. Uten at jeg kan garantere at dette gjelder for alle datautdanninger, så er datateknikk er en retning innenfor et dataingeniør-studie. På samme måte kan man f.eks bli dataingeniør i drift av systemer. På skolen jeg gikk var det i praksis er det bare 4-5 forskjellige fag siste året som skilte disse to retningene. Både dataingeniør og master i informatikk er mer generelle titler. En master i informatikk innebærer også at man velger en retning eller spesialiserer seg innenfor et felt. Eksempler på dette kan være algoritmer, optimering, programutvikling, visualisering, kryptologi m.m.
 8. Har 144kr/t som deltid på lager. + 20% for kveldskift (kl. 14-20). Faste ansatte tjener bittelitt mer.
 9. Jeg har tatt dataingeniør på høgskolen og holder nå på med master på UiB. På høgskolen er undervisningen mer klassebasert slik man er vant til fra VGS, mens på UiB baserer undervisningen seg i større grad på forelesninger (mange studenter i en sal). På det jevne kan man si at undervisningen på høgskolen er mer praktisk anlagt. Man har mange obligatoriske innleveringer og programmerer relativt mye. På universitetet er man litt mer overlatt til seg selv, men det er samtidig ikke veldig store forskjeller det er snakk om. Ellers hjelper det selvsagt å ha programmert før, men er absolutt ikke noe "must".
 10. Ikke imponert jeg jeg heller...Det er fortsatt bare en kjedelig pingvin. Men hadde bakgrunnsbildet vært av en kamel eller en fisk derimot. Den dagen pingvinen danser eller hopper opp og ned...
 11. Han har jo allerede nevnt flere ganger at han har testet med nyere batterier, så batteriene er vel neppe problemet. Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
 12. Hvis jeg husker rett så man opprette et prosjekt først? Ser ikke at du har gjort det.
 13. Hei, jeg trenger å tegne noen diagrammer (stolpe-/kakediagram etc), så jeg lurte på om det finnes noe bibliotek for linux (fortrinnsvis opensource e.l) som tilbyr dette. Har søkt endel rundt, men de jeg har funnet må enten betales (mye) for eller så er de ikke det helt store. Jeg kunne tenkt meg noe lignende dette (bare for c++): Jfree. Alternativt kunne jeg jo laget noe selv, noen forslag til hva jeg kan benytte meg av for å forenkle denne jobben? Noe grafisk bibliotek som gjør dette enkelt og greit å implementere?
 14. Cola/Pepsi/etc er bare en vanesak etter min mening. Før var jeg Cola tilhenger og likte ikke Pepsi (Max) noe særlig. Så sluttet jeg å drikke brus en stund. Nå drikker jeg for det meste Pepsi Max, og hver gang jeg drikker Cola nå synes jeg den smaker "rart"..
×
×
 • Create New...